pup los

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KelKel

honden foto van Kel

Vorige week op vakantie in Limburg. Net uit het vakantie park liepen we direct het bos in met overzichtelijk pad. Laten we eens gek doen en Tai los laten. Dit ging super goed! Hij bleef ons in de gaten houden en kwam netjes als we hem riepen. Vanavond hier thuis even het bos in want hij deed het zo goed daar dus kan hij hier ook los. Niet aan gedacht dat hier een sloot door het bos loopt. Ja hoor je bent geen golden als je niet even met vier poten tegelijk het water in springt. Maar oeps wat is dat toch gek. Hij hing aan de kant helemaal beduusd. We hebben hem er lachend uit geholpen. Het was zo een gek gezicht en overal kroos in zn vacht. Thuis lekker gedouched met puppy shampoo en als afsluiter een kluif. Wat een avontuur!

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Hihi wat een heerlijk avontuur!! En die kroos, ja die vergissing is hier ook wel eens gemaakt (oeps dat water eronder is toch wel spannend).. 

 

 

Tai heeft een prachtige hoopje kroos op zijn hoofd inderdaad 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Goed gedaan om mooi even onder toezicht los te laten, zeker als het veilig is, en van het avontuur van de sloot, daar houdt tie niets van over hoor, zijn grote waterratten, misschien de eerste keer weer zal die wat voorzichtiger zijn.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Proest wat zijn ze dan vies he...........enne, ik wil niet zeuren hoor, want zelf heb ik dat ook meegemaakt, niet meer de sloot inlaten, grote bacterie bron van ratten....de ziekte van weil ligt dan echt op de loer....en nogmaals het is mij ook overkomen, je hebt niet voor niets een waterrat.

honden page profiel KelKel

honden foto van Kel

Nee inderdaad geen sloot meer, bah. Toen we weer langs water kwamen weer even aan de lijn. 

Volgende forumvraag: happy cocker ..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^