Verveling toegeslagen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis

 Natuurlijk hebben wij 's ochtends, zoals altijd, onze  wandeling voltooid. Normaal is het dan dat we ook 's middags nog een ronde maken. Zo niet gistermiddag. Het was fijn droog weer maar een mens heeft ook wel eens iets anders te  doen dan lekker met de hond rondstruinen.  Dus moest toen de tijd benut worden om de schilderskwast ter hand te nemen. Niet mijn grootste hobby. Je ziet dan Bailo, net als ik overigens onbeholpen, achter mij aan slenteren om samen het gereedschap (in dit geval kwast, schuurpapier en verf) te verzamelen. Als dat dan binnen handbereik is, kan ik eindelijk  aan de slag. Dus vanaf nu moet Bailo zich zelf redden. Daarbij is het voor mij allereerst opletten dat hij naast, inplaats van tegen de verfbus aan gaat liggen. Maar als hij eenmaal zijn draai heeft gevonden, legt hij zich, niet vol overgave, maar wel vol verveling, zo dicht mogelijk naast mij neer. Kop plat op de  grond, alsof hij wil uitdrukken: ik weet het, dit is vanmiddag mijn lot. En gelijk heeft ie. Jammer dat hij niet beseft dat ik dit werk ook niet voor mijn plezier doe.

honden page profiel -- 3 doggies

Haha ach Bailo.. Wat heb je toch een zwaar leven 

honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis

Een zwaar leven... tot daar aan toe, maar het zo aan de buitenwereld tonen!

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ohh de verveling druipt eraf hahahha.

Ik geniet werkelijk van je verhaaltjes heerlijk!! 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier ook geklust, zelfde, maar dan pontificaal voor mijn neus gaan zitten ... Van komt er nog wat van ? En onder het plaksel zitten, uitkijken is er niet bij ! Hahahaha

honden foto van Roedel van het noorderlicht

" Hier ook geklust, zelfde, maar dan pontificaal voor mijn neus gaan zitten ... Van komt er nog wat van ? En onder het plaksel zitten, uitkijken is er niet bij ! Hahahaha "

 Wauw Willemijn wat een mooie profiel foto

 

Sorry voor de off topic

honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis

Jaimie, bovenstaande reactie getuigt alleen maar van belangstelling voor al het andere wat leuk en mooi is. Dat waarderen wij zeer.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

" Jaimie, bovenstaande reactie getuigt alleen maar van belangstelling voor al het andere wat leuk en mooi is. Dat waarderen wij zeer. "

 Haha dank u 

 

honden page profiel Judith en SammieJudith en Sammie 3 doggies

honden foto van Judith en Sammie


laatste keer dat we met sjonnie erbij hebben geverfd was hij zowat een harlekijn geworden

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Wat geweldig! Koningspoedel zo te zien? 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^