Virusje?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Ik heb deze week al af en aan al mijn honden "ziekerig". 

Het begon met Mace die was na 1 dag weer goed. 1 dagje koorts en flink braken, DA gebelt ik mocht even afwachten en was dag erna ook over. 

Daarna Ayla en Leiah, Leiah heeft 1x gebraakt en had iets verhoging en Ayla is twee dagen wat slechter geweest maar is nu ook weer top.

 

Maar nu Chewy.. hij blijft maar braken en het is nu 5:00 uur en we zijn al even op samen. 

Eer gisteren zijn brokjes eruit gegooid twee keer, gisteren brokjes eruit en later gaf ik hem wat kalkoen met rijst maar dat ging er vannacht ook uit. 

Nu de verdere nacht braakt hij alleen maar gal. Hij drinkt wel goed en heb hem net toch even wat stukjes kalkoen gegeven want alleen maar gal opgeven is helemaal slecht voor de slokdarm. Hij eet nog steeds heel graag en heeft geen verhoging. 

Chewy heeft al eens een maagkanteling overleeft en iets in mij is daar nog altijd weer bang voor. Maar toen braakte hij toch wel wat extremer en was hij ook echt goed kapot ervan. Nu is hij wel gewoon levendig. 

Ik weet niet meer wat ik nou wou vragen foot-in-mouth moest vooral even mijn ei kwijt, over paar uur nog maar even een belletje naar de DA. 

 

Nog meer hondjes last van dit virusje/griepje?  

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ik zou inderdaad even een belletje hierover naar de dierenarts doen.

De anderen zijn weer beter, maar ik zou me ook zorgen maken om chewy. 

 

Kan maar zo dat er even iets heerst in huis, maar als hij door blijft kotsen, even een spuitje tegen het braken. En goed laten nakijken even .

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

JZe hebben elkaar waarschijnlijk aangestoken, en zoals bij ons als er een heel gezin ziekies is is de ene sneller weer op de been dan de ander, zo ook je honden, kijk het goed aan, jij weet het als de beste wanneer je dierenarts moet bellen en moet gaan.....nee hier geen zieke honden, komen ook niet zo gauw met anderen honden in aanraking, hou de koorts goed in de gaten en als er maar gespuugd blijft worden, je weet de weg natuurlijk, en niet zo gek dat je je zorgen maakt hoor...

honden page profiel Bink_the_BernerBink_the_Berner 3 doggies

honden foto van Bink_the_Berner

Hoe is het nu?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Nori hoe gaat het met chewy? 

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Heb toch even wat gehaald voor het braken en hij is nu weer helemaal goed te pas gelukkig hp-heart

Hopelijk zijn wij er nu van af! 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Gelukkig gaat het weer goed! Was al bang voor nog eens zo'n maagkanteling. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^