Challenge: 100km lopen met je hond(en)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker

honden foto van Hannah & June

" Wat leuk die wandelingen van jullie, dat hoofd bij de dierenwinkel What huh? dicht??
Hannah, jouw wandelingen zijn spannend zeg!!
  "

Ja dat hoofd bij de dierenwinkel moest ik ook om lachen. 

 

Ik zou ze liever iets minder spannend hebben maar helaas zijn hier veel honden dus daar moeten we maar een beetje omheen bewegen. Soms irritant en soms doodeng maar over het algemeen gaat het meestal (net) goed. Beide honden zijn inmiddels wel een keer 'aangevallen' door een hond hier maar beide keren zonder echte verwondingen. Ik probeer er voorzichtig mee te zijn, er zijn stukken waar we echt niet meer met de honden komen maar we genieten ook ontzettend van wandelingen en dat wil ik gewoon blijven doen. We lopen wel altijd met een stevige stok, dat doet iedereen hier. 

 

Vandaag geen noemenswaardige afstand gelopen, waren even druk met andere dingen dus de honden moesten het even met een klein rondje doen, heb de afstand niet gemeten. Iemand anders nog wel een stuk gelopen?

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Pff ja inderdaad kan mij voorstellen dat het verstandig is om een zware dikke tak mee te nemen tijdens het wandelen. Als we op vakantie zijn in Frankrijk wandelen we nu ook altijd de aangegeven routes, die paar keer dat we onze eigen route volgden kwamen we ook erf honden tegen. Vond dat echt niet fijn! 

 

ik heb vandaag heerlijk gewandeld! Was heerlijk weer vandaag. Hieronder mijn verslag, heb expres wat foto’s gemaakt cool

 

562325.jpg

hierboven de ‘ ronde’ wilde een rondje doen maar moest omlopen ivm hoog water (zie haak die ik bovenin maak). Voordeel; niemand gaat dan het gebied in want daarvoor moet je dan over een modder pad achteraf smile

562316.jpg

eerste stukje, Aila en Dinja lekker los. 

562318.jpg

sorry Evi jij bent loops 

 

562320.jpg

ok Evi ook even lekker los, pas paar dagen loops en kon heeeeel ver kijken 


562321.jpg

Daar onder langs het water zie je Aila voorbij rennen 

 

562322.jpg

Andere helft van de wandeling vast, minder overzicht en meer kans op fietsers 

 

562323.jpg

lekker rollen! 

562324.jpg

uitzicht over de Rijn 

 

 

was weer heerlijk! Niet gek voor 5 minuten lopen vanaf huis. Alleen in de lente / zomer net te druk om de honden zorgeloos los te gooien. Gelukkig als je de juiste momenten kent dan kom je een heel eind. 

overigens is dit terrein particulier en met goed weer lopen er koeien. Dus het is geen bekend losloop gebied waar het lang leve de lol is tongue-out

 

Bijna het hele linker deel van de route die ik hierboven plaatste,  nadat we het Bijland gebied in komen hebben de honden heerlijk los gelopen, luxe !! Denk wel 3,5 km en niemand tegen gekomen hp-heart


mijn totaal voor deze challenge is nu 10,32 km 

 

honden page profiel Michelle, baasje van Scotty en kater CharlieMichelle, baasje van Scotty en kater Charlie

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

Onze wandelingen waren niet zo heel bijzonder vandaag, maar er moest wel even meegehuild worden met de brandweer

Net even alles bij elkaar opgeteld, en we zitten inmiddels op de 33,85km

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Heb ik weer. Ga naar een stukkie waar we nooit komen, vogelgebied en hond mag niet los.... loopt het dood na minder dan 500mtr. Goed uitkijkpunt en precies 8 eenden gezien in zee, super bijzonder yell Wel.een leuke andere hond daar en onderweg een naar het fort een dame uitgelegd wat ze zag. Zeekat skellet, een soort inktvis. Verteld hoe dat werkte voor een inktvis, dat het niet alleen voor berscherming dient maar dat het drijfichaam is. Dat kun je ook mooi laten zien als je het door het midden breekt. Vandaar de tijd over die minder dan een km lol

562329.jpg

 

Op naar het fort, favoriet van Botty en menig andere honden. Geen idee waarom maar ze krijgen daar altijd een beetje de kolder in de kopf.

562330.jpg

562331.jpg

Bij mekaar 4,5. Niet meegeteld de.middag want ik ging vissen dus vrouw heeft de boswandeling gemaakt. 

 

 

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Evi loops, niet eens Dinjasurprised May moet wat aan haar reukvermogen doenhp-angel Naast dan Dinja ook hartstikke leuk is, dan was dat het. 

Vanochtend begonnen met skaten, we hebben de korte toute van +/-5km de middellang 7,5 of lang 10km.

 

May haar gemiddelde snelheid is is over het algemeen 7,5 a 8,5 km per uurhp-frusty Ofwel mevrouw takke/slakkentempo.

 

Maaar niet vandaag!

Nee vandaag had mevrouw er zin in! 
heb nog nooit zo hard voor der moeten werken! 
houd altijd haar tempo aan namelijk, man man man. Ze heeft het de eerste 3,5km volgehouden met een snelheid van 15,5km per uur met uitschieter voor zeg 500meter van 23km per uur, wat zeg 3x haar nornale snelheid is hp-frusty

 

en het laatste stukje kwam slakkentempo weer terug, maargoed lekkere cooling down.

ookal tellen die kn’s niet ga ik daar toch een foto van delen ivm met trots en uiteindelijk gemiddelde snelheid van zeg 11km per uurhp-thumbsup

562332.jpg

562333.jpg

562334.jpg

 

toen door naar werk met May. 
Nouuu daar was ons volgendr avontuur! 
Wij hebben op werk geiten, May liep vroeger los rond maar bedrijventerrein heeft vele nieuwe bedrijven gekregen is veiliger met May binnen. Goed May is nu binnen tenzij ik haar uitlaat.

kom ik terug bij het pand na wandeling, aan de zijkant van het pand was mijn baas iets aan het doen met water, denk ff kijken misschien kan ik helpen. Zo’ n 600m achter waar hij bezig was staat het nachthok van de veeulste tammen geiten.

Ik keek naar mijn baas, maak een praatje kijk wat verder zie ik wat wits.

Je raad het al, de geiten ja alle 4. 
ik kijk naast me, maar May heeft de geiten net gezien en gaat in sprintstand. 

Waar er bij mij een zeeeeer harde NEEEEEEEE uitkwam, baas schrok zich de tandjes liep zijn bezem vallen en ook hij Neee met zijn 2e achter May aan met Neeee.

 

Nou May, vraag me niet waarom, draait Thank god! Om, dus heb ik meegenomen. Net om de hoek van het pand los naar binnen gedaan en alles was goed.

 

behalve mijn hartslag, ademhaling en trillende handjes.

 

maar met May was alles top.


Overigens kijkt May normaal niet op of om naar de geiten, ja in het begin toen de babygeit er was, is die interessant geweest dat was snel voorbij toen ze doorkreeg dat die er en bij hoorde en ook daar nks mee de bedoeling is..

En net nog een uurtje met haar gelopen maar ben vergeten de app aan te zetten yell

We proberen het morgen nog eens! 
562335.jpg

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

yell geiten paniek dus. Deze drago gaat niet los in broedseizoen en is een klein.knaagdier snuiver maar dat kunnen we wel.missen met dat warme weer.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

wat een mooie foto's iedereen!

Hannah, ja ik loop met een stok, (wandelstok) omdat mijn been wel eens zegt, heeej ik doe ff niet meer mee, na 2 keer gevallen loop ik dus met stok, want ze laten je gewoon liggen hier hoor.

Maar de stok, dat voelt wel lekker.

Ik heb vandaag een heel eind gelopen (voor mijn doen) 3 km, maar we hebben nog op een bankje gezeten, naar de rivier gekeken in het zonnetje, het was genieten. We zijn wel lang weggeweest.512242.jpg

Anouk, jij bent op een plek waar ik nooit ben geweest op Texel, ik kan me niks herinneren van een kanon, die 500 meter hebben wij ook gelopen hihihihi, maar mag niet heh met hond, dus zijn we maar omgekeerd.

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Yooop je bent er waarschijnlijk wel 100 keer langs gereden. Ligt bij het sluisje vlak voor oude schild https://texelinformatie.nl/informatie/geschiedenis-texel/fort-de-schans/ Sommelpaadje en de hoogteberg ken je wel toch? 

 

 

 

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Toen ik hiermee begon klonk de challange gewoon leuk!

 

Maar nu vind ik het stiekem leuker alle andere verhalen te lezen, oke en het meedoen natuurlijk.

 

Vandaag ga ik de wandelingen even in 2x delen iets makkelijker.

Vanochtend vroeg vast begonnen met een lekkere wandeling. May heeft er een heerlijke snuffelwandeling van gemaakt! 

562343.jpg

562344.jpg

562345.jpg

zo met de neus bij grond ging 3/4e wandeling.

 

vanavond nog een lange wandeling hp-thumbsup

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Yooop je bent er waarschijnlijk wel 100 keer langs gereden. Ligt bij het sluisje vlak voor oude schild https://texelinformatie.nl/informatie/geschiedenis-texel/fort-de-schans/ Sommelpaadje en de hoogteberg ken je wel toch? 
 
 
  "

Ach ja, dan moet ik toch nog eens terug hahaha om dat te gaan bekijken.

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker

honden foto van Hannah & June

Inderdaad super leuk om iedereens verhalen te lezen en foto's te zien. Vandaag was het heel somber bewolkt weer en had ik niet zoveel zin om een langere wandeling te maken. 

Ik was vergeten op stop te drukken dus de laatste meters in de tuin staan er ook nog op, was wel met June dus tel ze lekker meetongue-out Het was geen spannende wandeling vandaag, bewust op een vertrouwd stuk gelopen zonder gedoe met schapen koeien en honden.

562357.jpg

562358.jpg

Het is inderdaad echt niet fijn dat soort waakhonden maar het alternatief is niet gaan lopen en dat gaat me ook wat ver en ik moet zeggen dat het ook wel went. Inmiddels ben ik er helemaal aan gewend om met stok te lopen, dat is ook heel fijn als straks het slangen seizoen er weer aankomt. In Nederland heb ik dat nooit gedaan maar eigenlijk is het ook dan best handig met loslopende honden die je tegen kan komen.
Wandelroutes die hebben we hier niet en paden ook niet echt, op sommige plaatsen zijn paden ontstaan door trekkers en paardenkarren dit soort weggetjes kunnen dan ook weer heel abrupt eindigen. Dit waren wat 'paden' van vanmiddag (boven staat June er nog net op):

562362.jpg 

562361.jpg

Met Boyko nog even geoefend met poseren 

562359.jpg

Zie nu net dat de hoogtemeters wel gemeten worden met Strava, vandaag 2x32m, niet zoveel maar voor een klein rondje toch nog best wel wat. De langere wandeling afgelopen week had 125 hoogtemeters, toch altijd leuk om te terug te zien vind ik. Totaal zit ik nu op 30,9km.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Wat leuk jullie verhalen en foto`s. Ik volg.

Helaas wandelt Jenna alleen nog in de tuin en hoogstens een rondje rond het huis. 

Ik laat wel regelmatig een teckeltje uit van een oudere buurvrouw, ik ga eens kijken of ik dat kan bijhouden.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

562377.jpg

DIT!? Was niet helemaal de bedoeling, vind 3 a 4km meer dan genoeg per dag. Plan was via de duinen weer terug te lopen alleen de ingang leek dichterbij op googlemaps sealed Hier nog alles spik en span, leeg strand en haaieneitjes die ik erg bijzonder vind aan vorm.

562364.jpg

562365.jpg

Maar geen ingang! Goed eindelijk gevonden? Moest ik dit hele Takke-eind omhoog! 

562367.jpg

Botty vond het wel best die wordt altijd helemaal wappie van die heuvels in zandvorm. Vooral naarbeneden ....

562368.jpg

Stukkie doorlopen en ...

562370.jpg

En dan nog 3 van die plekken. Toen dit...

562372.jpg

Aaaawwwhh, cute... achter het hek. GUESS WHAT?  Route uitgang er dwars er doorheen via een hek en overal koeienschijt!

562374.jpg

Daarna nog hieroverheen

562376.jpg

En eindelijk terug op een normaal pad? Schemer. Via het fietspad weer terug naar de wagen. Plan was om via het bos terug te gaan wat korter is maar in 't donker raak je snel verdwaald.

 

Al met al? Jungle tour ala texel hier.

 

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Anouk dat klinkt echt als een droomwandeling! hp-heart

zou zoo graag met May nog zo een lekkere strand/duin wandeling willen maken. Nadeel ze gaat geheid mank zijn erna foot-in-mouth

Gelijk de reden dat ik dat zelden tot nooit doe.

 

Wij hebben net wel weer onze lange avondwandeling gehad. Het is denk ik wel te zien wie de route koos hp-angel


562378.jpg

 

De plek in Gouda waar May 2x direct langs ging was niet alleen de 1e maar ook de 2e keer dicht surprised 

562379.jpgde dierenwinkel…

 

tussendoor liep ze nog even langs een restaurant waar we een paar maanden geleden hebben gegeten en ze ook echt stukken ossenhaad kreeg van een kok. Mevr wou dus best graag nu ook naar binnen. 
562380.jpg
voordeel ze vind de vuurkorven die daar overal staan ook niet meer eng hp-thumbsup

 

zelfs nog een collega in de stad tegen gekomen.

May haar avond kan niet meer stuk!

 

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Doen Lavina,was leuk zoals altijd ff verdwalen te voet maar heb ook de mazzel dat de polder, bos en zee altijd dichtbij is.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Geweldig, anouk hahaha…….  Wat zal je het naar je zin gehad hebben….laughing  Lavina jij ook , je fotoos.  hp-thumbsup   De fotoos van jullie allemaal heerlijk, wandelen is tuurlijk ergens een must maar moet voor beiden leuk zijn…

honden page profiel Michelle, baasje van Scotty en kater CharlieMichelle, baasje van Scotty en kater Charlie

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

Gisteren had Scotty de hele dag last van lickfits, dus ik heb alleen de ochtendwandeling bijgehouden. 's Middags zelf ook niet zo lekker.

Ook vanmorgen was Scotty nog niet heel vlot, maar toch de 1,5 uur volgemaakt.

7DN5Meb.jpg

Aan het begin van de wandeling, net buiten de straat, een prachtige wolkenformatie. Al was het in het echt iets mooier

Dl5RotL.jpg

Eerst een stuk door het park, waar op zaterdag altijd de Parkrun wordt gehouden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog steeds niet echt weet wat het is, maar Scotty is altijd dol op de (vaak Britse) vrijwilligers, en zij ook op hem.

87vFd5I.jpg

En er moest weer gegraven worden

IGftDpI.jpgeUeTLyv.jpg

En even gepoedeld

AzBDoAI.jpg

En even een speuroefening gedaan, waar ik eerlijk gezegd zelf niet zeker wist of hij het zou vinden, want ik had het ringetje helemaal zonder dat hij het doorhad laten vallen, en ook niet eerst even laten ruiken of zien. Maar heel goed gedaan!

"omg hier beneden zijn de meeuwen ergens over aan het vechten en dat is vast eetbaar dat wil ik ook mag ik hierheen?"

Nee, dat mag je niet. Scotty vreet alles van straat tegenwoordig.

cCqYxYh.jpg

De narcissen komen langzaam in bloei

czpA7I9.jpg

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker

honden foto van Hannah & June

Leuke foto's weer.
Anouk dat is een lekker stukje extra wandelen dan, volgende keer maar even de afstand checken voor je gaat. Blijf het wel sneu vinden hoor, de dichte dierenwinkels... Leuke afwisseling hebben jullie in de wandeling Michelle. 

 

Hier is het heerlijk weer dus lekker zonder jas kunnen wandelen. Niet zo ver gegaan en moesten de routen ook weer even aanpassen omdat er op de terugweg een koeienkudde aankwam. Ik vertrouw die herder nooit helemaal die heeft vaak meerdere honden mee en vaak ook verschillende. Vandaag had ze er vier mee dus we zijn maar snel de andere kant op gelopen. We moesten uiteindelijk wel het water oversteken op een bepaald punt in de buurt dus toen ze een paar honderd meter verder waren maar voorzichtig terug gelopen naar de oversteekplaats. Ze hebben het niet doorgehad. Verder nog twee paarden , een kudde schapen en wat koeien tegengekomen. 

562386.jpg

Totaal zit ik nu op 34,5km. June heeft nog even geposeerd:

562388.jpg 

562389.jpg

Ze vindt foto's maken echt heel stom en dat laat ze vaak ook snel merken:

562390.jpg

Op de terugweg vond ze nog een mooi schedel

562391.jpg

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik lees graag jullie verhalen en bekijk de mooie foto's.

Meedoen zit er helaas niet in, geen hond meer.

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Mooie foto’s van June hp-heart

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Michelle mooie fotoos, lijkt me heerlijk om daar met je hond te wandelen, HANNAH , ook jouw fotoos prachtig, een mooie omgeving….begrijp dat je daar naar toe bent gegaan…weids.

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Lekker weekendje naar mijn ouders. Die wonen in Den Helder (ben daar ook opgegroeid). Heerlijk gewandeld en natuurlijk wat kiekjes gemaakt smile

 

562393.jpg562394.jpg562395.jpg562396.jpg

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Oooh dat ziet er ook prachtig uit daar Marijke! 

 

 

 

4kmetjes strand vandaag. 

562397.jpg

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Hier vandaag helaas geen wandelingen.

Vanochtend gemoutainbiked in het hoge bergse bos. Heerlijk vind May het dan mee te rennen! Los, bergen (oke heuvels) op, dooor het gras over de dunnere paden. En er waren nog amper andere bikers waardoor het kon. 
erna nog even een paar muizen gezocht dus happy May.

 

Wou net nog een lekkere wandeling starten, maar best wat vuurwerk knallen hebben mij doen besluiten er gewoon een korte plasronde van te maken. 
May moest nog eten, dus heb daar maar zoekspelletjes van gemaakt. 
562399.jpg

Morgen gaan we hier in de buurt ern mooie lange wandeling doen waarop we zijn getipt door een mede HP’er.

 

ben benieuwd! 

en blijf jaloers op alles strandwandelingen hp-heart

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Vanmorgen een wandeling gemaakt, een rondje wat ik wel veel vaker loop en ook met Puck wel regelmatig liep (al vond ze het een saaie ronde en zat ze vaak in de rugtas en liet zich mooi dragen)  maar de afstand nooit wist.

Maar nu eens gemeten met de site van afstandmeten wat op de beginpost werd gemeld, 3,25km was het heb er ongeveer 3kwartier over gedaan en lekker stevig door gelopen.

Maar toch, het wandelen zonder hond blijft wel saai en voelt wel wat alleen.

Met hond sta je vaker stil en kijk je toch meer om je heen en ben je je meer bewust van alles om je heen merk ik wel en het is toch ook wel gezelliger met hond.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Lekker weekendje naar mijn ouders. Die wonen in Den Helder (ben daar ook opgegroeid). Heerlijk gewandeld en natuurlijk wat kiekjes gemaakt 
  "

Wauw, wat een fijne plek om daar met je honden te wandelen Marijke… en de fotoos, zo leuk…met jou erbij.laughing

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik volg jullie, vind het heel leuk om te zien dat het gros van de honden een fijne wandeling hebben kwa afstand, ik ben  soms uren weg maar loop niet echt afstanden omdat er tijdens de wandelingen gezwommen mag worden en ik dan toch meer op een punt blijf…afstanden vind ik zelf niet zo belangrijk, dat heb ik wel met mijn vorige honden altijd gedaan, Ozjin is meer een snuffelhond en zwem hond, de afstanden compenseer ik dan met zwemmen, nu het weer betert en het niet meer zo heel koud is mag er weer gezwommen worden…

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker

honden foto van Hannah & June

Mooie foto´s en verhalen weer van iedereen!

562406.jpg

Net even twee korte rondjes gelopen van 2,2km. Eerst met June, daarna met Boyko. Boyko had tijdens de wandeling nog een mooie kaak gevonden. Ik hoopte dat hij het spontaan zou laten vallen want wil het liever niet zomaar afpakken als het niet echt noodzakelijk is. Hij heeft er de hele wandeling trots mee rond gelopen en thuis heb ik het maar gewisseld voor een stukje brood, arme Boyko... Totaal zit ik nu op een afstand van 38,9.

562411.jpg

Ik kan nog steeds geen foto´s draaien hierundecided

562412.jpg

June houdt niet van natte voeten...

562408.jpg

Ze zoekt het liever hoog en droog

562407.jpg

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Wij zijn vanochtend gaan lopen de kant op waar de tip voor kregen. Moet zeggen het is heelijk groen en goed dichtbij! 

we hebben er een lekkere lange ronde van gemaakt met extra veel groen en water. 

May heeft grote stukken heerlijk los kunnen lopen, nog gehoorzaamheid oefeningetjes gedaan.

samen gerend en gespeeld en lekker snoepjes in het gras of aarde gezocht. 

may is voor nu wel even lekker voldaan!

ik begin ook wel eentikkeltje te merken dat ze wat ouder word. Als ik kijk naar hoelang we onderweg zijn geweest en de kilometers die we hebben gelopen, liepen we dat vroeger beduidend sneller. Nu is snuffelen geote favoriet. 
wat helaas wel betekent dat deze wandeling een weekend wandeling gaat worden hp-angel

 

562414.jpgmay was erg enthousiast dat ze los mocht. 
562415.jpg Braaf op afstand blijven zitten tot ze wordt geroepen. En dan als een speer mijn kant op rennen. 


562416.jpg

 

562417.jpg Heerlijk water drinken met uitzicht! 

562418.jpg We vonden nog een prachtuitzicht! 

562419.jpg May is dol op steigers! En dit was een perfect foto momentje hp-heart

 

562420.jpg Ze gaat altijd zo netjes aan de zijkant van de weg lopen! Ideaal.

 

562422.jpg Laatste stukje door het bekende bos. Over haar favoriete graspad! 

562426.jpg May nu..

 

en als laatste onze route

562427.jpg

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Wat een heerlijke loopjes weer, leuk om te lezen! 

pagina 2 van 7 123 4 5 6 7
Volgende forumvraag: reverse sneezing hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^