Bevalling.....?!dag 55 nu al?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ** 3 doggies

honden foto van *

Ben jij ook weer een beetje tot rust gekomen Sonny? Zoiets gaat je niet in je koude kleren zitten.. een knuffel voor jou en Suezy

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bevalling.....?!dag 55 nu al?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel sonnysonny

honden foto van sonny

Ja gelukkig wel dank je Wilma,alleen toen ik dacht vanmiddag eventjes een boodschapje te gaan doen,is Suezy helemaal in de stress geraakt,dus voorlopig bij haar blijven enuh dank je voor de knuf kzal m Suezy zo geven ;-)

honden page profiel ** 3 doggies

honden foto van *

Ja ik heb het gelezen. Lekker bij haar blijven want ze heeft heel wat te verduren gehad de schat..

Heb net nog een keer bij je foto,s gekeken wat een scheetjes zijn het he.Heb je nu 2 pups met dezelfde kleur als de vader?

honden page profiel fabiennefabienne 3 doggies

honden foto van fabienne

hallo Sonny,

sorry voor de late reactie maar had hier gisteren ook een druk dagje (ons Esha werd nl. gedekt ;-)
uiteraard gefeliciteerd met dit mooie nestje, jammer vd twee die het niet hebben gered maar zo'n dingen gebeuren jammergenoeg ook soms... :'(
Geniet iig van jullie kleintjes en vertroetel de mama maar lekker, jullie hebben dat samen fantastisch gedaan !!!
en de foto's zijn zoooooooooooooo lief !!!! :-)
groetjes Fabke

honden page profiel sonnysonny

honden foto van sonny

Dank je Fabke,en moeders komt niets te kort,we slapen lekker bij haar,gisteravond pakte ze een pup op en legde bij ons neer,ze wou er gewoon gezellig bij zijn,zo lief.
En Wilma,tja das altijd moeilijk met chinese naakthonden,want je hebt gewoon twee keer per jaar een andere hond met een andere kleur,nou ja dan zijn ze donker en dan licht dus het is afwachten,maar ze lijken wel overduidelijk op de vader!

honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. 3 doggies

honden foto van Marianne v. B.

Leuke foto's, Sonny!
Ik ben héél benieuwd, hoe de pups er over een paar weken uitzien!

honden page profiel sonnysonny

honden foto van sonny

Dank je Marianne,

Ja en anders ik wel O-)

honden page profiel Tabasco Tabasco 3 doggies

honden foto van Tabasco

Ben echt heel erg blij voor jullie dat alles nu zo goed gaat! (Afgezien dan van dat ze liever niet alleen gelaten wil worden, maar dat komt vast goed!)

honden page profiel sonnysonny

honden foto van sonny

Ja dank je Jeanette,tis allemaal even wennen aan de nieuwe situatie,maar het gaat met het uur beter naar mijn gevoel dus ik ben ook heel blij,het heeft gewoon allemaal wat tijd nodig,die heb ik gelukkig genoeg O-) Ben alleen een klein beetje afhankelijk nu,want kan dus echt de deur niet uit,maarja als ik nu naar buiten kijk blijf ik ook liever binnen want hier in het hoge noorden blijft de sneeuw al de hele dag naar beneden vallen....dus laat mij maar binnen ;-) :-D

honden page profiel fabiennefabienne 3 doggies

honden foto van fabienne

ik herinner me ons eerste nestje nog heel erg goed, teefje wou ook heel graag dat we in de buurt bleven, en eerlijk.... we wilden zelf niks liever ! daar wil je toch niets van missen... Is misschien wel een beetje overdreven maar wij hebben de eerste drie weken zelfs bij de werpkist geslapen, ik een nachtje, de volgende nacht mijn man en zo afwisselend...
Waarschijnlijk gewoon uit overbezorgdheid en een beetje schrik voor het 'onbekende'.. Wij hadden bij ons eerste nestje meteen ook 10 puppies dus het was best wel druk !!! ook voor ons teefje was het een hele ervaring, zeker die eerste dagen en nachten was ook zij nog wat onwennig want er was altijd wel ééntje dat om aandacht vroeg ! veel rust heeft ze zeker niet gekregen die eerste week !
Ons jongste teefje kreeg voor haar eerste nestje slechts 4 pups en da's dus echt een gigantisch verschil !!! dat vond ik voor haar zelf echt een prachtig "leernestje"..Moeder had alles netjes onder controle, puppies hadden een overvloed aan melk bij de melkbar en het was voor iedereen rustig genieten... Je kan het natuurlijk niet kiezen en bij haar tweede nestje kreeg Esha er ook 10 hoor, maar toen had ze toch op een rustige manier ervaring kunnen opdoen, vond ik persoonlijk voor de teef ook wel fijner..
Jullie hebben een heel heftige start gekend en zoiets gaat niet in je kouwe kleren zitten, maar vanaf nu zal het zeker genieten worden !
draag zorf voor jezelf en jullie hondjes en heel veel succes !!!
liefs Fabke

honden page profiel sonnysonny

honden foto van sonny

Fabke,jullie doen dit dus regelmatig....want je had Esha ook laten dekken(kga zo even bij je profiel kijken ;-) )zag ik,nu heb ik er alleen 1 reu bij zitten die drinkt niet zo goed heb ik de indruk ,wanneer besluit je nu om eventueel bij te voeren?Of moet je de natuur gewoon zn gang laten gaan en de sterkste overwint?heb ik wel wat moeite mee...maar Suezy die pakt vooral die reu af en toe in de bek en net als afgelopen nacht zette ze m weg ofzo ik vond het een beetje vreemd,en natuurlijk slaap ik voorlopig bij Suezy,wil ook niets missen natuurlijk en erbij zijn voor het beste resultaat!En vanochtend om 5uur was ik in de keuken en kwam terug en mn zoon van 10jr was wakker(wil er natuurlijk ook bij zijn)ziet dat ze eerst de reu bij hem brengt en daarna een andere pup dus ik zie dat en we moesten allebei wel lachen,want blijkbaar wou ze met haar pups bij ons liggen,dat was zo schattig,ja voor de bevalling was ze ook altijd gewend om bij me te slapen dus dat zal er ook wel te maken mee hebben,maar wat is jou indruk als je dit zo leest met jou ervaring....?Kben benieuwd naar je reactie Fabke!

honden page profiel FemkeFemke 3 doggies

honden foto van Femke

Hey Sonny,

Komt het reutje wel aan? Ik ga ervan uit dat je de pups iedere dag even weegt...

Wanneer een pup ziek zou zijn dan stoot de moeder hem af, ook zal de pup dan vaak apart gaan liggen.

Bijvoeren zou ik dus pas gaan doen als het reutje niet aankomt of zelfs afvalt. Zoek eens op internet op want normaal is wat de pups aan moeten komen per dag, zodoende krijg je een beter beeld of ze groeien of niet.

Hoop dat je er iets mee kunt :-)

honden page profiel sonnysonny

honden foto van sonny

Femke en Fabke

Heb me zorgen voor niets gemaakt....

Nou de stand is op het moment...120/130/200gram dus de reu groeit wel wat ,en heb nog even gelet op wat je 'zei' en nee hij ligt niet in het bijzonder apart dus tzal wel ok zijn,maar ik neem af en toe foto's en Suezy word steeds eigener met de situatie dus gelukkig heb ik een slimme hond O-)

honden page profiel fabiennefabienne 3 doggies

honden foto van fabienne

De eerste dag (of twee) kan het dat de pups een beetje afvallen ipv bijkomen, is vrij normaal... De melkproductie moet nog goed op gang komen en het is voor iedereen een beetje wennen natuurlijk... ;-) Daarna moeten ze echt wel gaan bijkomen zoniet moet je er even oveer denken of je niet moet gaan bijflessen, maar eerder dan de derde dag zou ik dat sowieso niet doen...
Heb je wel al even goed gekeken (of anders de DA) of het reutje wel goed kan drinken ?? Wil je niet bang maken maar soms is het verhemelte niet helemaal gesloten bij pupjes en dan kunnen ze niet vacuum zuigen en verliezen ze steeds de tepel, hebben wij jammergenoeg ooit een keertje gehad met 1 pup... Die kwam ook niet bij en hoewel die best wel fel was en steeds een tepel wou te pakken krijgen was die hem meteen weer kwijt..Na even beter te hebben gekeken zagen we dat het verhemelte jammergenoeg niet gesloten was, pupje kon niet zuigen en is héél snel achteruit gegaan, had niet echt een kans en dus hebben we na overleg besloten hem te laten inslapen :'( :'( maar je berichtje hierboven doet wel vermoeden dat het wel goed komt met het reutje dus nu niet meteen in de stress schieten hoor, gewoon even checken, je voelt het trouwens ook meteen als je even je vinger in het bekje doet of die hard genoeg kan zuigen...
En inderdaad, gewoon zien dat hij niet steeds apart ligt of dat de moederhond hem niet steeds ergens anders wil onderbrengen terwijl ze dat bij de andere pups niet doet... Een teefje voelt inderdaad intuïtief heel goed aan als er iets mis zou zijn met het pupje...
Maar het lijkt me wel dat alles met een beetje geduld in orde komt als ik dit zo lees ;-)
sorry dat ik dit nu pas lees, was even mijn dochter naar de manège gaan brengen... ;-) Maar mocht je nog ergens over twijfelen, niet aarzelen hoor !!
groetjes Fabke

honden page profiel CarmenCarmen 1 doggies

honden foto van Carmen

Mocht je besluiten bij te voeren is t wel t beste de sterkere bij te voeren zodat de zwakkere meer kans krijgen aan de melkbar met die oh zo belangrijke moedermelk, de zwakkere hebben dat harder nodig dan de sterkere.
Laat hier overigens gewoon de natuur zijn gang gaan, maar fok dan ook een ander type hond;-)

honden page profiel sonnysonny

honden foto van sonny

Dank je Fabke,gaat nu goed heb er een goed gevoel over dus,en dat met die gehemelte heeft de DA naar gekeken en dat is goed gelukkig,tis gewoon even wennen allemaal denk ik.
Ja ieder heeft een andere smaak Carmen daar valt helaas niet over te twisten O-)

honden page profiel fabiennefabienne 3 doggies

honden foto van fabienne

gelukkig maar, en als iedereen nu weer een beetje bekomen is van alle emoties kan het genieten ECHT beginnen !!! ;-) ;-)
heel veel plezier en hou ons zeker op de hoogte van alles hoor ! ;-)

honden page profiel sonnysonny

honden foto van sonny

Precies,tis weekend en ik ga genieten en ik hou jullie zeker op de hoogte van al mijn zeker en onzekerheden :-D ;-)

honden page profiel Dees & dogsDees & dogs 3 doggies

honden foto van Dees & dogs

Gefeliciteerd met de pupseltjes :-D zien er leuk uit de chineesjes die zie je niet zo heel erg vaak!!!!
Sorry van me late reactie maar ben 2 dagen niet online geweest :'(

groetjes Dees
heb net ff de foto's op je profiel bewonderd :-D :-D

honden page profiel sonnysonny

honden foto van sonny

Dank je Dees,het gaat goed met ze,we genieten ervan :-)

fijne avond

honden page profiel suzannepeters-naus&Puk suzannepeters-naus&Puk 3 doggies

honden foto van suzannepeters-naus&Puk

gefeliciteerd met je schattige puppies! :-)

honden page profiel Tabasco Tabasco 3 doggies

honden foto van Tabasco

Gaat alles nog steeds goed met de pups?? Jij ook weer van de schrik bekomen??

honden page profiel Tabasco Tabasco 3 doggies

honden foto van Tabasco

Wel doggies, geen antwoord??
O-)
Neem aan dat dan alles ok is? :-)

honden page profiel sonnysonny

honden foto van sonny

Hoi Jeanette leuk dat je vraagt hoe het nu gaat,tja probleem gister bij hondenforum,kon geen reacties plaatsen,hopelijk nu wel ;-)
Maar het gaat goed hier,ben met bijvoeden begonnen gister en wat zie je dan ook al een verschil,ze zijn echt alledrie anders,leuk hoor,ze beginnen een beetje rond te waggelen,met Suezy gaat het ook goed,ze verzorgd ze goed maar gaat ook vaak ergens anders liggen,en ze eet echt veel meer is ook zeker een pond zwaarder geworden,op kleine 4kilo is dat veel...
En ze hebben ondertussen wormenkuurtje gehad,alleen Budha(zie foto's op profiel)zit niet zoveel pit in en is echt de lichtste van de drie,dus hen hou ik wel in de gaten,enuh kga ze denk ik alledrie houden dus dat word nog wat... O-) O-) O-) dus die echte schrik moet nog komen :-D :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bevalling.....?!dag 55 nu al?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 8 van 8 12 3 4 5 6 7 8
Volgende forumvraag: Rode peper
^