(hele kleine) overwinning vandaag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KyraKyra

honden foto van Kyra

Ik heb al verschillende keren gepost over mijn nerveuse en hyperactieve boxer. Ze is nog steeds heel alert buiten en houd er niet van als er honden van voren aan komen lopen (ze gaan dan liggen) en ook niet als ze achter haar lopen (ze kijkt dan continue achterom). Ook loopt ze op bospad altijd aan lange lijn omdat er te veel wegen vlakbij zijn en ze nog niet goed genoeg luistert, wat moeilijk is want er we komen altijd loslopende honden met baas tegen. Wel laat ik haar de laatste tijd heel veel snuffelen en ook vindt ze het "zoekspelletje" heel leuk, ik gooi dan kleine stukjes worst of kaas op de grond die ze dan moet zoeken.

Vandaag kwam er weer iemand aan met loslopende hond die direct op haar kwam afstevenen maar toen ik wat kaas weggooide en het commando "zoek" gaf, ging ze toch zoeken in plaats van fanatiek springen en rennen, wat dus meestal gebeurd, ik was zo trots! De andere baas kon toen haar hond komen halen en aanlijnen en Kyra bleef vrolijk doorzoeken, kleine overwinning dus! Zou het dan toch ooit goedkomen met mijn nerveuse spring in het veld?  :))

 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Goed zeg Wat kun je dan trots zijn he.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Kyra, knap, boxers zijn spring in het veld, je ziet het, vertrouwen winnen van je hond en in jezelf, komt helemaal goed met jullie twee.....wat je gedaan hebt, leuker maken dan de hond die er aan kwam.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^