Een pup en twee logees. Doen of niet?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Danique (Gast)

Hallo allemaal,   Wij hebben een pup van 11 weken en dat gaat prima! We hebben goed contact met de fokker en zij gaan over 2 maanden twee weken op vakantie. Nu vragen zij of wij twee pups van hetzelfde nestje dan als logee willen hebben. Mij lijkt dit veel werk maar ook heel leuk voor Dino (onze pup) om met zijn broertjes/zusjes herenigd te worden en samen te kunnen zijn. Nu is mijn vraag, is dit verstandig? Wij zitten natuurlijk nog midden in de opvoedfase en zullen de andere pups dit dan in de weg staan, of is het zo dat als de één het goede voorbeeld geeft en wij dan complimenten geven dat ze dan in een soort van groepsgedrag elkaars goede voorbeeld volgen? Of zit het anders? Graag hoor ik jullie ideeën hierover! :-)

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Dat is lastig in te schatten...

Dus tegen dat het zover is, zijn de pups 5 maanden oud? 

Als jullie een goed contact hebben met de fokker, wil dit dan zeggen dat jullie ook veel samenkomen? En de pups nu de volgende twee maanden elkaar ook vaak zien, samen dingen ondernemen, bij elkaar op visite gaan?

In dat geval denk ik dat het wel zou moeten lukken, omdat ze elkaar dan goed kennen en weten waar ze aan toe zijn bij elkaar. Ze kennen jou en je thuis dan ook goed, dus dat lijkt me een groot voordeel.

Maar onderschat het niet: drie honden in huis die alledrie in de overgang tussen pup en puber zitten… je zal héél veel tijd en energie nodig hebben om dit alles in goeie banen te leiden 

gast (Gast)

Ik ben benieuwd wat het ras van jouw pup is.
Dat kan natuurlijk ook nog schelen of het moeilijker of makkelijker is?












Danique (Gast)

Wij hebben een Franse Bulldog, een reutje.

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Uuh tja, als je genoeg tijd en ruimte hebt kan je het doen. Ik denk alleen wel dat het vermoeiend is, en ik ben bang dat de training van je eigen pup dan wat langzamer zal gaan. 2 weken is behoorlijk lang. Ik zou het niet onbetaald doen, dat is zeker.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^