Hond met warme dagen in de auto achterlaten, moet zwaar gestraft worden!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Dit topic is opgeschoond. 

 

OMGANG OP HET FORUM

HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden.

In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft.

Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen.

Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen.

Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Dit topic, bedoelt als reklame voor je eigen winkel?

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

 Nee vind ik niet. Zorg dan dat de oorzaak (onwetendheid) wordt aangepakt, daar bereik je veel meer mee.  "

 Ik vind dat dat onwetendheid een beetje slap excuus, lezen die mensen geen krant, kijken geen nieuws, zitten nooit op facebook en luisteren nooit radio ??? Dit is de laatste jaren zoveel in het nieuws dat kan je eigenlijk niet missen lijkt mij.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

"  Ik vind dat dat onwetendheid een beetje slap excuus, lezen die mensen geen krant, kijken geen nieuws, zitten nooit op facebook en luisteren nooit radio ??? Dit is de laatste jaren zoveel in het nieuws dat kan je eigenlijk niet missen lijkt mij. "

 Vind ik ook. Je komt die berichten en waarschuwingen, nu met het mooie weer, elke dag tegen.

Plus: is dit hun eerste autorit bij zonnig weer dan? Iedereen die al eens met een auto heeft gereden/meegereden weet toch dat het bloedheet is als je in een geparkeerde auto stapt?

Van een bak bier weten ze dat die warm wordt in hun kofferbak, maar van hun hond…. ho maar! 

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

"  Ik vind dat dat onwetendheid een beetje slap excuus, lezen die mensen geen krant, kijken geen nieuws, zitten nooit op facebook en luisteren nooit radio ??? Dit is de laatste jaren zoveel in het nieuws dat kan je eigenlijk niet missen lijkt mij. "

 Denk je dan dat ze hun honden in de auto laten om ze expres oververhit te laten worden? Misschien een of twee, maar meer niet. En ja sommige mensen kijken niet verder dan hun neus lang is, maar een hoge boete gaat daar ook niet bij helpen. Daarbij zijn er genoeg mensen die(bijv) niet weten dat je een hond niet voor de supermarkt moet neerzetten en toch doen ze het. Misschien willen ze net als in de auto het risico nemen voor een paar minuutjes en dat dat dan fout afloopt. Maar ik denk niet dat je daar wat tegen kunt doen, een hoge boete zou denk ik zeker niet helpen. 

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

"  Denk je dan dat ze hun honden in de auto laten om ze expres oververhit te laten worden? Misschien een of twee, maar meer niet. En ja sommige mensen kijken niet verder dan hun neus lang is, maar een hoge boete gaat daar ook niet bij helpen. Daarbij zijn er genoeg mensen die(bijv) niet weten dat je een hond niet voor de supermarkt moet neerzetten en toch doen ze het. Misschien willen ze net als in de auto het risico nemen voor een paar minuutjes en dat dat dan fout afloopt. Maar ik denk niet dat je daar wat tegen kunt doen, een hoge boete zou denk ik zeker niet helpen.  "

Nee niet om expres oververhit te laten raken maar wel een beetje schijt aan hebben en toch doen net als mensen die hun hond bij een winkel vastbinden. Dit zijn toch onderwerpen die de laatste jaren veel in nieuws zijn (krant, facebook, tv, internet ). Misschien klinkt mijn antwoord kort door de bocht maar in dit tijdperk vind ik onwetendheid hier niet passen met alle bronnen waar we gebruik van maken.

 

Hogere boetes heb misschien geen zin misschien wel maar denk dat het probleem eerder al aangekaart moet worden bijvoorbeeld met het rijexamen erin en bij honden cursussen. 

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

" Nee niet om expres oververhit te laten raken maar wel een beetje schijt aan hebben en toch doen net als mensen die hun hond bij een winkel vastbinden. Dit zijn toch onderwerpen die de laatste jaren veel in nieuws zijn (krant, facebook, tv, internet ). Misschien klinkt mijn antwoord kort door de bocht maar in dit tijdperk vind ik onwetendheid hier niet passen met alle bronnen waar we gebruik van maken.
 
Hogere boetes heb misschien geen zin misschien wel maar denk dat het probleem eerder al aangekaart moet worden bijvoorbeeld met het rijexamen erin en bij honden cursussen.  "

 Oke geen onwetendheid maar dan wel bewustwording. Dat laatste ben ik ben het met je eens. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Hier was toch ook al een topic over? Daarin had ik wat geschreven of is dit topic zo ver opgeschoond dat zelfs die reacties weg zijn gegooid?


pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^