Overlast door hondengeblaf

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Sjaak (Gast)

Ik heb last van blaffende honden in de buurt, er zijn 19 honden in de straat. er is er  1tje ongenegeerd veel gaan blaffen, de baas heeft de hond duidelijk neit onder controle en laat de hond 3 x 3 kwartier blaffen in haar  tuin, het reultaat is dat de  andere hondenbazen nu ook hun hond hun gang laten gaan. Ik over weeg een hoogfrequent geluidskast aan te sxhaffen, of heeft u misschien en andere oplossing? De hondenbazen aanspreken helpt niet. Vervolgens pissen en poepen de honden hier in de brandgang, de bazen erop aanspreken  helpt niet. Wie heeft de oplossing?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Is er een wijktoezicht ? Daar neem je contact mee op.....en leg het probleem voor....is dat er niet dan bel je de politie, geen 112.

honden page profiel ..

honden foto van .

De gemeente gaat over dit soort geluidsoverlast. Je mag met je honden geen overlast veroorzaken op geen enkele manier. Je kan ook de politie inschakelen via 0900-8844. 

Je zou ook aan buurtbemiddeling kunnen denken. 

 

Zn geluidskast klinkt voor mij heel dieronvriendelijk. Een hond hoort veel beter dan een mens en het lijkt me dat dit alleen maar irriteert voor de hond. Terwijl de hond er niks aan kan doen. Die is ook slachtoffer van de baas, net zoals jij. 

 

Ik zou proberen zoveel mogelijk bewijs te verzamelen. Ik zou nauwkeurig de datum en tijd bijhouden dat de hond overlast geeft. Ook kan je het proberen te filmen (ook de andere overlast). Zo sta je veel sterker bij de gemeente/politie. 

Je kan ook de baas schriftelijk verzoeken om iets te doen aan de overlast. Ook dít (een kopie van de brief die verstuurd is) is weer bewijs dat je er al veel aangedaan hebt maar de baas niet mee wil werken. 

 

Je moet wel héél zeker weten welke van de honden zoveel overlast veroorzaakt voordat je een 'dader' aanwijst. 

 

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Neem fotos van de drollen in de brandgang en als t kan probeer ook een baasje van zo een hond op heterdaad te fotograferen....ga ermee naar de politie . 

 

Aanhoudend hondengeblaf is heel enerverend , hangt misschien ook samen met het soort buren dat in je buurt woont.

 

Hier had ik ook zo een buur, na mijn klacht werd er echt wel moeite  gedaan om het te vermijden .

Een enkele keer kan altijd.

 

hondedrollen voor mijn deur ? Ik spreek ze er op aan. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^