Beslissing is genomen! We gaan een goed huisje zoeken voor Pasja!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LotkeLotke

Voor wie het verhaal niet heeft meegekregen in mijn vorige topic: Zie andere topic of lees hieronder kleine samenvatting.

  1. Wij hebben Pasja zondag mee naar huis genomen omdat ze in zo'n vervelende situatie zat dat zelfs het asiel op dat moment een beter optie leek. Gelukkig gaat het heel goed met mijn Stabij en Pasja, ze hebben samen dolle pret.
  2. Maar helaas kunnen/willen we haar niet houden. Het klinkt heel hard en ik krijg nu al tranen in mijn ogen als ik er aan denk dat ze weggaat. Maar het feit is en blijft toch zo dat vriendlief het grootse gedeelte van de zorg voor de honden op zich neemt, en hier veel meer ervaring mee heeft. (Ik ben opgegroeid met een steen als huisdier, dat vond mijn moeder wel hygiënisch genoeg)
  3. Ik merk nu al dat het veel energie vreet. Lotke is niet de makkelijkste en wil graag haar gang gaan.. Het heeft ons zeeën met tijd gekost om te zorgen dat ze op commando luistert. Nu luistert ze voor geen meter en is het best zwaar twee pups op te voeden die ook nog alleen oog voor elkaar hebben.
  4. Dus... We zoeken een nieuw huisje voor haar! Maar hier heb ik nog wel wat hulp bij nodig. Hebben jullie tips wat ik bijvoorbeeld kan doen/vragen als er iemand kennis komt maken? Natuurlijk gaat ze niet gelijk mee en dacht ik dat als beide partijen er over uit zijn dat ik zelf Pasja breng en eventueel eerst een 'testweek'?
  5. Nu heb ik ook nog 1 ding Pasja heeft al haar inentingen keurig gehad. Haar vacht glanst, ze ziet er gezond uit. Zou ik haar toch nog naar de dierenarts laten controleren? Wij hebben nog pipetjes tegen teken en ontwormtabletten, dacht sowieso haar die te geven. En ik wil haar ook graag douchen.. Ze stinkt echt ontzettend (naar dat huis), zal ik haar wassen? Is dat wel handig.. alle tips zijn welkom! Alvast bedankt!!
  6. Oja! we hebben trouwens sowieso besloten om geen andere hond te nemen.. We wachten wel af tot Lotke groot genoeg is zodat we over een paar jaar weer een pup bij te nemen. We zijn er flink van geschrokken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

verstandig om een goed tehuis voor dit hondje te zoeken, even  bij jou op adem komen en dan herplaatsen... wassen omdat tie zo stinkt kan altijd natuurlijk, maar als er geen ongedierte op je hond zit zou ik geen pipetjes gaan geven, toch vlooien ? was dan even met een champo maar ga niet direkt chemie geven.....

 

dierenarts, als dit hondje gezond oogt.... wel zou je even bij je dierenarts kunnen vragen of hij misschien iemand weet die om een hond verlegen zit en heel graag een hondje wilt .... niet naar het asiel hoop ik, van hier naar daar is geen goed begin... dierenarts ?

honden page profiel LotkeLotke

Helaas lukt het niet om via de site een foto te plaatsen.. Dan maar even een link.

https://imageshack.com/i/hjk2MSdUj

Bord is gemaakt door mijn buurmeisje.

honden page profiel LotkeLotke

" verstandig om een goed tehuis voor dit hondje te zoeken, even  bij jou op adem komen en dan herplaatsen... wassen omdat tie zo stinkt kan altijd natuurlijk, maar als er geen ongedierte op je hond zit zou ik geen pipetjes gaan geven, toch vlooien ? was dan even met een champo maar ga niet direkt chemie geven.....
 
dierenarts, als dit hondje gezond oogt.... wel zou je even bij je dierenarts kunnen vragen of hij misschien iemand weet die om een hond verlegen zit en heel graag een hondje wilt .... niet naar het asiel hoop ik, van hier naar daar is geen goed begin... dierenarts ? "

 Wat raar, de (dierenarts)receptioniste raadde dit toen bij Lotke aan. Zij had ook geen last van vlooien of teken maar ter preventie van. Het merk heet Vectra.

ze heeft zo ver ik het weet en kan checken geen vlooien.

honden page profiel Nona & NalaNona & Nala

honden foto van Nona & Nala

Heb je inmiddels al een fijn thuis voor Pasja gevonden?

Volgende forumvraag: groeien
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^