krantzindelijk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

albert (Gast)

onze laagbenige jack russel/??? is van eind dec.hij is krant zindelijk. grote boodschap doet hij veel buiten,maar zijn plas laat hij nog dagelijks op/naast de krant lopen.s,nachts in de benc is hij droog en schoon. hij is verschrikkelijk druk,misschien dat hij daardoor z,n plas niet kan ophouden????wie heeft een goed idee.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wanneer je niet leert dat de hond niet binnen mag plassen zal het heel lang duren eer je hond echt zinderlijk is.....de hond mag binnen plassen al is het op een krant, doe de krant de deur uit.....en ga terug naar de pup basis, zinderlijk maken in huis zodat ieder plasje en poep buiten gedaan wordt, als je dat twee weken volhoudt is je hond binnen zinderlijk....nog twijfel ? Laat dan even bij je dierenarts de urine nakijken of er medisch niets aan de hand is, dat zijn de kosten niet.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Hoe vaak laat je hem uit? Als hij moet plassen, dan moet hij. Op die momenten zal hij buiten moeten zijn.

 

Hij heeft geleerd het op een krant te doen. Zo heeft hij plassen en buiten doen niet gekoppeld.

 

Je zal zelf heel vaak naar buiten moeten, daar een plas is belonen.

Zou idd de krant weg halen.

albert (Gast)

7/8 keer gaat hij naar buiten,hij plast ook wel buiten,maar evenveel binnen.hij geeft het nog niet aan.dus het blijft gissen.altijd word hij buiten beloond .

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" 7/8 keer gaat hij naar buiten,hij plast ook wel buiten,maar evenveel binnen.hij geeft het nog niet aan.dus het blijft gissen.altijd word hij buiten beloond .
  "

 Krant weghalen, daar mee beginnen.......smorgens als eerste....buiten, dan eten en weer buiten zetten, het is even veel werk, je hond is van december, krijgt een grotere blaasspanning, en gaat het leren ophouden maar zolang die op de krant mag plassen wordt tie binnen niet zinderlijk.

honden foto van Antje en de beestenbende

"  Krant weghalen, daar mee beginnen.......smorgens als eerste....buiten, dan eten en weer buiten zetten, het is even veel werk, je hond is van december, krijgt een grotere blaasspanning, en gaat het leren ophouden maar zolang die op de krant mag plassen wordt tie binnen niet zinderlijk. "

Mee eens.

Hier 2 chihuahua's die van mij eerst ook op een krant/oude handdoek mochten plassen.

Toen had ik er genoeg van en heb het helemaal weg gehaald.

Ze waren daarna vrij snel zindelijk.

Ze zijn nu 2 en 3 maar het eerste wat ik 's morgen doe is ze in de tuin laten en dan krijgen ze eten.

Dan rusten ze even en daarna weer even de tuin in.

Volgende forumvraag: Mijn puppyverhaal
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^