Klein monster!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

Pfff. Ik wéet van mezelf dat ik niet met 3 honden moet gaan lopen als ik slecht in mn vel zit.. En doe t toch. Want ook geen zin om 2 keer te gaan. Eigen schuld dikke bult. 

 

Om vervolgens met een krijsende roedel ongeleide projectielen rond te lopen. Bailey krijst tegen elke hond en elk persoon, Bobby word zenuwachtig van hem en loopt als een neuroot niet links of rechts maar trekt alle kanten op waardoor wel 37 keer in de knoop zitten en shaina snapt het allemaal niet meer waardoor ze als een kip zonder kop loopt te trekken als een malle.

Na een uur iedereen redelijk moe en hijgend terug. Komen we in de straat natuurlijk een andere hond tegen waardoor Bailey com-pleet uit zn stekker gaat, Bobby zich helemaal lam schrikt en zo hard trekt dat ik met mn kop tegen een bord aan knal. Snee achter mn oor bloed en koppijn. Op dat moment wil ik iedereen schoppen en slaan en héel hard schreeuwen Mag Niet Kan Niet is dierenmishandeling.. Gewoon adem halen en doorlopen. 

 

Hmmmm zennnn....

Note to self... Apart gaan lopen de komende week en de allerkleinste terrorist apart uitlaten en maar even weer wat gehoorzaamheids oefeningetjes gaan doen! 

 

Echt... af en toe.... 3 kilo in gewicht maar 6000 in karakter.

 

Note to self 2: Je houd van ze.. je houd van ze.. je houd van ze...

 

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Ik zie het al helemaal gaan..  Kan helemaal inkomen in je frustratie/boosheid vooral mbt dat bord. Ik heb ook al eens mijn hoofd erin geplant (ik zat er soort van omheen gevouwen). Later kun je erom lachen, maar wat was ik laaiend van binnen toen! 

Jij bent in ieder geval weer een les wijzer en straks gewoon niet meer aan denken. 

honden page profiel --

Echt hoor.. Af en toe is het zo'n ontzettend kleine terrorist. Hij maakt de andere 2 ook zenuwachtig waardoor die ook vaag gaan doen.. En met 3 honden aan de lijn waarvan 2 oer sterk begin je helemaal niks. Je kan niks doen behalve gewoon doorlopen 

Maar afgezien van het feit dat het soms echt een rotjoch is kan hij er ook niks aan doen. Hij heeft ook aandacht tekort. 1 op 1 tijd krijgt ie bijna niet. Dus gaan we dat nu even inlassen. Even met hem alleen, want dan kan hij op hele rustige plekjes ook gewoon eventjes los en dan is ie vast wat minder gefrustreerd en opgefokt als hij meer aandacht krijgt.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Hij wil je gewoon even voor zich alleen! 
Nee maar, misschien is dat even beter inderdaad. 

honden page profiel --

Ik heb geen idee wat hij wil  Ik denk dat hij doordat hij heel het eerste jaar van zn leven in een kooi zat een soort van niet opgewassen is tegen de wereld en dat ook misschien niet gaat worden.

Soms denk ik weleens... Had ik maar zoals normale mensen een labrador puppie genomen, en hem Max genoemd, in plaats van altijd de meest fantastische ideeën hebben asielhondjes met 5 rugzakken te moeten hebben 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende

honden foto van Antje en de beestenbende

Ik snap het helemaal. 

Vaak als ik mijn monster allebei uitlaat jutten ze elkaar op.

Als ik ze apart uitlaat heb ik ze beter in de hand.

Door cursus heb ik handreikingen gekregen.

Zo kon ik vandaag Nala beide keren toen er een hond in de buurt was vrij goed afleiden.

En Simba blaft eigenlijk niet naar andere honden als ik hem apart uitlaat.

Vaak gaat hij piepen omdat hij naar ze toe wil.

Maar komen ze dan te dicht bij wil hij wel gaan blaffen.

Ik leer nu echt naar mijn monster kijken en kan ze beter corrigeren.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Hier 2 monstersdie elkaar en anderen op jutten , nou als ze zo,n bui hebben draai ik om en gaan ze gewoon naar huis in de mand, ben niet van plan om 2blaffende hondenuit te laten, en mijn stinkerdjes weten dit dus houden tegenwoordig hun grote mond. Hein.

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

hahaha dit klink zo bekend! Ik liet pas de hond van mijn vriend tegelijkertijd uit met Mila en dat ging ongeveer het zelfde. Wist van te voren al dat het drama zou worden, maarja, om nou een andere hond alleen in mijn huis te houden...... maar één keer en nooit meer haha

Gucci (Gast)

Hoi, 

gucci, mijn chihuahua is 5 jaar en ik heb hem nog geen week. Hij is tegenover mij erg lief. Maar hij wordt een tijger als er iemand op bezoek komt . Dan bijt hij dus echt door. Ook als ik buiten ben en hij denkt dat iemand zijn richting op komt, bijt hij. Laats zat ik op en terrasje en had ik hem op schoot, zodat ik hem in de gaten kon houden, toen stak het meisje dat de koffie brengt een hand uit 

Gucci (Gast)

(Was nog nit klaar) om te aaien. Toen beet hij in haar hand. Het ging zo snel dat ik het niet kon tegenhouden. Nu loop ik over straat de hele tijd te vertellen dat hij bijt. Ook als er iemand met een hond aankomt gaat hij vreselijk te keer. Weet iemand wat ik kan doen om dit eruit te krijgen. Als ik het er niet uit krijg, moet hij weg, want mijn kleinkinderen durven niet meer bij mij op bezoek te komen. Is er ook een bijtbandje voor eenchihuahua? Wie helpt mij. ????????????????

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

ik zou als eerste zorgen dat mensen hem niet meer gaan aaien, of proberen...en ga honden uit de weg, hij vind het duidelijk niet leuk..

dus neem als eerst die situaties weg, dan hoeft je hondje er ook niets mee, niemand hoeft iets van hem ,jij zorgt voor ruimte en brengt hem niet in die situaties. zo kan je hondje wat vertrouwen en rust krijgen..

kan hij thuis geen rustig plekje krijgen, mand of bench waar hij gerust is en de kids hem met rust laten? 

 

Volgende forumvraag: blaffen naar honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^