Voeding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ruby Tibetaanse SpanielRuby Tibetaanse Spaniel

honden foto van Ruby Tibetaanse Spaniel

Hey iedereen

Had hier al jullie raad eens gevraagd over onze pup van 6maand(tibetaanse spaniel) die toch wel regelmatig gal overgaf. Ze heeft op aanraden van de dierenarts haar korrels snachts bij haar. We geven korrels en natvoer duck. Zijn met dit natvoer gestopt omdat de dierenarts ook zei dat dit moeilijk verteerbaar zou zijn en daardoor er veel galsappen worden aangemaakt .Sinds we hiermee gestopt zijn eet ze ook meer van haar korrels,wat goed is. Maar nu gaf ze deze morgend terug gal over.(1week geleden) De dierenarts had gezegd dat dit tot 2maand kan duren eer de duck uit haar systeem was .Iets me eiwitten ofzo? Hoe kan dit? Hopelijk hebben jullie raad..

Groetjes stefanie,

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Vreemd...

Natvoer is merendeels water, dus makkelijk verteerbaar. Dat je dierenarts zegt dat dit lastig verteerbaar is snap ik niet zo goed.
Er zitten nauwelijks voedingsstoffen in.
Wat voor brokken geef je? Ook makkelijk verteerbaar?

Op welk dagdeel geeft je hond over?
Is er bloedonderzoek gedaan? Zo ja, hoe waren de waardes?

Ik zou voor de zekerheid een second opinion in een andere dierenkliniek aanvragen.

 

 

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

Duck is gewoon een prima KVV.  

Hoe lang loopt ze 's morgens rond vooraleer je ze eten geeft? Ik zou bij het opstaan al direct eten geven en dit meerdere keren per dag. 's avonds voor het slapen gaan zeker ook zorgen dat ze iets binnen heeft.

 

Het verhaaltje van de Duck is eerder een verhaal van een DA die niet voor verse voeding is (of er niet thuis in is).

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop


Natvoer is merendeels water
 
  "

Dat vind ik wel heel ouderwets, de goedkope natvoer is inderdaad niet goed, maar een merk zoals Herrmanss is een heel goed natvoer, Renske vind ik ook niet slecht en dat is niet zo heel duur.

Volgende forumvraag: Nieuw eten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^