wisselneus

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker

honden foto van Witte Draak

Wij hebben bijna onze hond afgezegd vanwege zijn roze neus haha, dus ik snap dat het een dingetje kan zijn. 

 

 

Maar je went er snel aan hoor. Desondanks is een voorkeur hebben voor een zwarte of roze neus geen enkel probleem. De fokker is op de hoogte hoop ik? Als een roze neus echt een dealbreaker is, dan zeg je de pup af. Jouw geld, jouw keus, en jij moet er de komende 10 jaar tegenaan kijken. 

honden page profiel CorneelCorneel

Hoi iedereen, de pup was vrijgekomen wegens Annulatie en ik werd meteen opgebelt omdat ze wisten dat ik een tweede hond zocht. Ik was niet de enige geïnteresseerde in de pup dus na het zien van de foto heb ik besloten de pup niet te nemen. Dit was particulier maar wel met stamboom. De pup had meteen een ander baasje dus komt zowizo wel goed met het witje. Bedankt voor alle reacties! Ik heb voor mezelf uitgemaakt dat ik de komende maanden geen tweede hond moet hebben tenzij er eentje mijn pad kruist. Ik ga eerst het huis hier onder handen nemen behangen en verven en dan zien we wel weer ????????

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Mijn advies is altijd:  bij twijfel, niet doen.

 

Succes met je huis. 

honden page profiel JolandaJolanda

honden foto van Jolanda

Hier had ik echt nog nooit van gehoord dus moest het ook even opzoeken.

Het lijkt mij een duidelijk verhaal... Wanneer je zo'n wisselneus niet mooi vindt, zou ik niet voor deze pup gaan. Op dit moment heb je nog geen band met dit hondje en voor het hondje zelf maakt het niets uit of jij hem koopt of dat hij bij iemand anders komt te wonen want hij kent jou ook helemaal niet.

 

Natuurlijk zou het iets anders zijn wanneer je het hondje al zou hebben en het diertje helemaal aan jou gewend is en je zou hem om deze reden wegdoen. Maar dat is in dit geval toch helemaal niet aan de orde?

honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem

honden foto van Annelies met  Sem

Ik heb 3 witte herders gehad, een had een pikzwarte neus toen we hem kregen en na 2 jaar was de neus niet meer zwart maar roze, stamboomhond.

Dus ook na een paar jaar kan het gebeuren dat de hond een wisselneus krijgt. Wat doe je dan als dat gebeurt? Ik heb met hem shows gelopen en het ligt heel erg aan de keurmeester wat ze ervan vinden. Bij de meeste keurmeesters is het niet echt een probleem. Hij heeft een aantal shows doorlopen met een U en met een ZG.

 

Zwarte neus is zeker mooi, maar houd je er minder van als hij opeens een roze neus krijgt ? De neus verkleurt ook weer naar donkerbruin/zwart.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Gezocht: tre ponti tuigjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^