wandelen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AmstaHAmstaH

honden foto van AmstaH

beste hondenliefhebbers,

Ik heb een americaanse stafford, zijn naam is haiko, haiko is heel erg speels gaat graag gaan wandelen en is heel erg sociaal tegenover andere mensen maar dan komt het probleem als haiko aandacht krijgt van andere mensen dan is hij geneigt om te springen hoe kan ik dat afleren? dit is punt 1 die heel erg lastig is :( punt 2 is als we gaan wandelen in een rustige omgeving gaat het allemaal goed, vanaf dat hij andere honden ziet (in de vertte reageert hij niet zo fel maar vanaf dat ze dichterbij komen weet ik met haiko geen raad trekken en blaffen en hem niet meer kalm krijgen naar mate we verder zijn( als hij geen hond meer ziet) dan wordt hij terug rustig heb hem nog nooit van heel dichtbij met andere honden laten ontmoeten omdat ik dit niet durf. haiko is een hele sterke hond zelf ben ik maar een meisje vaan 1m56, dus hoe moet ik een manier vinden dat hij niet fel reageert naar andere honden ;( zelf heb ik al paar dingen geprobeert maar geen effect. iemand die mij kan helpen met deze problemen?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dag Amstah.....hoe oud is je hond? Wanneer het nog een jonge hond is  is het gedrag er, spelen met anderen honden is de leeftijd, je kan de hond niet naar iedere hond toe laten gaan, zie je in de verte een andere hond ga jij een andere weg in, leid je hond af..... dat is best frustrerend en vermoeiend, en ik begrijp je twijfel van.....kan ik de hond wel houden.....wat denk je van een goeie hondenschool om daar hulp te vragen ? Misschien een op een dat ze je daar kunnen helpen en handaanreikingen kunnen geven..

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Zelf zou ik een goede gt inschakelen om jullie even op weg te helpen. 

Wel eentje die werkt volgens de nieuwste inzichten. 

Zij kunnen je wat handvatten geven waar je mee aan de slag kunt. 

 

Als je aangeeft van welke regio je bent kunnen we misschien iemand aanraden.

Anoniem (Gast)

Ben van regio langemark

Anoniem (Gast)

Heb al naar hondenschool geweest en ze kijken er niet naar haiko is zodanig gefrusteert en betikkelt van stress door die andere honden en haiko is bijna 9maanden

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Heb al naar hondenschool geweest en ze kijken er niet naar haiko is zodanig gefrusteert en betikkelt van stress door die andere honden en haiko is bijna 9maanden "

 Dan misschien een andere hondenschool eens zonder hond gaan , daar gaan praten wat je problemen zijn, een hondenschool is er voor je hond en heel onaardig dat ze niet naar je hond omkijken...

Volgende forumvraag: Vechten om eten
^