Dierendag! :D Wat hebben jullie gedaan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Bobby heeft er gewoon haar eigen dierendag feestje van gemaakt.

's Morgens heb ik eerst met haar behendigheid gedaan, met Kimmi zoals altijd voor de gezelligheid ook mee. Kregen ze nog een kluifje van de instructeur.

Daarna heb ik mijn eigen beestenboeltje de hele middag in de steek gelaten om op de open dag bij de dierenambulance te helpen met speeltjes maken met de kinderen.
Eerlijk gezegd vind ik dierendag ook niet zozeer voor onze goed verzorgde huisdieren, meer een dag om eens iets te doen voor andere dieren. ;-)

Eenmaal thuis natuurlijk eerst mijn eigen hondjes uitgelaten en toen kon ik eindelijk even gaan zitten. Ik had lekker wat partjes papaya neergezet, laat me heerlijk op de bank wegzakken, wil een stukje pakken; weg papaya!
Oeps, even niet aan gedacht dat Bobby ook dol is op papaya. En die stond er doodonschuldig bij: lekkere traktatie voor dierendag vrouwtje, dank je wel.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Kelly kreeg veel lekkere hapjes en een flinke boswandeling  Geen speeltjes o.i.d., daar heeft ze al genoeg van haha! Wel heb ik een doggyride besteld die hopelijk morgen wordt geleverd. En het grootste cadeau komt vrijdag 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Charlii heeft een heerlijk dierendagweekend gehad, met op zaterdag al een heerlijke wandeling in de duinen, in de middag een bezoek aan de dierenwinkel, daar kennen ze haar goed, dus werd ze flink in de watten gelegd. In de avond kreeg ze de eerste helft van haar Dierendag-kluif. Op zondag een fijne wandeling in het bos en in de avond de tweede helft van haar Dierendag-kluif.

 

dus vandaag was bij-kom-dag.....

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Voor Kylie niets speciaals gedaan... Toevallig had ze wel geluk.

Ik moest bij m'n moeder zijn en Kylie kon mee. Ze vindt het heeeerlijk om in de auto te zitten. En bij m'n moeder kan ze spelen met vriendinnetje Zora. (Die ook toevallig heel blij natuurlijk).

En ze heeft zeker in het geniep nu en dan wat lekkers gehad. 'k Zal maar doen alsof ik van niets weet ;-)

Toen we thuis kwamen is ze nog 3 uur in de auto blijven liggen. Jaja, ieder zijn ding... en dat vindt Kylie nu eenmaal leuk... :-D

Deze week maak ik m'n lidgeld aan dierenasiels over eneen piepkleine bijdrage aan HP, want hen vind ik ook belangrijk.

O-)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Wandelmaatje gezocht Roermond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^