Hondenpakken!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Bink had wel eens een t-shirt aan. Een roze. Om mijn vader te jennen. 

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

Het kan altijd erger, deze site verkoopt zelfs ondergoed ('panties'), zonnebrillen, sieraden en pyama's voor honden... Er zitten ook nuttige jasjes tussen, maar bij veel wat ik zie denk ik toch "koop een pop!"

honden page profiel BullekeBulleke 2 doggies

honden foto van Bulleke

" Ik heb wat gemist denk ik, ten eerste heel veel sterkte met je verlies nog..
 
Maar dat is iets wat ik dan ook weer helemaal snap, als het tegen de zin is gaat het nergens over. Ik heb het hier dus andersom, eentje die 4 maanden per jaar naar buiten weigert te gaan anders. Terwijl met jas/pak ze vrolijk weer overal mee naar toe gaat Het begon met koude regen maar des te ouder des te gekker blijkbaar. Vergis je niet hoor haha, ik moest ook echt even schijt krijgen aan mezelf. Een regenjasje tot daar aan toe maar een compleet gevoerd pak... Maarja mevrouw heeft een punt, met pak heeft ze geen ijsstokjes meer in de vorm van poten haha. 
 
En ach wat is mooi ook... Ik vind het ras dat ik heb ook niet prachtig. Wel nog de mooiste van de Bulldogs maar het zal altijd functie over vorm blijven voor mij. En daar valt het pak dan ook maar onder, erg functioneel haha "

 Dank je wel, ja Peer onze mooie man is 3 weken terug totaal onverwacht ingeslapen.

 

Ze gaan/gingen hier wel naar buiten, ook al was het verschrikkelijk koud, met regen zijn/waren ze met geen stok naar buiten te krijgen(waarschijnlijk ook niet met regenjas ). Miezerbuitje prima! Wel duidelijk te merken aan onze Wopper in de winter of koude herfstdagen dat ze het heel erg snel koud heeft, moet niet 5 minuten met iemand praten, dan gaat ze klappertanden. Peer liet nooit wat blijken. Maar super dat jouw hondje nu weer lekker naar buiten gaat, 4 maanden niet willen lopen is ook niets, dus zeer functioneel. En het staat super grappig

 

Ik vind de Am.bull net zoals alle bullen wel prachtig, maar het zijn met name de karakters waar ik van houd.

 

 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

" het heeft me toch wel op een idee gebracht, wat als ik een antipollengordijn koop en zelf zo'n pak in elkaar probeer te flansen.... ....
 
of zou dat veel te snel kapot gaan... "

 Gaat een pollenallergie niet via neus, ogen en luchtwegen? Dan heeft zo'n pak weinig effect, denk ik, want de hond ademt en snuffelt buiten nog steeds alle pollen op...

honden page profiel bentebente

"  Ik heb het niet bij de naakthonden over het feit dat ze geen dekjes nodig hebben. Ik begrijp dat die naakthonden het in bepaalde periodes koud hebben. Ik zeg ook niet dat naakthonden lelijk zijn, ik heb het over die gruwelijke pakjes die ze hier aan hebben. Ik zie naakthonden hier in de buurt met dekjes of jasjes wat er leuk en normaal uitziet.
 
Daarbij er loopt hier ook een naakthond zonder jasje, beestje heeft geen last hoor, ja midden in de winter, dan heeft hij ook een jasje. Baasje loop altijd stevig door, staat niet met jan en alleman te kletsen. 
 
Nog wat, een bull terriër is ook niet bepaald dik behaard. Die pakjes zijn van de laatste jaren, 20 jaar terug zag ik nooit een hond met een pakje aan. En inderdaad mijn mening.
Maar goed, ik had het over de pakjes,  sympathiek  dat jij over het ras begint. Altijd zo grappig dat mensen een schop toe moeten geven, ik heb gelukkig net als een bull een hele harde (lelijke) kop. "

 Zo'n volledig pak lijkt mij dan warmer. Sorry, ik dacht dat je ook de naakthond zelf bedoelde.. te snel gelezen denk ik.

honden page profiel bentebente

"  Door de schreeuwerige kleuren zag ik de meer neutrale niet staan eerst. Maar er staan ook andere tussen inderdaad.  En op maat gemaakt is wel handig natuurlijk. Ik kan me voorstellen dat bepaalde honden ermee geholpen zijn.  Maar die schreeuwerige enzo dat zou ik niet moeten hebben.   Maar ieder zijn ding hé.   "

 Nee daar kan ik me ook zeker in vinden hoor! Er stond er ook eentje tussen met de britse vlag.. moet niet denken dat ik onze hondjes in een oranje pak met rood-wit-blauwe vlaggetjes erop hijs..

honden page profiel bentebente

" het heeft me toch wel op een idee gebracht, wat als ik een antipollengordijn koop en zelf zo'n pak in elkaar probeer te flansen.... ....
 
of zou dat veel te snel kapot gaan... "

 Denk dat dat wel kan. Als je een naaimachine hebt gaat het nog makkelijker. Stevige steken maken..

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Animal event
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^