Nieuwe puppy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Peter CoolPeter Cool

honden foto van Peter Cool

Sinds 1 februari heb ik weer een nieuwe puppy. Ik ben daar super blij mee. Jammer genoeg echt nog geen tijd gehad om het te laten weten wegens erg druk met de puppy.smile

 

Het is weer een Amstaff, geboren op 19 november 2023, en ook terug een meisje. Ik had al een andere naam maar doorde gewoonte van die oudere naam lukte het me niet om steeds de nieuwe naam te gebruiken.

 

Enorm speels beestje, krijgt uiteraard alles wat het nu nodig heeft en heb voor de moment na ZEER lange tijd nog eens mijn wekker nodig gehad, nog voor enkele weken. Om 3 uur in de nacht ga ik met haar naar beneden zodat ze kan plassen.

 

Verder heeft ze veel energie, is erg speels, en heb echt veel vreugde aan mijn nieuwe maatje. Dagelijks nog komt een vriend zodanig dat ik mijn boodschappen kan doen en ze andere mensen ziet.

 

Buiten gaat het nog niet al te goed door de geluiden en bewegingen. Het is per slot van rekening ook allemaal nieuw voor haar.

 

Ik ben dankbaar en gelukkig, de harde pijn van de afgelopen 2 maanden is voorbij, immers ik geen tijd meer heb om na te denken. Tegen dat het mei is, is ze een half jaar. Dat was de leeftijd toen ik mijn vorige Kyra mocht verwelkomen.

 

Ondertussen terwijl ik dit hier typ is er veel plezier, ze is gelukkig en erg speels. De 19de is ze drie maand, zindelijkheid is nog niet volledig op punt maar dat komt wel. hp-smile

 

Ben blij dat de zware pijnlijke periode voor het grootste deel is verdwenen en tegen dat het zomer is heb ik weer (ongeveer) hetzelfde leven weer zoals het was.

 

En ja, in de papieren wordt epilepsie genoemd, maar ik ga daar echt niet aan denken.

 

Mijn eerste hond ooit was een pup van zes  weken en die is er bijna 17 geworden. Hopelijk mag ze lang en gelukkig leven en ik zal alles doen om haar dat te bieden.

 

Misschien heb ik nog eens wat hulp nodig, dan vraag ik het hier.

 

Beste groeten vanwege een gelukkig pupke en een super gelukkig baasje.

 

Peter

 

honden page profiel DanielleDanielle 2 doggies

Wat fijn! Veel geluk samen met je nieuwe hond. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .


Peter…wat een fijn nieuws van je, het zal altijd verdrietig zijn en blijven het afscheid van een geliefde hond, maar je moet verder en dat heb je gedaan , een nieuw huisgenootje verwelkomt…..heel heel veel geluk met je nieuwe huisgenoot…en ik kijk uit naar je verhalen over deze pup.    Wat is haar naam ?  

honden page profiel KeesKees 2 doggies

honden foto van Kees

Veel geluk met je nieuwe pup Peter. Het maakt het verdriet niet minder, maar het helpt wel. Houden van en rouwen om kan heel goed samen.

 

Geniet!

honden page profiel Peter CoolPeter Cool

honden foto van Peter Cool

Dankjewel Danielle.

 

Ook dank aan Willemijn. En ja, die naam... is weer Kyra. Ik had al een andere naam in gedachte maar steeds toen ik met haar bezig was vergat ik steeds die nieuwe naam. Het is dus weer Kyra. Ik heb dat echt niet bewust gedaan maar die naam zat zo diep verankerd dat ik maar besloten heb haar ook Kyra te noemen.smile

 

Dag Kees, inderdaad, door dat pupke is het verdriet veel meer afgezwakt. Ik geef eerlijk toe dat december een verschrikkelijke maand was, heb veel geweend. Gelukkig had ik een tweetal mensen om mijn verdriet te delen. En daar ben ik die mensen enorm dankbaar voor.

 

Ik voel me weer veel beter en kan weer lachen. En zeker met de zotte kuren van zo een puppy. Ik probeer daar zoveel mogelijk van te genieten want dat duurt ook maar zijn tijd. Verder is ze erg aanhankelijk, het alleen laten doe ik nog niet, lijkt mij ook niet goed. Ik probeer weer alles rustig op te bouwen.

 

Een foto komt nog wel, zit aan mijn laptop want mijn vaste PC staat uit, is onmogelijk om daar nu aan te zitten.hp-smile

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Peter, lieve naam hoor, als jij je er goed bij voelt, zeker haar zo benoemen, en je profiel foto, wat een lieverd zo te zien…laughing  heel blij voor je, weet hoeveel pijn en verdriet het geeft om afscheid te moeten nemen van een hond…nu mooi vooruit kijken…

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy

honden foto van Koert En poppy

Veel geluk met jou nieuwe pup Peter 

Volgende forumvraag: Puppy 11 weken weekend weg
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^