afmeting nachthok

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hopelijk mag de hond voor de rest wel gewoon deel uitmaken van de familie en is het weer geen sukkelaar herder die zogezegd buiten moet zitten om te waken. Ja sorry, ik word wat kregelig als ik weer lees dat een hond in een hok moet. Bij ons in het asiel kan je dan al gelijk vertrekken, daar worden noch Herders (heel  baasgerichte honden trouwens) noch anderen mee gegeven als ze in een hok moeten, dan is het advies "neem dan geen hond". Hoop dat deze hond er dus enkel 's nachts in moet....en voor de rest ook bij de baasjes in huis mag. "

 Niet te zwart wit zien, ik heb twee newfoundlanders, zitten graag buiten, ja ze mogen binnen maar ook ik heb een heerlijke ren en dooglo voor ze.....daar is niets mis mee toch ? Als iemand vragen erover stelt, niet te zwart wit zien, wie weet liggen ze savonds lekker op de bank en snachts aan het voeteneind.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^