Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Heel erg trots op May!!

 

gisteravond dacht ik na werk lekkere lange wandeling te gaan doen.

may mocht de route kiezen, maar toen.. vuurwerk. 
may trekken..

liep wel meer richting huis, maar nam nog altijd omwegen om daar te komen. Ging niet direct naar huis, terwijl ze de volledig vrije hand waar ze heen wilde.

 

wat me extra trots op haar maakte. Ze vond het zeker niet fijn, bij de eerste knallen was haar staart volledig laag. Heb haar nog oaar keer bij me geroepen kan ze kwispelen en semi spelen. En we zijn geeindigd met een half hoge staart, ondanks de vuurwerk hp-thumbsup

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán

honden foto van Aedon & Senán

Echt even enorm trots op Senán!!

De afgelopen 6 maanden zijn we in het buitenland geweest waar hij heel erg veel lost heeft kunnen lopen.
Soms vergat ik zelfs een riem mee te nemen, want we zaten heerlijk achteraf in het buitengebied waar bijna niemand kwam.

 

Nu had ik verwacht dat hij, eenmaal weer thuis, zou trekken als een malle. Dit deed hij voordat we weggingen namelijk ook en dan nog 6 maanden amper aan de riem lopen erbij. Maar hij doet het echt zo ontzettend goed!!



We lijken nu ook eindelijk een manier te hebben gevonden die werkt voor hem en de wandelingen zijn zo heerlijk rustig nuhp-heart. We kunnen gewoon ontspannen rondlopen, waarbij hij lekker de ruimte heeft om te snuffelen en ik niet continu een hypere/trekkende hond aan mijn arm heb hp-shiny. Echt super blij en trots!!!

 

pagina 8 van 8 12 3 4 5 6 7 8
Volgende forumvraag: Alvaro - 2,5 jaar al ondertussen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^