Husky of malamute?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kelly (L) Quila (L) ZazaKelly (L) Quila (L) Zaza

honden foto van Kelly (L) Quila (L) Zaza

Ik woon in een flat ik werk 32 uur in de week en mijn vriend ook en mijn husky die blijft lekker thuis met zijn 3 vriendjes de katten. :-D Hij vind alles best:-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Husky of malamute?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

dan heb je heeel erg veel mazzel met je husky kelly. want zelfs als je concequent bent en alles dan kan een husky dingen kapot gaan vreten. heb je hem gewoon los lopen of in een bench/keuken of ruimte waar hij niet kan slopen?? je mag je echt gelukkig prijzen. ik heb hier 2 honden die echt niet lang alleen kunnen zijn want dan breken ze de boel af of ze janken alles bij elkaar. en dan kan ik nog zo goed opvoeden maar daar doe je niks aan omdat ik weet dat ze niet graag alleen zijn.

maar goed ik ben geen voorstander van het nemen van een hond als je zoveel werkt. ik weet dat werken moet om te leven maar dan zou ik geen hond nemen. maar dat is mijn mening en daar zijn de meningen over verdeelt. m

ik zelf ga naar school maar mijn vriend is gewoon thuis anders hadden wij ook geen honden genomen. aangezien mijn vriend lichamelijk en geestelijke compleet is afgekeurd zal het ook nooit voorkomen dat die situatie veranderd.

honden page profiel Kelly (L) Quila (L) ZazaKelly (L) Quila (L) Zaza

honden foto van Kelly (L) Quila (L) Zaza

Hij heeft heel het huis tot zijn beschikbaar hij mag overal naar toe. Hij vermaakt zich prima toen ik Quila kreeg was hij nooit alleen thuis maar soms gebeuren er in het leven dingen waar je niks aan kan doen en heb je geen keus begrijp jou mening wel en voorheen was dat mijn mening ook maar nu onze persoonlijke situatie drastisch is veranderd is mijn mening anders en hij heb altijd de katten nog vervelen doet hij nooit. Mijn werktijden vallen reuze mee 3 ochtenden en 2 volle dagen en weekend ben ik altijd vrij en in me pauze ga ik soms nog wellis naar huis. Gelukkig sloopt hij niks.

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

ik snap dat situaties er voor kunnen zorgen dat je idd die keuzes moet maken. en je mag je handjes samen knijpen dat het zo goed gaat met quila. het lijkt wel een ander ras in een husky velletje hhihihihih. alle dingen die je juist bij een husky niet verwacht. mijn hondjes kunnen een hoop van jou Quila leren hahahaha. nee helaas ondanks dat ze hier ook 3 katten hebben, 4 schildpadden om naar te kijken en een aquarium vol vissen zijn ze hier in hun eentje binnen niet te houden. als wij dan ook weg moeten even of een middagje en ze kunnen niet meer gaan ze in de kennel. vinden ze heerlijk. en voor hun alles beter als binnen.

maar je had het een tijdje terug over een 2e husky?? je komt niet snel nog een Quila tegen ben ik bang. hihihi.
of het moet toch echt je opvoeding zijn. je mag mijn pup wel even voor een aantal weekjes lenen misschien leert ze er van. hihihih nee grapje. ben blij hoe ze zijn en gelukkig hoeven ze niet vaak alleen te zijn.

honden page profiel Kelly (L) Quila (L) ZazaKelly (L) Quila (L) Zaza

honden foto van Kelly (L) Quila (L) Zaza

haha af en toe lijk Quila ook geen husky ik kan je zegen heb echt 100% geluk gehad enigste wat ik met Quila gedaan toen hij pup was curses en overal mee naar toe slepen ik woon in rotterdam en mijn vriend werk op de markt dus daar ben ik ontzettend veel met Quila toen die tijd woonde ik in de zwartjan straat drukke winkel straat liep ik elke dag met Quila. Als ik moest werken naar me schoonmoeder of bij mijn moeder en heel erg consequent maar ben ik nu ook. Ik denk ook dat het door Quila ze zwakke start komt maar goed het is zo'n lief kereltje. Ik heb inderdaad gesproken over een tweede husky erbij te nemen, als het aan mij ligt neem ik er zo 1 bij maar gelukkig heb ik een vriend die nadenkt haha. Als we beetje onze leven weer op de rails hebben en we weer een huis hebben met een tuin dan gaan we daar zeker op terug komen. Ik denk dat ik inderdaad geen tweede Quila meer krijg maar door hetzelfde te doen als wat ik met Quila deed wie weet gaat het dan wel lukken i hope so maar voorlopig zit een tweede eventjes er niet in.

honden page profiel LyntjeLyntje

honden foto van Lyntje

Fijn om te horen dat jouw Quila zo goed luistert :-D

De ouders van Bibi en Coco kunnen ook netjes los lopen in de bossen hoor. En ze luisteren perfect naar hun baas. Toch had de vader neigingen om manieren te vinden van huis weg te lopen als hij de kans krijgt en buiten op verkenning te gaan. Het enigste wat ze konden doen was, hem buiten bij de voordeur opwachten. En daar kwam meneer dan..

En tja.. meerdere husky's tegelijk is een kunst hoor. Hoevaak kom ik er wel niet achter dat het wel heel handig zou zijn meer dan 2 handen te hebben O-) . Toch denk ik dat het heel wat scheelt voor hun dat ze niet alleen zijn. Ze hebben zoveel aan elkaar. Onscheidbaar deze 2.

We zijn nog steeds in de filipijnen maar uit liefde voor hun was ik erg geneigd de keuze voor een huis in nedeland naar hun welzijn aan te passen. Hier verblijven ze in een ren en straks in NL hebben ze een flinke tuin voor zichzelf. Er wordt aan een hoge hekwerk gewerkt met flink wat groen in en om de tuin. Ik kan gewoon niet meer wachten! Wat zullen ze flink uit hun dak gaan :-D

ps denise dankje voor het compliment :-D . ze zijn hoe ze eruit zien.. heel stout ;-) de jouwe hebben ook heel wat pit hoor. En Quila.. een engel he O-)

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

denk ook wel dat ze uit hun dak zullen gaan. maar de filipijnen is dat niet enorm warm voor ze?? hihihih.
denk dat ze dan in nederland zo iets hebben van brr het is hier koud als je in de winter zou komen hahahaha.

de ouders van onze pup lopen ook los en luisteren perfect dus wat dat betreft is alles mogelijk. layra heb ik een hele tijd vast gehad omdat we midden in een woonwijk zitten en er niet zo heel veel straten verderop een grote weg zit. nu zijn we wat aan het trainen op omheinde velden met komen en alles en dat gaat goed. aan begin had ik haar favoriete balletje nodig om der te laten komen maar nu komt ze gelijk al als ik alleen der naam roep. mocht ze echt eens niet luisteren en afgeleid zijn dan voldoen hondenkoekjes perfect. ze doet alles voor eten.

maar wil der niet te veel verwennen met die traktaties. vind dat ze het ook moet doen omdat ik dat zeg en niet omdat er wat te halen valt.

loop nu bij een puppycursus niet zo zeer om haar echt gehoorzaam te krijgen want die cursussen zijn behoorlijk mild voor de husky. maar meer om wat standaard dingetjes te leren en voor de plezier en het spelen met andere honden.
maar ze loopt al voor op de groep voor ik er begonnen was. alle baasjes tegen hun hond roepen zit en ik hoefde alleen maar met mijn vingers te knippen en op de grond te wijzen en ze lag al. hihihih. zit, lig, poot, kom (als het haar uitkomt) kan ze allemaal al vanaf 3 maanden ongeveer.
het enige waar ze wel moeite mee heeft en een ramp is. dat is toch echt naast lopen. hahahaha. moet je voertje voor der neus houden en dan zo dat ze naast je loopt nou ze is niet bezig met naast lopen ze probeert op alle manieren dat lekkere snoepje te pakken te krijgen. ze bijt dan ook gewoon in je handen hahaha. of blijven zitten en dan loop je zelf een stap opzij. ja doei daar heeft ze geen zin in jij hebt dat tasje met die snoepjes bij je dus hup er heen. volhouder wint en het is me dan ook een paar keer gelukt met veel pogingen. maar vind dit niet zo belangrijk dat ze blijft zitten als ik dat zeg en expres weg loop. ze is daar veel te nieuwschierig voor.


honden page profiel LyntjeLyntje

honden foto van Lyntje

wat betreft belonen met traktaties ben ik het ook met je eens. tis wel de snelste manier om ze iets gedaan te krijgen haha. en dat happen naar je vingers heb ik maar opgelost door het voor met je platte hand te geven zoals bij paarden. doen ze trouwens alleen met brood, kleine koekjes weten ze wel voorzichtiger mee om te gaan.
de mijne weten van pups aan dat ze tijdens het eten bijv pas hun voerbak krijgen als ze rustig gaan zitten. tegenwoordig hoef ik ze alleen maar aan te kijken en huppa. het blijft echt wel hangen hoor maar ja, de dikke-bananen-in-de-oren momenten he..

cursus is een heel goed idee. socialiseren is heel belangrijk voor ze. alleen kleine honden, dat is voor hun toch echt iets mafs. ik weet niet wat dat is.

haha ja tis wel warm hier maar gelukkig is het nu regenperiode. we zouden bij mijn ouders huis verblijven waar ze een flink grond tot hun beschikking hebben. helaas gaan de dingen niet zoals je ze gepland hebt. heel frustrerend. het is dan ook mijn plicht om het met ze goed te maken.

ik las hiervoor over knuffelen.. mijn reu coco heeft een hele hoge knuffelgehalte. ze vinden het heerlijk. maar dat hebben ze van hun vader. mijn teef bibi heeft van haar moeder dat beetje eigenaardige geerfd. ze heeft niet echt de behoefte om door iedereen geaaid te worden. wel kan ze heerlijk bij me liggen en zichzelf verwennen door mij aan het werk te zetten haar buikje lekker te kriebelen. en ze hebben iets met porren geven met hun pootjes als ze aandacht willen. hebben jullie husky's dat ook? vind ik heel bijzonder moet er steeds om lachen haha

honden page profiel LyntjeLyntje

honden foto van Lyntje

owja, soms ze inderdaad snel afgeleid. het is ook heel interessant wat er allemaal om ze heen gebeurd hehehe. gewoon blijven oefenen O-)

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

ja dat doen ze hier ook wel dat porren. ze eisen soms de aandacht en springen bij je op schoot ineens maar meestal duren die momenten maar een paar minuten soms zelfs seconden en gaan ze hun eigen gang weer. maar onze reu die vind het heerlijk om geknuffeld en geaaid te worden maar ook alleen als het hem uitkomt. layra is nog zo druk en wispelturig het ene moment wil ze een knuffel of een aai en andere moment alleen een aai over der koppie en weg is ze. hihihih krijg er geen hoogte van bij haar. over de buikje aaien is voor haar genieten en dan gaat ze er ook uitgebreid voor liggen. maar husky's zijn normaal niet echte knuffelaars dan kan je beter een malamute nemen hahahaha dat zijn net knuffelbeestjes.

die dikke bananen hebben ze hier ook wel eens in de oren hihihihih. vooral momenteel zijn ze lekker bezig. layra is nu 6 maanden en probeert alles uit om te kijken of het mag. en mag het niet nou ja dan gaan we door tot ze echt boos wordt en dan is het weer klaar voor een tijdje. ik weet dat er dan een moment komt dat ze het nog een keer zal proberen dus der goed in de gaten houden zo af en toe hahaha.
we hebben haar vannacht voor het eerst niet in de bench snachts en het is goed gegaan. niks gesloopt en toen ik binnen kwam lag ze op der kussentje te slapen.

honden page profiel LyntjeLyntje

honden foto van Lyntje

een malamute.. staat op mijn verlanglijstje hihi. maar nu nog volop van mijn 2 kanjers genieten. want het plekje onder mijn benen als ik zit is van coco en mijn linker zij van bibi als we bij elkaar zitten. een derde partij is welkom maar niet nodig O-)

wat goed dat ze nu in de bench liggen wil. en vertederend zo'n slapend plaatje he? nou de mijne krijgen straks een eigen schuurtje/kennel maar als het binnen slapen goed gaat wil ik wel overwegen ze binnen te houden. maar eigenlijk wil ik ze lekker laten wennen aan het buiten zijn in de natuur. zoveel mogelijk laten genieten van hun vrijheid. het is even afwachten.

6 maanden? een periode van spelen, spelen, spelen totdat ze er letterlijk bij neervallen. ik weet nog dat ik de mijne gewoon moest vast zetten om ze hun puppyrust te geven. wat je dan ook allemaal in hun vacht vind als ze een speurtocht hebben gehouden he haha en dan die snoetjes als ze eindelijk in slaap zijn gevallen. geniet er nog maar volop van :-D

doodop is ie..

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

hahaha de malamute staat ook op het verlanglijstje van mijn vriend maar vind het huis er te klein voor dus ooit als we verhuizen naar een groter huis met grotere tuin dan komt er vast wel een malamute.

ja spelen doet ze erg veel en de hele dag door en als ze echt moe is valt ze ineens zo neer en slaapt aan een stuk door.



oke ze leven bij jullie lekker buiten. kunnen ze prima hebben en ze vinden het vaak veel prettiger als binnen. hier zitten ze snachts binnen omdat de buren er over zeuren terwijl ze helemaal geen geluid maken maar dat ter zijde vinden we het zelf ook wel lekker en leuk om ze om ons heen te hebben. overdag zitten ze wel eens in de kennel waar ze kunnen graven, spelen, stoeien en alles wat ze maar willen alles mag. dit vinden ze heerlijk.

honden page profiel LyntjeLyntje

honden foto van Lyntje

och ja, de buren.. moet je soms ook maar treffen haha. je hebt gelijk, het is heel fijn om ze steeds om je heen te hebben O-) ze slaapt volgens mij wel heel comfortable zo he ;-)

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

hahahaha ja echt wel. zo slaapt ze altijd of ze nu in de bench ligt of gewoon los. ze vind het heerlijk. de katten komen er soms gewoon naast liggen en dat vind ze nog gezelliger. maar als het koud in huis is ligt ze niet zo maar lekker warm opgerold zoals snachts dan staat de balkondeur open en koelt het flink af in huis.

honden page profiel Kelly (L) Quila (L) ZazaKelly (L) Quila (L) Zaza

honden foto van Kelly (L) Quila (L) Zaza

zo slaapt de mijne precies hetzelfde in zijn mandje hahaha

Petra (Gast)

Wij hebben een Alaskan Malamute en we wonen in een ruime 4 kamer flat. We hebben hem wel gehaald toen hij al bijna 4 was maar toch... Het is een lief, slim, snel lerend, kindvriendelijk, mooie maar ook zeer sportieve hond. Ikzelf werk (nog) niet maar we kunnen hem echt wel alleen laten. S'morgens goed uitlaten, stukje fietsen (kind naar school brengen) en gelijk als je terug komt wéér uitlaten. Iedereen (bijna dan) werkt toch? Wat heeft een flat dan ermee te maken dat je geen Malamute/Husky zou kunnen/mogen nemen? Ik denk niet dat je buren het zo leuk vinden als er de hele tijd een hond in de tuin graaf/poept/plast etc. Alleen is alleen, in huis of tuin....Ik fiets met hem, hij kan gewoon los lopen(mits ik worst of beloning bij me heb) en luisterd zeer goed. En een pup kun je het ook aanleren, als je hem maar uitlaten voor en na je werk en later ook natuurlijk, of je moet lieve buren hebben die hem tussen de middag willen/kunnen uitlaten. Misschien scheelt het ook dat we nog katten hebben, is hij toch niet helemaal alleen! Wij zijn dol op onze kanjer! Ik ben besmet met het Malamute Virus, wil niet anders meer hihi. Geef hem een lekker groot bot voor als je weg bent eventueel. En veel knuffels,lifde en borstelsessies geven! En op het balkon liggen vinden ze ook heerlijk. Groetjes Petra

britt zie www.chimarron.be (Gast)

beste iris,
wij hebben thuis een alaskan malamute kennel
het grote verschil is dat malamutes een rustiger karakter hebben dat komt omdat huskys sneller zijn opgefokt voor meer informatie zie je maar op site

ps : een malamute en husky hou je beter niet in een flat

honden page profiel Kaya en KodaKaya en Koda

honden foto van Kaya en Koda

Sneller zijn opgefokt?? Wat bedoel je daar nou mee?

honden page profiel ChimarronChimarron

honden foto van Chimarron


Johanna Kasprzak (Gast)

Ja waar slaat dat nou weer op brutto?!
Je oordeelt wel heel
makkelijk.
Heb je ervaring met Husky? Als je alleen malamuts hebt kun je niet uit ervaring spreken, alleen afgaan wat er in de boekjes staat. En dat slaat vaak nergens op. Husky's zijn helemaal niet snel opgefokt! Ze hebben alleen maar een super enthousiast karakter. Net als de malamut snel eenzaam.

Wij fokken met husky's en we hebben 'klanten' die wel op een flatje wonen maar toch 1,2 of zels 3 hussen hebben!
Het gaat er niet om hoe groot je huis is of hoe vaak en lang je met ze loopt. Het gaat erom hoe fris je hun psyche houdt! Uitdaging willen ze. En dat kun je ook bieden door thuis uitdagende spelletjes te hebben/doen met ze. 1x per dag iets leuks doen is voldoende, dan zijn ze tevreden en rustig.
Hoe meer je met ze beweegt hoe meer je ermee moet blijven bewegen want je bouwt immers conditie op en die energy moeten ze kwijt. Kunnen ze dat niet dan gaan ze slopen en ongelukkig worden ja.

Bij alles: niets is per defenitie zo!!!

Poolhondje (Gast)

Hoi,prachtig,ik heb zelf nu twee Alaskan Malamute`s en die kunnen op geschikt terrein ook los.
Maar als er een konijn of schapen in de buurt zijn vertrouw ik ze niet.
Ben zelf 26 jaar geleden met reinrassige husky`s begonnen,er was er geen die los kon,
ook niet met veel training op geschikt terrein.
Vind het heel knap van jou hond!
Van welke kennel is hij?
Ik ken wel mensen met huskymixjes die goed luisteren en los kunnen,
zij hebben het husky uiterlijk maar van een labrador of Duitse herder de innerlijke kant,
dus begrijplijk dat ze goed luisteren.
Ik heb dit jaar via hyves bijna 80 husky`s herplaatst,
om dat ze niet alleen kunnen zijn ,sloopen huilen en agressief werden of weg liepen.
Dus jij hebt er een uit 1 miljoen,succes ermee!
groetjes Poolhondje/hyves.

Anoniem (Gast)

Husky`s zijn roedeldieren,
A.Malamute`s zijn vaak heel dominant en worden om die reden som`s beter alleen gehouden.
Ik heb dit jaar 80 husky`s herplaatst,
kies jij ervoor?
Neem dan twee,ook voor jou eigen gemaak!
Ik ben met husky`s begonnen 26 jaar geleden.
Maar heb ook al 23 jaar alaskan Malamute`s.
Ik herplaats via hyves!
groetjes en voor info kijk op poolhondje/hyves!

honden page profiel Johanna KasprzakJohanna Kasprzak

honden foto van Johanna Kasprzak

Hallo Poolhondje,

an wie is jouw reactie gericht? want dat is mij niet duidelijk.

De opmerking dat een raszuivere husky die los kan lopen, er 1 uit duizend zou zijn vind ik absoluut niet terecht. dat is denk ik puur op je herplaatsing ervaring gericht. dat zijn toch vaak de husky's die slecht opgevoed zijn omdat mensen niet wisten waar ze aan begonnen.

wij fokken al jaren pure raszuivere husky's, 100%!!!
ze hebben allemaal Pools bloed, dus 100% zeker weten dat ze raszuiver zijn. En al onze eigen opgevoede hussen kunnen allemaal, ongeacht welk terein, los lopen! in het centrum, op de stoep voor het huis, i n het bos, langs weilanden etc. ze luisteren onvoorwaardelijk.

de mensen die pups bij ons hebben gekocht (en geen puppycursus hebben gedaan) en onze adviezen hebben opgevolgd, daarvan kunnen de husky's ook los lopen.

een husky is ook een hond en dient daarom net zo goed ook te luisteren, net als elk ander ras!

heel jammer dat je er al zoveel hebt moeten herplaatsen. teveel mensen die er onbezonnen en impulsief aan begonnen zijn.
de redenen dat een husky gaat slopen of niet los kan lopen is puur verveling. er wordt overdag niet aan hun behoefte voldaan dus moet het zich op een andere manier dus vermaken. en tja, als het dan de kans krijgt weg te lopen, dan neemt de hus die gretig!

ik blijf erbij, als je consequent en zeer streng opvoedt, duidelijke grenzen stelt,de psyche fris houdt (dat vergeten mensen!) dan kan de husky net zo goed luisteren en loslopen als elk ander ras. misscien nog wel beter ;-)

gr Johanna
http://www.kasprzak.nl

dunja (Gast)

johanna,

helemaal mee eens.

kreeg eergister nog een telefoontje van mensen die bij mij een pup hadden genomen. hij was met vlag en wimpel door de cursus heen. ze zijn heel streng met regels en die schat luisterd super.
en vanmorgen werd ik ook gebeld dat zijn zusje ( bij andere eigenaren) het zo goed deed die mog een klas hoger.

hangt dus zeker grotendeels af van de baasjes. ennuh mijn hussen lopen ook los.


maar dis eigenlijk al weer een ouder bericht. wat is het geworden??? of toch niet

honden page profiel Johanna KasprzakJohanna Kasprzak

honden foto van Johanna Kasprzak

hey Dunja,

thanx :-)

wat bedoel je met "wat is het geworden??? of toch niet".....................

Anoniem (Gast)

was voor de plaatser van dit toppic

ja of ze nou een hus of malamute heeft genomen of misschien juist helemaal niet.


dunja (Gast)

hierboven was ik dus

Turan (Gast)

wat is de verschil tussen de husky en malamute..???

heb het puur over uiterlijk welke lijkt nou echt op een wolf ik hoor allemaal dat husky kleiner is dan malamute bla bla want ik wil zelf een ben hellemaal gek op die honden en nog een vraag heb een papegaai zouden ze goed kunnen opschieten mijn papegaai is nu 3 jaar en wil malamute of husky aanschaffen...een pupy :-)

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

een malamute is een stuk groter en steviger gebouwd.
de husky is dunner en kleiner.

de malamute schijnt nog lastiger te zijn met opvoeden dan de husky.
de meeste malamutes houden van knuffelen en eisen veel meer aandacht op.
beide hebben veel beweging nodig maar vooral mentale uitdaging.

ik heb geen idee hoe ze op vogels reageren. katten gaan vaak nog wel maar rondvliegend gevogelte wordt een stuk riskanter.

verder adviseer ik je goed in te lezen in beide rassen als je dit nog niet gedaan hebt en vraag info aan fokkers en eigenaren van deze rassen aangezien het toch wel een ras is die voor niet iedereen geschikt is niet de gemakkelijkste honden zijn.

het uiterlijk kan dan heel mooi zijn maar als je niet voorbereid bent op zijn innerlijk zal het bij voorbaat al niks worden. zou jammer zijn dat er alweer 1 in het asiel beland of op internet. kijk maar eens hoeveel er al op internet staan die een nieuw baasje zoekt

honden page profiel Miss V is geband, maar waarom????Miss V is geband, maar waarom????

honden foto van Miss V is geband, maar waarom????

Hoi

ik heb zelf een huskyteefje gehad tegelijketijd met een malamutreu, dus weet war ik het over heb ;-)

Vind het echt geen honden voor op een flat!!
Het zijn honden die echt een tuin moeten hebben, lekker in en uit moeten kunnen lopen, het zijn honden met extreme werklust.
Dus je moet er echt flink mee lopen, fietsen, trekken enz.
Ze kunnen best goed alleen zijn als ze genoeg te doen hebben op een dag en mits je tijd in de training besteeds als je hem als pup krijgt.
Maar realiseer je echt heel goed dat je echt bizar veel met de hond buiten aan de gang moet!
Ze worden anders echt ongelukkig en nukkig, het zijn super slimme honden, en je huis word er niet fraaier op als ze zelf een dagbesteding moeten gaan zoeken O-)
Ik liep s morgens al dik een uur met ze en als ik thuis kwam ging ik of 2 uur naar het bos of trok ik mijn skeelers aan om een grote ronden te maken met ze, dus denk niet oohw 1x op een dag een stuk bos en de hond is tevreden, want geloof me vaak belanden de hondjes van dat soort baasjes rond hun 2de levens jaar in het asiel of op herplaatssite's :'(
Dus mijn advies bedenk je eerst hoeveel je met de hond kan gaan lopen/werken, wat je eigenlijk verwacht van een hond, want als je gewoon een trouw maatje wil dan zou ik nog maar even verder kijken naar andere rassen, want de husky en de malamut zijn echt het meest geschikt voor mensen die veel tijd hebben en veel met de hond bezig zijn!


Groetjes miss V.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Husky of malamute?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 5 12 34 5
Volgende forumvraag: Onze pup is gisteren geboren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^