Dierenarts kosten/tandproblemen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Goedemorgen!
Graag open ik eens een topic over dierenartskosten.
Recent moest Pepijn wederom onder het mes vanwege zijn zwakke gebit. Zijn gebit is gereinigd, gepolijst en er moesten helaas 17 elementen getrokken worden.....
Deze ingreep (uiteraard onder narcose) kostte € 275. Daarbij vermeld ik dat Pepijn 7 kg weegt.

Een kennis uit de buurt heeft een teckel van 9 kg. Bij hem werden bij een andere praktijk een paar jaar geleden 2 elementen verwijderd, dat kostte meer dan € 400! Vorig jaar 4 elementen en dat kostte haar meer dan € 600. Die arme vrouw schrok enorm van de prijs, daar ging haar AOW!

Nu weet ik dat de prijs van een ingreep mede bepaald wordt door het gewicht van de hond in verband met de benodigde narcose, maar dit prijsverschil vind ik wel absurd. De praktijk van die kennis staat ondertussen bekend om zijn hoge prijzen. De kat van een vriendin moest ook voor een gebitsbehandeling en ook dat kostte daar meer dan € 600.

Ik ben zeer tevreden met mijn praktijk en niet alleen vanwege de prijs hoor.
En Pepijn was de middag na de operatie erg zielig maar hij is het al weer helemaal vergeten!



Als het gelukt is zie je hierboven een tabel van een andere praktijk, waaruit ook blijkt dat het tarief afhankelijk is van het gewicht van het dier.

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Tja.. Soms ligt het ook aan dr kwaliteit hoor. De da van mn moeder vroeg 200 euro meer voor castratie dan een da bij mij om de hoek. Wel kwa kwaliteit hetzelfde. Mijn vorige da vroeg 25 euro consult. Ranzijn 20 euro. Met problemen ging ik naar de da, voor prikjes naar ranzijn. Scheelt mij toch weer. De dierenarts hier vraagt al 40 euro alleen consult. Als er wat is met de dieren ga ik gerust naar mn oude praktijk, zet hier geen stap binnen. Wil best betalen voor hun gezondheid, maar je kan ook te duur zijn.

honden page profiel Saskia & Duke Saskia & Duke 3 doggies

honden foto van Saskia & Duke

Jeutje, 600euro vindt ik een hele hoop geld voor een gebitsbehandeling.. 

Ik hoop ook dat de DA de vrouw eerst op de hoogte heeft gesteld van de hoge kosten, want ik zou daar echt niet blij van worden. 

 

275euro vindt ik zeker een "normale" prijs voor de dingen die ze dan gedaan hebben. 

 

Heeft het ook een beetje te maken met hoe trouw je bij een DA komt..? Ik kan me niet voorstellen dat mijn DA voor we verhuisde zo een kosten zo aanrekenen.. Terwijl de DA na de verhuis, die wij verder ook nog niet kennen. Ja daar zou ik niet van verschieten.. 

honden page profiel Saskia & Duke Saskia & Duke 3 doggies

honden foto van Saskia & Duke

Mijn laatste consult met Duke vond ik ook best prijzig, achteraf waren de ontstekingsremmers erg duur. Maar dacht eerst al dat de "nieuwe" DA mij aan het afzetten was ;-) 

 

Hij bleek een ontsteking aan zijn schouder te hebben en we hadden hiervoor pillen gekregen (cimalgex) en ook een seresto band voor teken. In totaal waren we 115 euro kwijt, dacht eerst dat de band zo duur was, na wat googlen was het de ontstekingsremmer. 

 

Vorige week moest ik dan met mijn kat heen en die heeft een cortisone injectie en antibiotica gekregen, 2 pipetjes stronghold en een bloedafname. Toen was het 56euro, dus dat vond ik dan zeker weer niet duur. 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Voor Paddy en Furby was ik evenveel kwijt. Ongeveer 150 euro. Paddy weegt 10 kilo meer. Bij Furby moesten een paar kiesjes getrokken worden, Paddy alleen schoonmaken.

honden page profiel Mara en AydenMara en Ayden 3 doggies

honden foto van Mara en Ayden

Wij wonen in Amsterdam en toen Ayden zijn 9-weken inenting moest hebben zijn we naar een dierenarts hier in de buurt geweest. Voor de enting en het consult (wegen, hartje beluisteren etc.) waren we rond de 63 euro kwijt. 
Met 12 weken zijn we naar Ranzijn gegaan (de vaccinatie zelf is immers hetzelfde en ik mag toch hopen dat elke gediplomeerde dierenarts een prikkie kan geven...) en betaalden we 20 euro. Dat is toch wel een enorm verschil.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Als de hond onder narcose gaat, daar liggen de verschillen..hoe wordt een narcose ingelijd...en hoe is de uitslaapkamer ingericht, personeel die er boven opzit enz....      ik heb ook een voorbeeld...twee praktijken...bij de een een blaasontsteking....consult antibiotica en een stripje om te kijken of er een blaasontsteking is....95 euro...dan controle, weer een consult en een stripje 55 euro... de volgende....blaasontsteking, consult antibiotica en stripje....65 euro...controle alleen een stripje 15 euro, shoppen is dus aan te raden, alleen als de hond onder narcose gaat moet dat wel specialistisch werk zijn anders kunnen er ingelukken gebeuren, en ik vind ook als men zo iets moet ondergaan met je hond moet er in de kliniek een 24 uurs verzorging zijn.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

die tanden behandelingen kun je niet vergelijken

de 1 plukt er zo aantal loszittende tanden uit..voor de ander moet er een reiniging onder tandvlees plaatsvinden(veel werk)om te zorgen dat de tand blijft zitten,of chirurgische extractie

daar zitten grote prijsverschillen in

Ik moet zeggen dat ik sowieso schrik als er 17 elementen getrokken moeten worden

dan heb je het probleem al tijdje uit de hand laten lopen

Ik heb sinds de jaren 70 van de vorige eeuw nooit meer een dier gehad met ernstige tand problemen

ja waldo bij aankomst...maar 1 x goed onder tandvlees  laten reinigen en sindsdien nooit meer een probleem gehad(6 jaar verder nu)

Kijk eens wat een mensen tandarts kost

Geld zegt niet altijd alles

die da bij ranzijn heeft geen praktijk kosten

maar de beste van de klas wordt echt geen ranzijn dierenarts

 

Ik ga liever naar een goede praktijk die grondig werkt en veel expertise in huis heeft van artsen met verschillende specialisaties

al snap ik wel dat je evt enting laat geven bij ranzijn

maar ik zou altijd titeren voor enting..dus ga wel naar de betere da

dan maar wat meer betalen..maar mijn hond krijgt iig een gedegen fysiek onderzoek en ze weten van de hoed en de rand over zijn situatie

 

 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Voor de castratie van Lotus heb ik bij nog een dierenarts geïnformeerd naar de kosten. Ik deed dit omdat ik haar in de eerste instantie laparoscopisch wilde laten castreren en dit doet mijn eigen dierenarts niet. Uiteindelijk bleek het ook niet nodig omdat de wond normaal gesproken bij kleine hondjes altijd klein is. Maar er zat een behoorlijk prijsverschil tussen mijn eigen en de andere dierenarts. Bij de andere dierenarts was het 85 euro duurder en hier kwamen de kosten van het petshirt en de pijnstilling nog overheen dus rond de 120/130 euro duurder voor de zelfde operatie bij de zelfde hond. 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Voor de castratie van Lotus heb ik bij nog een dierenarts geïnformeerd naar de kosten. Ik deed dit omdat ik haar in de eerste instantie laparoscopisch wilde laten castreren en dit doet mijn eigen dierenarts niet. Uiteindelijk bleek het ook niet nodig omdat de wond normaal gesproken bij kleine hondjes altijd klein is. Maar er zat een behoorlijk prijsverschil tussen mijn eigen en de andere dierenarts. Bij de andere dierenarts was het 85 euro duurder en hier kwamen de kosten van het petshirt en de pijnstilling nog overheen dus rond de 120/130 euro duurder voor de zelfde operatie bij de zelfde hond.  "

 je moet ook kijken naar praktijk kosten

die kunnen enorm verschillen en ook het opleidingsniveau / ervaring van de arts

in amsterdam heb je bv 2  24 uurs klinieken

de goedkopere caressa...heeft heel veel ervaring met spoedhulp veel maar zijn geen specialisten(gewone da's en chirurgen maar wel heel ervaren met bv echo techniek)

tarief is schappelijk en voor meeste zaken afdoende(ik was daar op zondagavond) 2 uur binnen.. uitgebreidt fysiek onderzoek en lang praten met de arts..zoveel tijd als we wilden om te overwegen wat te doen...uiteindelijk hond inlaten slapen

274 euro..da's heel goedkoop op zondagavond in de hoofdstad

hun lokatie zit ver buiten de binnenstad..veel goedkoper

mcd tarief niet zo schappelijk..meestal heb je bij spoed ook niet de specialist zelf maar een assistent arts in opleiding

De prijs verandert niet ...je betaald wel de hoofdprijs

niet zo sociaal tik tak tik tak...je betaald

maar ze hebben bv wel ct of mri scan waar nodig

bij mcd werd  ik in een kelder  neergezet met allerlei andere dieren die moesten overnachten  toen mijn kat moest worden ingeslapen..personeel liep in en uit

erg traumatisch mijn kat die andere dieren en voor mij 

Ondanks bijna 20 jaar jaar geleden was ik 400 gulden lichter(nu zou dat 400 euro minstens zijn)

ook op zondagavond

Ik ga wel naar caressa...en als ik specialist nodig heb maak ik wel specifiek afspraak met een specialist

verder zal je mij daar niet zien commerciele bende

Als ik ergens voor betaal wil ik dat wel terugzien in kwaliteit

 

 

 

 

honden page profiel MarjoleinMarjolein 3 doggies

honden foto van Marjolein

De medicijnen voor mijn hond kostten voordat ik verhuisde 36euro voor twee doosjes (voor 6weken). Na mijn verhuizing, andere dierenarts, precies dezelfde medicijnen: 30 euro per doosje!! 2 euro per pil! Bij alle dierenartsen in de buurt hier is het zo duur... En heb geen consult of iets dergelijks nodig

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

We waren voor Cato iets meer dan 250,- kwijt toen ze in het glas had gestaan met haar poot en vijf krammen nodig had. Daarbij had ze nog een antibioticakuur en omdat het niet lekker weg trok, zelfs voor twee weken. Daar boven op nog Rimadyl voor 10 dagen. Dit was op zondag en we hebben twee keer gratis nacontrole gehad. Consult is 35,- bij onze praktijk. In het weekend meer, maar ik weet even niet meer hoe en wat. Al met al ben ik ontzettend blij met de goede zorg en Cato stuitert inmiddels weer vrolijk rond.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Soms ligt het er ook aan hoe eerlijk een dierenarts is. Ik heb het onlangs van dichtbij meegemaakt. Een hond met knie problemen, de dierenarts kwam inclusief allerlei onderzoeken op 3000,- uit.

Vervolgens voor second opinion bij een onafhankelijke orthopeed gaan praten, totale ingreep: 1100,-

 

Hoe graag we ook zouden willen dat dierenartsen onafhankelijk zijn, het is vaak toch vriendjes onder elkaar. Dus ze sturen je naar hydrotherapie en daarna massage en fysio en een foto hier en een scan daar.. en uiteindelijk toch opereren.

 

Zo zijn ze niet allemaal natuurlijk, maar ik heb het nu toevallig al een paar keer meegemaakt en gehoord van mensen uit het vakgebied. Ook op het forum kom je soms verhalen tegen van mensen die bijv. een scan hebben laten maken voor een euvel waarvan de oorzaak helemaal niet via een scan vast te stellen is. Altijd zelf op blijven letten en navragen.

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

Ik denk dat 'shoppen' vaak inderdaad voordelig kan werken. bij geplande operaties dus inderdaad even rondbellen.

Castratie van mijn teef (38kg) was denk ik iets van 180 euro.

Vorige week was ik bij de DA, hond verdoofd en 2 foto's genomen, pijnstilling mee, verband omheen... 38 euro.

De operatie van de kat (gebroken achterpoot, met schroeven weer ineen gezet, 3 dagen ter plaatse) was 750 euro in totaal (volgende week moet ze nog een controle foto, dan is het 6 weken geleden, maar dit zal ook wel in de prijs al inbegrepen zijn vermoed ik)

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Quote Roos, 12.42 uur : 

"******Die tanden behandelingen kun je niet vergelijken

de 1 plukt er zo aantal loszittende tanden uit..voor de ander moet er een reiniging onder tandvlees plaatsvinden(veel werk)om te zorgen dat de tand blijft zitten,of chirurgische extractie

daar zitten grote prijsverschillen in

Ik moet zeggen dat ik sowieso schrik als er 17 elementen getrokken moeten worden.dan heb je het probleem al tijdje uit de hand laten lopen*****."

Graag reageer ik hier even op. In het geval van Pepijn moest er ook gehecht worden, dus het zal best een flinke ingreep geweest zijn.

Ik doe een paar keer per week tandpasta op mijn vinger en wrijf daarmee over de tanden en kiezen. Een uur daarvoor en daarna eet Pepijn niet, zodat de tandpasta door kan werken.

Precies een jaar geleden is Pepijn ook behandeld, toen ook wat elementen verloren. Hij houdt niet echt van knagen, eet zowel brokken als vlees.

Ik vrees dat hij een slecht gebit heeft overgehouden aan de eerste maanden van zijn leven. Ik heb geen idee wat ik er verder nog aan kan doen. De dierenarts adviseerde Hills dental, omdat dat grotere brokken zijn, maar de brokken die ik geef (Wolf of Wilderness) zijn ook flink en graanvrij. Tropiclean producten (door het water en tandpasta) hebben ook niet geholpen.

Als iemand nog tips heeft, gráág!!

 

 

 

 

honden page profiel IsalindeIsalinde 3 doggies

honden foto van Isalinde

" Quote Roos, 12.42 uur : 
"******Die tanden behandelingen kun je niet vergelijken
de 1 plukt er zo aantal loszittende tanden uit..voor de ander moet er een reiniging onder tandvlees plaatsvinden(veel werk)om te zorgen dat de tand blijft zitten,of chirurgische extractie
daar zitten grote prijsverschillen in
Ik moet zeggen dat ik sowieso schrik als er 17 elementen getrokken moeten worden.dan heb je het probleem al tijdje uit de hand laten lopen*****."
Graag reageer ik hier even op. In het geval van Pepijn moest er ook gehecht worden, dus het zal best een flinke ingreep geweest zijn.
Ik doe een paar keer per week tandpasta op mijn vinger en wrijf daarmee over de tanden en kiezen. Een uur daarvoor en daarna eet Pepijn niet, zodat de tandpasta door kan werken.
Precies een jaar geleden is Pepijn ook behandeld, toen ook wat elementen verloren. Hij houdt niet echt van knagen, eet zowel brokken als vlees.
Ik vrees dat hij een slecht gebit heeft overgehouden aan de eerste maanden van zijn leven. Ik heb geen idee wat ik er verder nog aan kan doen. De dierenarts adviseerde Hills dental, omdat dat grotere brokken zijn, maar de brokken die ik geef (Wolf of Wilderness) zijn ook flink en graanvrij. Tropiclean producten (door het water en tandpasta) hebben ook niet geholpen.
Als iemand nog tips heeft, gráág!!
 
 

 

  "

 Dit volg ik :) 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Jantien,Vigo heeft een paar jaar terug gebitsreiniging gehad,het was niet erg,geen slechte tanden of niks...Tosca was een drama,die tropic clean en zo dat hielp ook niks.

 

Ik doe ouderwets poetsen,Ik heb het vorig jaar toen hij 9 was goed aangeleerd en zijn tanden zien er perfect uit.

Ik ben begonnen met maar 2 tanden te poetsen,iedere keer meer...nu gaat hij bij zijn laatste ronde staan wachten op het poetsen,hij krijgt dan als beloning altijd een dotje tandpasta,dat vindt hij heerlijk.

 

Zijn ze het éénmaal gewoon dat je hun lip naar boven trekt,dan kan je ook met een tandenschrappertje controleren of er plak zit.

 

Meer kan ik ook niet doen,de binnenzijde van zijn gebit kan ik niet poetsen,is teveel van het goede dan doe ik maar die tropic clean een paar keer in de week.

honden page profiel toto 3 doggies

honden foto van to

Roos schrijft """"

bij mcd werd  ik in een kelder  neergezet met allerlei andere dieren die moesten overnachten  toen mijn kat moest worden ingeslapen..personeel liep in en uit

erg traumatisch mijn kat die andere dieren en voor mij 

Ondanks bijna 20 jaar jaar geleden was ik 400 gulden lichter(nu zou dat 400 euro minstens zijn)

ook op zondagavond

Ik ga wel naar caressa...en als ik specialist nodig heb maak ik wel specifiek afspraak met een specialist

verder zal je mij daar niet zien commerciele bende

Als ik ergens voor betaal wil ik dat wel terugzien in kwaliteit""

 

 

Vind ik persoonlijk nogal een rare reactie, U heeft het over 20 jaar terug!!! Bij het Mcd hebben ze nu alleen behandel ruimtes op de begane grond!!

En ze bieden daar echt wel heeel veel kwaliteit!!

 

 

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Quote Roos, 12.42 uur : 
"******Die tanden behandelingen kun je niet vergelijken
de 1 plukt er zo aantal loszittende tanden uit..voor de ander moet er een reiniging onder tandvlees plaatsvinden(veel werk)om te zorgen dat de tand blijft zitten,of chirurgische extractie
daar zitten grote prijsverschillen in
Ik moet zeggen dat ik sowieso schrik als er 17 elementen getrokken moeten worden.dan heb je het probleem al tijdje uit de hand laten lopen*****."
Graag reageer ik hier even op. In het geval van Pepijn moest er ook gehecht worden, dus het zal best een flinke ingreep geweest zijn.
Ik doe een paar keer per week tandpasta op mijn vinger en wrijf daarmee over de tanden en kiezen. Een uur daarvoor en daarna eet Pepijn niet, zodat de tandpasta door kan werken.
Precies een jaar geleden is Pepijn ook behandeld, toen ook wat elementen verloren. Hij houdt niet echt van knagen, eet zowel brokken als vlees.
Ik vrees dat hij een slecht gebit heeft overgehouden aan de eerste maanden van zijn leven. Ik heb geen idee wat ik er verder nog aan kan doen. De dierenarts adviseerde Hills dental, omdat dat grotere brokken zijn, maar de brokken die ik geef (Wolf of Wilderness) zijn ook flink en graanvrij. Tropiclean producten (door het water en tandpasta) hebben ook niet geholpen.
Als iemand nog tips heeft, gráág!!
  "

Jantien,

 

Helaas is het gebit van de meeste kleine hondjes al vroeg een probleem. Casper is nu ca. 4 1/2 jaar en ik probeer zijn gebit goed bij te houden, maar dat valt niet mee. Casper knaagt met vlagen op botten (runderhuid wit, runderkophuid wit, bullenpees, runderoor etc.); deed hij dat maar vaker

 

Je topic gaf mij weer even een zetje om met Caspers gebit aan de slag te gaan. Zie daar altijd tegenop, want hij vindt het vervelend. Als ik eenmaal ga poetsen of schrapen duurt het een poosje voordat hij zich goed ontspant en ik door kan gaan met de klus. De binnenkant van zijn gebit is heel lastig en Casper vindt het verschrikkelijk. Met veel geduld lukt het een beetje. Het schrapen van de achterste kiezen en zeker die van het ondergebit, is geen sinecure. Ik ben nu een heel eind gevorderd, maar nog niet alles onder behandeling gehad.

 

Hier heeft TropiClean Gel ook geen of nauwelijks effect.

 

De Beaphar tandenborstel, die bij hun tandpasta geleverd wordt, is geen fijne borstel. Ik heb nu een kindertandenborstel van Etos. Ik gebruik ook wel een gaasje om mijn wijsvinger.

 

Ik zou bij Pepijn toch proberen het een beetje bij te houden, een kindertandenborstel gebruiken en probeer ook eens met een gaasje over je wijsvinger.

Cariës ontstaat als plaque niet wordt weggehaald. Ik zou elke week het gebit van Pepijn controleren op plaque en dit voorzichtig weghalen met een tandenschraper. Ik heb de dubbele.

- Tandreiniger Dubbel -

https://www.dierenwellness-shop.eu/c-3159985/tandreinigers/

 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

  Ik weet dat hij te bestellen is, maar ik krijg er mogelijk ééntje van iemand om te proberen.

Dat ik met een tandschrapertje aan de gang kan, kan ik me niet voorstellen. .....

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Zo'n siliconen vingertandenborstel heb ik ook. Ik gebruik deze  niet, omdat deze minder goed poetst dan een kindertandenborstel. De silicone glijdt meer over de tanden en kiezen.

 

Ben benieuwd naar jouw ervaring. 

honden page profiel Onze Sjoe'sOnze Sjoe's 3 doggies

" Quote:De dierenarts adviseerde Hills dental, omdat dat grotere brokken zijn, maar de brokken die ik geef (Wolf of Wilderness) zijn ook flink en graanvrij. Tropiclean producten (door het water en tandpasta) hebben ook niet geholpen.
Als iemand nog tips heeft, gráág!! "
 
 
Ik persoonlijk zou als mijn hond zoveel tanden kwijt was het hem makkelijk maken en enkel nog maar kvv voeren.Ten eerste blijft er minder achter op het gebit bij vleesvoeding en na 17 tanden verloren te zijn lijkt me Hills Dental ook een beetje te laat.En brokken zijn wel hard maar de meeste honden kauwen amper op brokken.Kon hij na de ingreep wel gelijk weer eten?Het klinkt wel heel sneu en pijnlijk.

 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

@Loesje : woensdag zie ik de ex-collega die een kleinkind heeft wat die dingen als baby gebruikt heeft en die heeft er mogelijk nog een voor me heeft, om te proberen. Het lijkt mij juist makkelijk als de siliconen door de mond glijdt en minder pijnlijk dan een steel van een borstel... we zullen zien!

 

@ Onze Sjoe's :

Ja, de eerste paar dagen moest hij vloeibaar eten, vanwege de wonden en hechtingen en dat smaakte. Nu eet hij weer gewoon Renske en W of W brokken en dat gaat goed hoor. Hij kauwt echt wel weer!

Wat voor merk kvv zou jij adviseren?

 

 

honden page profiel Onze Sjoe'sOnze Sjoe's 3 doggies

Ah zielig zeg en fijn dat het nu beter gaat.Ik kan niet echt een merk kvv adviseren ik heb er niet bijzonder veel verstand van maar zou zelf altijd een merk kiezen wat al langer op de markt is en zich bewezen heeft en waar een fatsoenlijke analyse op staat.Zelf altijd Carnibest gevoerd en nu door "probleempjes"Energique wat gelukkig erg goed gaat.

honden page profiel Paula, Noa*, Desi* ,Nola en BobbiPaula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi 3 doggies

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

Noa was vorige week ziek, ze had een darminfectie, waarschijnlijk in Frankrijk opgelopen. Bij de DA kreeg ze pilletjes tegen diarree, misselijkheid, capsules om over het voer te gooien en een zak (lichtverteerbaar) voer van Hills( !) en een blikje voer van Hills om het eten te bevorderen zei ze... ik was 142 euro kwijt. Is dit een normale prijs volgens jullie?

Ik  weet  het niet, maar ze was erg ziek en zielig, dus ik was allang blij dat de medicijnen hielpen.

Dat voer niet natuurlijk, ze krijgt normaal geen granen, en op dit voer ging ze wel 4x per dag, echt enorme hopen, niet normaal

honden page profiel JazzebellJazzebell 1 doggies

honden foto van Jazzebell

Ik volg even mee 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Noa was vorige week ziek, ze had een darminfectie, waarschijnlijk in Frankrijk opgelopen. Bij de DA kreeg ze pilletjes tegen diarree, misselijkheid, capsules om over het voer te gooien en een zak (lichtverteerbaar) voer van Hills( !) en een blikje voer van Hills om het eten te bevorderen zei ze... ik was 142 euro kwijt. Is dit een normale prijs volgens jullie?
Ik  weet  het niet, maar ze was erg ziek en zielig, dus ik was allang blij dat de medicijnen hielpen.
Dat voer niet natuurlijk, ze krijgt normaal geen granen, en op dit voer ging ze wel 4x per dag, echt enorme hopen, niet normaal "

 Ik vind het sowieso raar dat ze voer adviseren.

Mijn hond die 3 darmoperaties heeft gehad,die geleidelijk aan weer moest eten die gaven geen

speciale voeding mee.

Ik kookte kipfilet,witvis...

Ik vind dat je geld uit je zak geklopt is met die voedingen.

 

Heeft een hond hier een darminfectie dan ben ik gemiddeld met alle toeters en bellen,consult,medicatie e.d rond de 60 euro kwijt.

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

Alleen de consult kosten zijn al 39,50, dus dat bedrag totaal 142 euro vind ik meevallen, alleen dat voer van hun had ik niet in moeten trappen....die zak van 2 kilo was 18,95 en dat blikje voer 3,70...(!)

dat had mij 22,65 gescheeld en dan min de consultkosten 39,50, dan zijn de medicijnen eigenlijk 79,85.

Ook eigenlijk wel duur voor 10 tabletjes tegen diarree, misselijkheid en probiotica?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^