Zindelijk maken in een grote schuur?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PaulinaPaulina

honden foto van Paulina

Hoi allemaal, 

 

Mijn pup van 12 weken is zo goed als zindelijk in ons huis (lees: nu 5 dagen droog). Prima natuurlijk, al had hij er 2x zo lang over gedaan was het ook prima geweest. 

 

Ik kom regelmatig met mijn pup bij een vriend met een eigen bedrijf. Hij heeft een hele grote schuur waar we lekker in rond lopen/ zitten en waar hij ook los mag. Eigenaar vind het ook niet zo erg als de hond een ongelukje heeft op de betonnen vloer. 

 

Dan hebben we de 2e grote schuur waar we 1x per week komen en dat is het binnenvertrek van de puppycursus (straks vervolg cursus). Ook hier een betonnen vloer en vinden ze een ongelukje niet zo erg. 

 

Maar ik vind het wel vervelend. Vooral omdat Happy (de pup) niet door schijnt te hebben dat hij alsnog binnen is en het daarom niet de bedoeling is. Binnenshuis geeft hij namelijk duidelijk aan wanneer hij moet doormiddel van een piepje of zitten bij de deur. 

 

Momenteel pak ik het aan zoals ik het ook in huis heb gedaan: na het slapen/ spelen/ drinken even naar buiten. Toch werkt dit lang niet zo makkelijk meer omdat hij zijn plas inmiddels een stuk beter kan ophouden en dus niet elke keer weer moet. 

 

Zijn mijn verwachtingen te hoog? Zou het "vanzelf" goed komen? 

Hebben jullie tips?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

er zijn twee opties, de ruimte van de pup in de schuur kleiner maken, zodat tie niet de hele schuur ter beschikking heeft, wat afzetten, en de tweede optie is zo doorgaan dat je vaak de pup buiten zet, beloond dat het daar mag en niet binnen.

vanzelf gaat niets, je zal er aan moeten werken, mooi vaak uitlaten, na het slapen, eten spelen enz.

Volgende forumvraag: Overmatig blaffen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^