Verveling?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Ik heb een hele leuke actieve kruising van 2 jaar. Ze is altijd in voor kauwwerk, hersenwerk, knuffelen en wandelen. Ook zwemmen doet ze heel actief.   Thuis is het meer een luie huishond die graag bij je ligt of op dr botje kauwt.   Nu is zij zondag uit logeren geweest, bij een andere hond. Ze kwam doodmoe thuis, zoals altijd dus maandag niet veel gedaan, de heeft veel geslapen. Vanaf finsdag weer het echt leven opgepakt. Maar in plaats van dat ze lekker slaapt of kroelt of dr botje pakt ligt ze nu wat vaker gewoon voor zich uit te staren. Ze is nogsteeds actief, vanmiddag naar het bos geweest, even gekroelt op de bank, gedroogd vlees tijdens avondeten gekregen maar nu ligt ze weer verveeld voor zich uit te staren. Als je tegen dr praat komt ze heel vrolijk met dr staart kwispelen maar als je dan naar de tv kijkt ploft ze neer met een zucht en kijkt ze verdrietig. Kan het zijn dat ze het zo leuk vond met die andere hond dat ze thuis nu wat mist? Ze heeft daar vaker geslapen en nooit ergens last van gehad. Ook is ze nog helemaal zichzelf op zulke momenten na.

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Zo vanaf een computerscherm kunnen we natuurlijk niest zien hoe je hond precies doet en hoe dat verschilt met vroeger, maar het lijkt me stug dat een hond van 1 dagje logeren nu die andere hond gaat missen.

Twee jaar is wel de leeftijd dat honden echt volwassen beginnen te worden. Dan kan inderdaad het jeugdige er een beetje af gaan, misschien dat dat meespeelt? Is ze geholpen? Van een naderende loopsheid kunnen teefjes ook aardig hangerig worden.

honden page profiel bentebente

Ze is nu echt pup-af. Ik denk dat ze gewoon wat rustiger is geworden.

Volgende forumvraag: Opzoek naar een tuig...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^