Vakantieopvang

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Frans FelixFrans Felix

Beste,

Ik zit met een vraag over hondjes. Gelukkig vond ik dit forum.

In 9 op de 10 gevallen dat we op reis gaan gaat onze 8-jarige boerenfox mee. De keren dat we het vliegtuig nemen gaat hij in opvang bij een "petsitter" Dat lukte tot nu toe altijd heel gemakkelijk. Volgend jaar in juni nemen we weer het vliegtuig en onze gebruikelijke opvang liet weten dat onze Billy niet meer kan worden opgevangen omdat het een niet gecastreerd reutje is. Ik contacteerde meerdere andere petsitters en kreeg dezelfde reactie.

Ik heb 2 vragen:
1 Is er intussen wetgeving die petsitters daartoe verplicht?
2 Kan ik in de toekomst nog alleen bij petsitters terecht waar onze Billy in een individuele box wordt opgevangen? Of bestaat er in Vlaanderen nog opvangmogelijkheid waar onze Billy in contact mag en kan komen met andere hondjes?

Bij voorbaat dank voor Uw reactie.

Frans Felix

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Misschien een particulier adres ? Waar je van te voren kennis mee heeft gemaakt….in een opvang mogen ze niet gecastreerde reuen weigeren.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Hoe het in België geregeld is weet ik niet. In Nederland mag een eigenaar zijn eigen criteria opstellen. Sommigen laten bv loopse teefjes niet toe en intacte reuen juist wel.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hoe het in België geregeld is weet ik niet. In Nederland mag een eigenaar zijn eigen criteria opstellen. Sommigen laten bv loopse teefjes niet toe en intacte reuen juist wel. "

Teef kan in de opvang loops worden, en als er dan intacte reuen rondlopen, niet zo handig…

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Teef kan in de opvang loops worden, en als er dan intacte reuen rondlopen, niet zo handig… "

Ja die worden natuurlijk van elkaar gescheiden. smilesmilesmile

Volgende forumvraag: Pip
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^