Portfolio honden gezocht (buiten en studio) / nieuwe resultaten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

" Omdat ik graag mijn portfolio serieus wil gaan uitbreiden ben ik opzoek naar wat modellen. Ik heb de laatste dagen op Internet rondgezocht en goede ideeën opgedaan van de sfeer die ik aan de foto's zal willen geven.
 
Ik ben niet specifiek opzoek naar rashonden, daar ikzelf ook kruisingen heb weet ik natuurlijk dat die ook hartstikke leuk zijn.
De enige ´eis´ die ik stel is dat zowel hond als eigenaar wat geduld hebben. Er zitten een aantal (voor mij) nieuwe dingen bij die ik gewoon graag wil uitproberen. Dan zit er natuurlijk wat meer tijd in het zoeken van de juiste instellingen, compositie enz. Het is niet zo dat de hond dan de hele tijd keurig moet luisteren en blijven zitten, het is helemaal niet erg als hij er soms vandoor gaat… ik wil gewoon graag de tijd ervoor nemen om er voor mijzelf het best mogelijke resultaat uit te kunnen halen
 
Ik heb eerder al wat portfolio shoots gedaan maar merk nu dat ik die foto´s helemaal niet meer mooi vind. In vergelijking met wat ik nu kan en wat ik toen kon is er zo´n verschil! Die foto´s kan ik nooit gebruiken om op bijvoorbeeld een website te zetten. Vandaar dat ik het over wil doen.
 
Afijn, als het je leuk nu nog leuk lijkt mee te doen, lees vooral verder!
 
Waar ik precies naar opzoek ben? Honden die aan een sport doen zoals frisbee of die graag apporteren, honden die veel truckjes kunnen (denk aan: hoofd plat op de grond leggen, voorwerpen vasthouden met mond/poten, meerdere honden die elkaar kunnen ‘knuffelen’ op commando, honden die met hun voorpootjes omhoog kunnen zitten enz.), honden die gewoon netjes kunnen zitten, grote roedels honden die allemaal redelijk gehoorzaam zijn voor een toffe groepsfoto, volwassen hond + pup, nest pups, pup alleen, oude/senior honden waarbij duidelijk is dat ze oud zijn (grijze snoetjes enz.), hond + baasje(s). Voor andere ideeën sta ik altijd open!
 
Waar vind dit plaats? Ik woon zelf in Noord Holland in het plaatsje Zwaagdijk. Hier zijn een aantal plekken waar foto´s gemaakt kunnen worden. Ook ben ik best regelmatig in Callantsoog te vinden, aan het strand. Ik ben bereid naar mensen toe te reizen maar omdat ik geen rijbewijs heb, zou ik dan graag OV kosten vergoed hebben. Een dagkaart kost meestal rond de 15 euro en dat is dan alleen voor de trein. Als er meerdere mensen zijn die redelijk dichtbij elkaar wonen kan ik bijvoorbeeld meerdere shoots op 1 dag inplannen en dan kunnen de OV kosten in elk geval gedeeld worden!
 
Waarvoor worden de foto´s gebruikt? Als het je leuk lijkt een portfolio shoot te doen, geef je mij toestemming om de foto´s te gebruiken op mijn (toekomstige) website, facebook enz. Over de baas + hond foto´s word eerst overlegd voordat ze geplaats worden!
 
Wat krijg ik? Je krijgt alle goed gelukte foto´s. Er is geen maximum daarin. Het kan zijn dat er van de 100 foto´s maar 10 lukken, dan krijg je er dus 10. Maar het kan ook zijn dat je er 30 krijgt, bijvoorbeeld. Ik doe mijn best een minimum aantal foto´s van 6 te geven aan je. Een shoot zal naar schatting niet langer dan 2 uur duren, ligt natuurlijk aan de hoeveelheid honden en het karakter/gedrag van de hond(en).
 
Kosteloos? Omdat ik er veel tijd in steek, zowel het maken van de foto´s als het na bewerken en misschien ook wel het meebrengen/kopen van accessoires vraag ik een kleine bijdrage van 5 euro per shoot. En als ik moet reizen, mijn OV kosten (zoals eerder genoemd).
 
Als er nog vragen zijn, hoor ik dit graag!
***
Aanmelden?  Vul dit lijstje even in!
 
Naam baas + hond:
Ras hond:
Welke categorie (actie, poseren enz.):
Woonplaats (provincie):
 
 
Voor recente voorbeelden van mijn werk, kan je altijd even spieken op mijn profiel!  
Ik kijk uit naar de reacties, Angelique.
***
Edit: door de reacties van bepaalde leden hier op het forum heb ik besloten mijn sfeer impressie-collages weg te halen, niet omdat ik bang ben voor eventuele gevolgen maar ik wens niet te worden afgekraakt in mijn eigen topic (waarbij ik notabene vroeg het bij 1 reactie te laten en er nu bijna een pagina vol staat geschreven) ik persoonlijk vind dit erg jammer en ik hoop dat de moderators er wat aan kunnen doen. "

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Angelique ik vind jouw foto's erg mooi! Maar je zit te ver weg voor mij. Als je een keer richting Drenthe komt hou ik me aanbevolen!

honden page profiel kimberleykimberley 3 doggies

honden foto van kimberley

Ik wil evt wel.. heb twee hond3n, grote bull achtig kruising en een petit brabancon

 Echt de grote en de kleineom.te zien.. wel leuk hoor! Alleen geen speciale trucjes.. ja t kleintje kan dansen haha dat is misschien wel leuk! En nova de grote kan de gewone commando's wel

Kom zelf uit Utrecht maar heb wel vervoer!

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Afgelopen zaterdag naar Utrecht gereisd voor een fotoshoot van Mila en Mara, van Priscila  

De shoot zelf ging erg goed! Er was een lekker relaxte sfeer, gewoon wat wandelen en tussentijds foto's maken, ik merk het aan mijn foto's dat ik me op mijn gemak voelde; ik ben erg tevreden met de resultaten!

 

 

Mijn grote dank gaat natuurlijk uit naar Priscila en haar knappe modelletjes

 

Voor aanstaande periode zullen nog een aantal fotoshoots gepland worden!

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

Erg tof Angelique! Je bent met sprongen vooruit gegaan! ;-)

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara 3 doggies

honden foto van Mila & Mara

Bedankt dat je foto's wilde maken! ; ze zijn heel leuk geworden! Ik vond het heel gezellig en de meiden vonden het ook heel leuk! 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Mooi geworden!

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Mooie foto's! Is inderdaad 1 van je betere shoots! :) 

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

" Mooie foto's! Is inderdaad 1 van je betere shoots! :-)  "

 

Dank je wel! Daarom doe ik ze over :)  dus fijn om te horen! 

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: a
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^