kvv vervanger voor brokken?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bo the bordercollieBo the bordercollie

Is kvv een vervanger voor hondenbrokken en kunnen de tanden er rot van worden?
Wat zit er eigenlijk allemaal in?
Is het ook geschikt voor puppies?







Groetjes van Bo <3

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik ben een groot voorstander van vers. Een hond is een vleeseter en in veel brokken zitten zout, granen en chemie. En meestal weinig vlees. Romeo eet vers en zijn tanden zijn schoon en gezond. Op Voerwijzer staan onder kvv de vele merken, ingredienten, prijzen en verkooppunten. Romeo krijgt geen brokken, alleen vers! Puppies kunnen ook vers eten. Het kan zijn dat er iets diarree optreedt, maar dat is ontgiften en gaat over. Misschien zijn de sites van Diamond Fauna en Tannetje Koning, Oase dierenkliniek interessant om te lezen.

honden page profiel Bo the bordercollieBo the bordercollie

Maar hoe wissel je dan van brokken naar kvv. Kan dat zo in één keer, is dat niet ongezond?

Rilana (Gast)

wij hebben 2 honden hun krijgen kvv van het merk Kivo, daar naast krijgen ze soms een handje brokjes van acana, onze honden kregen eerst alleen maar brokken, maar iedere keer diarree toen zijn wij overgestapt naar kvv, en het gaat super met de honden, ze hebben geen diarree zijn niet meer ziwk geweest, mooie vacht, en mooi gewicht, ik ben zeer tevreden over kivo, alleen ben

van mening dat een handjw brokken goed is voor je honden, hou bij kvv wel rekening dat er genoeg verschillende soorte vlees inzitten, en dat je afwisseld, onze honden krijgen ook 1x per week een rauw ei, 1x per week pens, en 1x per week vette vis, wij hebben kivo compleet. 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik wissel ook met kvv.: Lotgering, Alaska, Raw4Dogs, Naturis, Tinlo, Carnivoer ed, ik voeg zelf groentes bij, 1 eitje in de week, 1 maal vis per week, pens.Ik zie dat vers Romeo heel goed doet. Het is beter brokken en vers niet bij elkaar te geven, omdat brokken langzamer verteren dan vers. Ik zou bv in de morgen brokken geven en in de middag vers, om af te bouwen en dan overgaan naar 2 maal vers.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Op www.voerwijzer.com vind je heel veel info. Standaard 1 smaakje van 1 merk voeren is namelijk te kort. Lees je goed in.

Volgende forumvraag: Rodi hamburger
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^