Leven met een gesloten neus?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" We zijn inmiddels bijna 2 jaar verder en ik  wilde graag nog even een update sturen. Want het goede nieuws is dat Bink nog steeds leeft. We zijn gestopt met de maretak injecties omdat we merkten dat hij toch wel vermoeid werd op een gegeven moment. Nu zijn we overgestapt op homeopatie en daar reageert hij ook heel goed op.
Inmiddels kan hij niet meer door zijn neus ademen maar hij kan gelukkig slapen met zijn mond open. Zo lang hij nog goed eet en zo vrolijk en blij is als hij nu is, gaan we gewoon door met de homeopathie. Hopelijk kan hij nog even door. We zijn ontzettend blij dat hij al zijn 8e levensjaar heeft gehaald! Helemaal omdat de dierenarts aangaf dat hij nog maximaal een half jaar zou leven.
Ik wilde het toch even laten weten mocht iemand in de toekomst nog vragen hebben na een diagnose van deze vervelende ziekte bij zijn of haar hond.  "

wat een mooie update, ik hoop dat hij nog heel lang een vrolijke blije hond mag zijn.

honden page profiel Van cauter rolandVan cauter roland

Hoi janeke. Kan jij ons aub eens verder op weg helpen hoe en waar we terecht kunnen voor homeopathie. Wij wonen in België. Alvast bedankt. 

honden page profiel JannekeJanneke

honden foto van Janneke

" Hoi janeke. Kan jij ons aub eens verder op weg helpen hoe en waar we terecht kunnen voor homeopathie. Wij wonen in België. Alvast bedankt.  "

Hoi Roland, ik heb een een berichtje gestuurd met de gegevens.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hoi janeke. Kan jij ons aub eens verder op weg helpen hoe en waar we terecht kunnen voor homeopathie. Wij wonen in België. Alvast bedankt.  "

Je kan bet berichtje vinden , rechtsboven in op de pagina waar je nu zit..rechtsboven in.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Wankel door librela
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^