Buikpijn? (Misschien toch rug)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en DjaideyDanielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey 3 doggies

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Ik lees dit nu pas, en wil je even beterschap wensen voor Daya.

 

Ik zou haar inderdaad zeker nog een keer na laten kijken door de dierenarts, en het zou inderdaad zomaar door de val kunnen komen.

 

Bijna 6 weken geleden sprong mijn aussie een beetje ongelukkig in de auto, zij viel er met haar achterpoten weer uit, dit was op een woensdag avond, ik heb haar in de auto gezet en ben naar huis gereden, er leek niets aan de hand te zijn met haar, ben gewoon naar huis gegaan en we zijn gaan slapen.

Donderdag ochtend toen ik opstond, werdt ik begroet door een gillende Kaylin, zij stond op dat moment op 3 poten, ben dezelfde dag nog met haar naar de dierenarts geweest, de dierenarts dacht een overbelaste of verrekte spier, na een week rust en pijnstillers zou het over moeten zijn, maar dat was het niet, ben met haar weer terug gegaan naar de dierenarts, en toen hebben we besloten om voor de zekerheid röntgenfoto's te laten maken.

Aan deze foto's was weinig tot niets te zien, toen werd er aan kneuzing in de heup gedacht, dit kon wel 4 tot 6 weken duren voordat het zou genezen, nu lijkt het erop dat we na ruim 5 weken eindelijk verbetering gaan zien, ze loopt nu sinds een aantal dagen weer langere wandelingen mee, en ze begint ook weer meer te rennen en springen.

 

Wel heb ik vorige week besloten om haar toch nog wel door een osteopaat na te laten kijken, omdat het vorige week nog niet heel erg super met haar ging, ik ben toen dus op zoek gegaan naar een dieren osteopaat, en zaterdag 2 januari rijd ik met haar naar Amsterdam voor de afspraak.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Waar woon je in de buurt, ik woon in omgeving Dordrecht, en de osteopaat komt aan huis.

Zelf woont ze in Zeeland.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya †

honden foto van Jen & Daya †

" Ze kan gewoon een beetje beurs zijn van de val hoor, zolang het niet erger word of er andere rare symptomen bijkomen komt het vast helemaal goed "

Ik hoop het. 

Bedankt voor je woorden. 

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya †

honden foto van Jen & Daya †

Dankjewel Danielle.

En jemig, wat een verhaal.

Door zoiets onbenulligs eigenlijk. 

Gelukkig dat het nu inmiddels weer wat beter gaat (al is het nog niet helemaal perfect). 

Hoop voor jullie dat er duidelijkheid uit komt. 

 

 

Ik woon in Tilburg, yooop

Zit nu op mijn telefoon en zal na het eten zo eens zoeken op de laptop. Dat zoekt wat fijner dan zo'n klein schermpje. 

 

 

 

Daya is mij net op het werk op komen halen samen met pa. Toch even frisse neus (mijn werk is letterlijk om de hoek).

Ze heeft een Julius K9 IDC tuig en heb het tuig bij het handvat gepakt. Ze leek dit wel fijn te vinden, want liep meteen vlotter en richting "lange ronde" door de buurt. 

Ze ging er als het ware in hangen. 

"Nee, Daya, nu nog even niet." 

Bij thuiskomst stond haar eten klaar en ze heeft met smaak gegeten. Ze ligt nu weer in haar mand. Correctie: ze is in de tuin aan het wandelen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: h
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^