Schildklier problemen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Mijn cukky (Gast)

Hoi allemaal meschien weten jullie iets wat mij gerust zou kunnen stellen ? Mijn Am cukky heeft problemen met de schildklier zijn met medicatie gestart voor 6 weken terug maar na controle blijkt dat de waardes niet zijn veranderd ! Tot mijn grote schrik !!! Nu gaat mijn Da overleggen met Utrecht ! Hoop zo dat dit nog goed gaat komen met mijn maatje ! 

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Ik heb hier verder geen verstand van, maar ik wil je graag sterkte en beterschap wensen... Ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt...

Mijn cukky (Gast)

Dank je wel ! 

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Heel veel sterkte. Goed dat je naar Utrecht gaat. 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Hoi,

heb je wel op ongeveer hetzelfde tijdstip geprikt, en voor of na het eten, dit kan je beter steeds hetzelfde doen, Faro word meestal in de middag geprikt, hij heeft dan al medicatie op, en dat telt dan ook mee.

belangrijk is dus dat je nuchter of niet, gegeten of niet prikt, en het liefst een beetje op hetzelfde tijsstip, een uur of 2 komt niet zo nauw .

 

het kan ook zijn dat de waarden zo laag zijn dat het nog niks doet.

 

In ieder geval goed dat je naar Utrecht gaat.

Volgende forumvraag: Geen stevige ontlasting
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^