Beagle pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Fam Kuijstermans (Gast)

Na 13,5 jaar met liefde en plezier voor onze beagle Simba te hebben gezorgdt,  zijn we nu 2 jaar verder weer toe aan een pup.  We zouden graag, ook als verassing voor de kids, rond de kerstvakantie een pup in huis willen nemen. in deze periode kunnen we ook 24/7 alle aabdachtven liefde aan onze nieuwe aanwinst geven. we zoeken een beagle teefje pup.  We doen dit bewust via deze pagina omdat we elders teveel leed zien van broodfokkers.   wie kan ons helpen aan een nieuwe eigenzinnige soulmate op 4 pootjes?

honden page profiel --

honden foto van -

Ik hoop dat je nog een geschikt nestje kunt vinden, het lijkt me wel krap! Dan zouden de pups nu al geboren moeten zijn, meestal zijn ze dan al wel vergeven. Maar je zou natuurlijk altijd even bij de rasvereniging kunnen informeren en op facebook kijken naar een beaglegroep om je vraag in te stellen. Succes met de zoektocht!

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker

honden foto van Hannah & June

Wellicht is een herplaatser een idee?
Beagles worden namelijk als laboratoriumhonden ingezet, deze kunnen over het algemeen maar voor één onderzoek gebruikt worden. Hierna wordt er gezocht naar een vast baasje die ze een fijn leven kunnen geven. Doordat ze maar kort ingezet worden betreft het jonge honden die vaak nog niet eens 1 jaar zijn.
Op deze site staan er een aantal: klik

 

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker

honden foto van Marlies met Frøya

Handig inderdaad om een pup in huis te nemen in een periode waar je goed de tijd voor haar zal hebben! Want een pup kost vooral in het begin aardig wat tijd: hoe meer tijd je erin stopt, hoe meer je er later voor terug krijgt 

 

Het alleen wel is wel erg kort dag om een pup te vinden die er met de kerstvakantie al kan zijn, want dat zou betekenen dat het nestje nu al geboren is en dan zijn de pups vaak al besproken.

(En dat is dan ook een reden waarom mensen bij een br**dfokker terecht komen: een pup moet zo snel mogelijk of in ieder geval binnen korte termijn aan te schaffen zijn en bij goede fokkers moet je vaak wat langer wachten omdat deze maar 1-2 nesten per jaar hebben).

 

Op de site van de rasvereniging van de Beagle staan erkende fokkers, misschien is er toevallig een fokker die op dit moment een nestje heeft en nog een pup beschikbaar heeft.

Ik vind de tip van Hannah & June ook een goede!

 

Succes met je zoektocht 

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Een pup is een must? Heb hier een mooi beagle mixje uit Roemenië dat een baasje zoekt. Nora, teefje, ongeveer 1 jaar oud. https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10154404897489823&id=608954822&set=a.10150118599434823.290417.608954822&source=48

Bemiddeling is geen probleem en volgens alle wettelijke richtlijnen. 

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

Leuk dat jullie op zoek zijn naar een Beagle! Zoals hierboven ook al aangegeven, is het behoorlijk kortdag om nu nog een pup te vinden voor de kerstvakantie. 

 

Zelf ben ik lang op zoek geweest, veel fokkers bellen, sommigen helemaal geen nest op de planning, anderen alle pups al besproken enz. Daarnaast op een wachtlijst gestaan maar was er helaas geen pup voor ons. Echt op goed geluk bij de fokker van onze pup uitgekomen én hij had net een flink nest gekregen (of nouja, een van zijn teefjes dan). Ik vertel dit echt niet om te ontmoedigen, want proberen kan nooit kwaad, maar besef wel dat de kans redelijk klein is. 

 

De stichting die hierboven genoemd is, doet prachtige dingen voor beagles. De jongste daar zijn soms nog maar een maand of 6/7. 

 

Hopelijk kunnen jullie toch snel een beagle verwelkomen! 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^