Wie blogt er over honden?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AgnesAgnes

honden foto van Agnes

Hallo allemaal,

Het was me niet helemaal duidelijk of dit toegestaan is, maar dit leek me de perfecte plaats om leuke bloggers te vinden dus ik start er toch maar een topic over. Als het niet mag, verwijder het gerust!

Zijn er hier ook mensen die een blog hebben over honden of er een willen?
Op de website metiso.nl hebben we de mogelijkheid toegevoegd voor gebruikers om een blog bij te houden.

En nu zoeken we dus mensen die het leuk vinden om te bloggen of dat al doen en meer aandacht willen voor hun blog. Je mag uiteraard ook een link plaatsen naar je eigen website bij elke blogpost. Waar je over blogt maakt niks uit, zolang het over dieren gaat. Je mag bijvoorbeeld ook gewoon een dagboek oid bijhouden van je hond.

Als je je registreert kan je gelijk beginnen. We hebben zoals je zult zien dus nog maar weinig gebruikers, maar we hopen dat het met wat leuke bloggers (en ik vond er hier een heleboel) wat aantrekt. We hopen dus een gezellig platform te maken, waar mensen een verzameling super leuke blogs kunnen vinden (en er is nog veel meer te doen).

Uiteindelijk komt er natuurlijk een algemene pagina met alle blogs, en op de voorpagina zullen we waarschijnlijk de populaire blogs uitlichten. Je verzamelt ook punten die je kan gebruiken om stichtingen te steunen.

Ik zou zeggen, probeer het eens, geheel vrijblijvend, het kost niks, en als je je bedenkt verwijderen we je account weer als je dat wil. We zullen je ook niet spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan. :P

www.metiso.nl

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Nope mag niet zomaar..

Hier moet je zijn -> Klik

Overigens wel leuk  wie praat er nu niet graag over zijn honden..

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^