leishmania

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" ik zou willen dat een hond die al positief bevonden is verzekerd kan worden. Helaas is er geen enkele maatschappij die dit doet. Of de premie is zo hoog dat je het net zo goed zelf kunt sparen. "

 Dat is wat Ria zegt, meteen verzekeren als de hond in Nederland is aangekomen, dan na een maand testen want dan werkt de verzekering pas echt.

 

Als je hond al ziek is dan natuurlijk niet, er zijn ook mensen die een hond met LM adopteren en dus daarvoor kiezen, persoonlijk ken ik niemand, maar ik heb wel contact gehad met iemand die bewust die hond had genomen.

Je hond krijgt wel een gezondheidstest voordat hij/zij in de verzekering gaat.

 

Mijn hond heeft een trage schildklier, en ik wilde zijn verzekering een pluspakket gaan geven, maar dan moet ik de schildkliermedicatie zelf betalen, maar het mag wel, zo zou het ook met LM gaan denk ik?

Alle medicijnen voor LM worden dan niet vergoed, maar een gebroken poot of zo wel.

 

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

" ik zou willen dat een hond die al positief bevonden is verzekerd kan worden. Helaas is er geen enkele maatschappij die dit doet. Of de premie is zo hoog dat je het net zo goed zelf kunt sparen. "

Het gebeurd regelmatig dat de hond bij een bloedtest in het land van herkomst negatief uit de test komt en bij een latere bloedtest toch positief blijkt te zijn.Het is vaak een momentopname.

 

Ik bedoel dus eigenlijk dat als de hond in het land van herkomst op LM is getest en uit de bloedtest komt geen LM naar voren dan meteen een dierenverzekering afsluiten.

honden page profiel gejahgejah

waar koop ik neem leaf extract? en is het daadwerkelijk goed voor de hond? 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Het gebeurd regelmatig dat de hond bij een bloedtest in het land van herkomst negatief uit de test komt en bij een latere bloedtest toch positief blijkt te zijn.Het is vaak een momentopname.
 
Ik bedoel dus eigenlijk dat als de hond in het land van herkomst op LM is getest en uit de bloedtest komt geen LM naar voren dan meteen een dierenverzekering afsluiten. "

 Bij een goede stichting, ik heb er nog geen gezien die het niet doet, test altijd op LM, maar je moet zelf zeker blijven testen, bij vage klachten meteen testen, je kan er niet vroeg genoeg bij zijn vind ik.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

"  Dat Neem Leaf Extract bij viscerale leishmaniosis (leishmaniavan de organen) is zelfs wetenschappelijk bewezen:
https://www.researchgate.net/publication/273326396_In_vitro_and_in_vivo_evaluation_of_anti-leishmanial_and_immunomodulatory_activity_of_Neem_leaf_extract_in_Leishmania_donovani_infection
 
Volgens mij is Tannetje Koning ook bekend met Leishmania en de behandeling daarvan. Ze combineert alternatieve, holistische geneeswijzen mét reguliere medicatie. "

 ja idd die link is ook van een studie over oa neem olie. Ik ben zelf voor Jenna neem olie gaan gebruiken voor haar huid, het heeft zelfs helemaal zonder gif alleen haar demodex kunnen verhelpen. En heeft ze een beginnende hotspot is die met 20 minuten verdwenen na insmeren met neem olie. Uiteraard wordt ondertussen wel gewerkt om het immuunsysteem te versterken.

 

 

Als Tannetje Koning veel van Leishmania weet, zou dat voor mij degene zijn die ik dan het liefst zou consulteren, dan heb je een complete aanpak en de beste kansen lijkt me.

 

 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" waar koop ik neem leaf extract? en is het daadwerkelijk goed voor de hond?  "

 ik zou dit in overleg doen, misschien moet je het verdunnen met bijv. wat kokosolie omdat het een erg sterke werking heeft.

Koop altijd een goede bio kwaliteit, ik heb die van mij bij amazon vandaan van het merk Naissance

 

Van het merk Indigo Herbs, ook bij Amazon te koop kun je neempoeder kopen voor inwendig gebruik.

 

Je kunt het ook in Ayurveda winkels kopen aangezien het uit die wereld komt.

 

 

Ik zou dus wel overleggen met een holist voor de hoeveelheid en hoe vaak je het mag geven.

De dosering

 

 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^