Slaappatroon pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Eef (Gast)

Hoi allen! Ik zit met een prangende vraag  Ik heb een pup van 4 maandjes oud, die goed slaapt in de bench 's nachts. Aangezien wij meestal om 5-6u 's ochtends op moeten en zij dan ook haar eten krijgt, is dit voor haar een gewoonte aan het worden. Op dagen dat wij langer kunnen slapen, begint ze bijgevolg te blaffen om 5u 's ochtends. Wat doen we hier het best mee: blijven opstaan en eten geven op dat uur, of...?  Alvast bedankt!

honden page profiel SuzanneSuzanne

En als je de avondactiviteit en het laatste plasje afstemt op later opstaan?

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Mijn pup had dat in het begin ook. In de week altijd om 6:45u op ... Gevolg was dat hij in het weekend ook om dat uur wakker was. Wij hebben dan gewoon in het begin ons avond rondje wat later gedaan ( in het weekend) en onze pup sliep dan ook langer. Nu kan hij gemakkelijk tot 9-10u slapen in het weekend.

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

hier 1 van 5 jaar die het nog doet haha.  Ik roep dan even door het raam dat het nog geen tijd is (hij zit buiten) en dan gaat het wel weer voor een uurtje of zo.

De pup slaapt boven op de kamer, ze is wel wakker maar ze staat pas recht als ik mijn gsm neem hahaha

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^