a

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

"  Nog niet  "

 Ja Ik wil

Hoe nu verder?

honden page profiel --

honden foto van -

" Judith kun je voor mij het verschil uitleggen tussen de 1100D en 50D?
 
Heb nu een 1100D (net een andere lens aangeschaft) en ik blijf het een uitdaging vinden om én de camera te laten doen wat ik wil én de hond
Zou bijvoorbeeld graag zo'n foto willen waarbij de hond uit het water komt en zich uitschud, maarja, dan moet Gijs wel mijn kant oplopen  zulke dingen "

Het is sowieso een betere serie.
De 50D heeft meer megapixels, hogere ISO, snellere sluitertijd, sterker gebouwd, het instellen van de camera is gemakkelijker... De kwaliteit is gewoon aanzienlijk beter. 

En ja, je eigen hond fotograferen zonder een extra hand is gewoon lastig. Olly ziet er altijd aandoenlijk uit op foto's, maar het was wel een hele workout om zo'n foto te maken.
Ik zet Olly keurig neer, laat hem liggen... Hij blijft keurig liggen. Ik ga een eindje verderop staan en hij blijft nog steeds keurig liggen... Pas wanneer ik op de grond ga liggen, besluit hij om op te staan. En zo gaat dat niet één keer, of twee keer... Maar wel tien keer.. Het is gewoon lastig. Je zou iemand mee kunnen nemen die jouw hond stuurt, zodat jij met je camera aan de slag kan. 
Het blijven dieren... Ze doen alleen wat je wilt als je even niet oplet 

Ik merk wel dat nu ik mijn camera ken, ik ook al een schatting kan maken hoe de instellingen moeten staan. Dat scheelt natuurlijk. Gewoon blijven oefenen.


honden page profiel --

honden foto van -

"  Ja Ik wil
Hoe nu verder? "

 Je kan mij wel even een pb sturen, maar er zijn ook andere geïnteresseerden.

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

"  Je kan mij wel even een pb sturen, maar er zijn ook andere geïnteresseerden. "

 Had ik al gedaan, nu nog een keer in de herhaling dan

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Bedankt voor je antwoord!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Farmfood Glutenvrij
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^