tatra hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sonjasonja

honden foto van sonja

we willen erg graag een tatra hond puppy kopen
alleen we zoeken een goede tatra fokker die ook veel weet over deze soort!
alleen we zouden ook graag de prijs willen weten hoeveel zo tatra hond kost ongeveer want we zien nergens de exacte prijs.
en we hebben een kat die erg moeilijk doet over de honden en ik had dan als vraag ook nog of dat dan wel een geschikte hond is?
alvast bedankt

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "tatra hond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel babs en tibbie joshababs en tibbie josha

honden foto van babs en tibbie josha

hiernaast links staat fokkers,daar staan goede fokkers van de tatrahond.

over de prijs kan ik niet veel zeggen want dat weet ik niet.

of het voor jullie een geschikte hond is kan ik ook niet beoordelen,daarvoor zullen we meer info moeten hebben.

groetjes.

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende 3 doggies

honden foto van YmY en de bende

Niet vervelend bedoeld hoor, maar als je een kat hebt die moeilijk doet over honden zoals je het zelf schrijft, waarom dan toch een hond erbij nemen?

honden page profiel ....

honden foto van ..

www.tatraclub.nl

ik zou hier gewoon eens wat info gaan inwinnen als je er serieus over denkt.
gewoon eens rond mailen en bellen.

groetjes marieke

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Bij de rasvereniging staat ook informatie over het karakter... Over omgang met andere dieren/katten wordt er niet veel gezegd... Mogelijk gaan ze die hoeden, dat moet je voor zijn.
Ik zou wel oppassen met een hond in huis halen, als je kat moeilijk met andere honden om gaat. Katten zijn erg territoriaal en laten niet altijd makkelijk een ander dier in hun territorium toe, zeker niet als ze niet met honden gewend zijn.

honden page profiel GeenZinMeerGeenZinMeer 3 doggies

honden foto van GeenZinMeer

Ik kijk altijd naar showuitslagen van hondenshows. Vervolgens ga ik op zoek naar de fokker van deze honden. Dan kom je vanzelf bij goede fokkers terecht die kunnen vertellen over hun honden, prijzen etc.

honden page profiel team Shadowteam Shadow

honden foto van team Shadow

sonja
ik weet niet of het wel zo slim is om een tatra ook maar te overwegen. aangezien hij nog al groot is en jij hem niet kunt houden als hij trekt O-) ooit aan gedacht???
liefs naomi

honden page profiel babs en tibbie joshababs en tibbie josha

honden foto van babs en tibbie josha

ik was ook niet zo sterk en heb ook een tatrahond gehad.
ik kon mijn tatra best wel houden,totdat ze werd gebeten door een pittbull achtige hond,vanaf die tijd ging ze door het lint als ze een andere grote hond zag.ik heb toen voor haar een halti gekocht en vanaf die tijd ging het heel erg goed.
helaas heb ik haar moeten herplaatsten toen ze 11 maanden was.dit door omstandigheden van mij,lag echt niet aan haar,want ze was echt een hele lieve hond.

honden page profiel millymilly

honden foto van milly

bij fokkers staat dora de jong
heel goede fokster

honden page profiel IndyIndy

honden foto van Indy

Mijn kat was als de dood voor honden toen ik mijn pup in huis nam, na 2 a 3 weken keerde het tij en heeft ze de pup lekker op haar plaats gezet. Indy heeft nu respect voor de kat, vooral als deze duidelijk laat merken dat Indy te dichtbij komt of iets verkeerd doet. Onze andere kat is dikke maatjes met de hond die geeft Indy altijd kopjes en Indy heeft dan ook absoluut geen problemen met katten. Op straat vind ze het zelfs fantastisch om erachteraan te gaan. (Ze wil alleen maar spelen hoor)

Ik denk dat je je niet zo'n zorgen moet maken om de kat en hond, uiteindelijk leren ze met elkaar te leven en accepteren ze elkaar, ik vond het juist eigenlijk wel goed dat de kat even heeft laten merken hoe de vork in de steel zit, daardoor heeft Indy geleerd dat katten geen speeltjes zijn en heeft ze oprecht respect voor katten. Als een kat blaast blijft zij wel op afstand hoor, ook op straat. Staat de kat z'n mannetje dan durft Indy niet meer haha.

Ik zou gewoon een pupje nemen, als je bang bent dat je kat uithaalt kun je altijd z'n nagels even knippen tot het goed gaat. Mocht het niet gaan kun je dan altijd nog wat anders verzinnen.

Succes!

honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

Sonja even informeren bij de Ned. Tatraclub , je kunt even googlen voor adres en pupinformatie! Ook kunnen ze je een positief of negatief advies geven van de fokker die je zou willen bezoeken. En ze kunnen je vertellen waar puppies liggen of waar ze verwacht worden! Voor de kat zou ik niet zo bang zijn hoor!! Komt wel goed!! Meestal passen ze zich wel aan aan elkaar! :-D

Melanie (Gast)

Als je serieus nadenkt over een tatra ( ik kan niet zonder, ik heb er twee) raad ik je serieus aan even contact op te nemen met de tatraclub Nederland.

Wees er op bedacht dat er vaak ook puppies worden aangeboden waar het met de gezondheid slecht gesteld is.

Pupprijs (info is te vinden op de website van de tatraclub) is 950 euro.
Er worden pups verwacht bij de kennel Biaca Perla (www.biaca-peröa.nl), dit nestje is gefokt met goedkeuring van de club.

Dan heeft de tatrakennel z Poldery Holenderski (www.zpolderyholenderski.nl) ook een nestje in planning wat ook et toestemming gefokt zal worden.

Als je nog meer informatie wil; www.podhalaner-tatra.de

Groetjes!

lisanne buma (Gast)

wij hebben zelf ook een tatrahond het zijn hele liefe honden ze zijn niet heel erg actief dus ik denk niet dat die de hele dag een kat gaat lopen klieren onze hond was 950 euro het is ook een rashond en die zijn best duur

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Oud topic.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "tatra hond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Agilty wel of geen speeltje??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^