Nemen jullie je hond mee als je op visite gaat?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team

honden foto van Shepherd Story Team

@Freaky M ... het is maar wat je ver weg vindt. Ik vind een half uurtje rijden eigenlijk helemaal niet zo ver ... maar goed dat zal wel aan mij liggen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Nemen jullie je hond mee als je op visite gaat?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Margarita, Lisa en LotteMargarita, Lisa en Lotte

honden foto van Margarita, Lisa en Lotte

@Hetty...Het is eerder 45 minuten. En ik schreef er ook bij dat iedereen die we kennen daar wonen. En dan bedoel ik ook echt iedereen (mijn 5 zussen met kinderen, ouders, schoonfamilie en vrienden) Dus als we daar op zondag naartoe gaan, ga ik bij meerdere personen op bezoek, anders zie ik sommigen maar eens in de 2 maanden. En daardoor zijn we de hele dag op bezoek en ik kan mijn honden niet de hele dag alleen thuis laten.

Ik heb zelf voor deze situatie gekozen, door in den bosch te gaan wonen. Maar ik wilde alleen aangeven dat ik hierdoor wel "bijna" altijd mijn honden meeneem.

honden page profiel Gucci, Diva en BeautyGucci, Diva en Beauty

hoi,

Ik neem de meiden niet veel mee, zo af en toe en dan alleen waar ze welkom zijn. het zijn wel drie maar kleine dames. En als het te lang duurt heb ik mijn vaste oppas waar ze meer dan welkom zijn.

Ik vind het juist belangrijk om je hond niet overal mee naar toe te nemen want zo leert de hond nooit om alleen te zijn. Vrienden van mij waar ik regelmatig eet (zij nodgen mij dan uit) zeggen standaard al als ze me vragen met de dames. Daar is het van zelf spreken dat ze mee gaan. me vriendin was eerst bang voor honden en haar vriend had een nare ervaring met honden maar door mijn meiden hebben ze dat beide overwonnen. Als ze daar zijn hebben ze hun vaste plekje en worden ze verwend met van alles en nog wat. En ik weet dat ze daar ook met plezier zijn. maar laatst had ik daar een verjaardag dan gaan ze niet mee. Dat vind ik veel te omslachtig en er werd wel degelijk naar ze gevraagd maar toen ik uitlegde waarom ze thuis waren hadden ze er begrip voor en vonden ze het ook fijn dat ik dat zo deed.

maar kom je in zo'n situatie als jij nou dan zou ik ook niet twijfelen en lekker meenemen ze zijn dan zo moe dat ze alleeen maar slapen.

mijn hond die blijft lekker thuis, als er iemand komt dan moet hun lief hondje ook maar thuis blijven. (Gast)

honden page profiel Snoo......Snoo......

honden foto van Snoo......

Het is zeker belangrijk om je hond ook af en toe thuis te laten, anders leren ze het nooit, maar mee naar visite is niet verkeerd heb ik net van mijn GT gehoord. Bij ons gaat ze niet mee als ik naar mijn zus of nichtje ga om ff thee te drinken ofzo. Die wonen in hetzelfde dorp, maar veel andere vrienden en sommige familie wonen ver weg, dus dan moet ze wel mee of dus oppas regelen.

honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny

honden foto van Hanne baasje van  Bonny

Als Billy welkom is gaat hij mee :-D

honden page profiel anoukanouk

honden foto van anouk

bij een aantal mensen weten we dat hij mee mag. als we het niet zeker weten vragen we of ze bezwaar hebben of hij mee gaat.

honden page profiel Ingeborg MartensIngeborg Martens

honden foto van Ingeborg Martens

Dat is afhankelijk naar wie we toe gaan. Sommige mensen vragen of we Bono meebrengen en als het ver rijden is vragen wij of we hem mee mogen brengen omdat hij anders te lang alleen is. Gaan we ergens in de buurt op de koffie dan blijft hij lekker thuis

honden page profiel Petra en de platsmoeltjesPetra en de platsmoeltjes

honden foto van Petra en de platsmoeltjes

Het ligt er bij ons geheel aan waar we heen gaan. Gaan we naar mijn ouders, gaat hij gewoon lekker mee. Hier in het dorp waar ik vaak kom gaat hij ook lekker mee, die mensen zijn helemaal weg van hem, en hebben zelfs een extra kleed in de kamer gelegd zodat hij niet uitglijdt enzo. Toppie toch.

Maar bijv. naar mijn schoonouders nemen we hem niet zo snel mee, mijn schoonmoeder vind hem wat te groot (beetje eng) en dan zitje ook niet lekker. Mijn schoonvader daarentegen vraagt dan Goh waar is de hond? Ja thuis.
Naar mijn zus gaat hij ook niet mee, heeft zelf een Engelse Bulldog en schijnt nogal op zijn territorium gericht te zijn en ik heb geen zin om een eind te rijden en dan blijkt dat het niet gaat en dan weer terug te gaan. Dus dan blijft hij lekker thuis.

Dus inderdaad kortom: ligt er geheel aan waar we heen gaan.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Nemen jullie je hond mee als je op visite gaat?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
^