Verschil zalmolie/kokosolie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Capsules van de Kruidvat e.d. mogen volgens mij ook voor honden.

 

Overigens schijnt kokosolie/vet een van de ongezondere vetten te zijn, omdat er veel verzadigd vet in zit. Nu maakt dat voor een hond niet uit omdat die kleine beetjes zou krijgen, maar voor de mens als je alles zou vervangen is dat niet optimaal.

Daphne (Gast)

Voor specifieke vragen zoals dit kunnen ze je goed helpen bij Hondenkattenapotheek. Ze verkopen de producten zelf maar het zijn ook dierenartsen dus kunnen goed advies geven. Zelf op advies van voeding voor mijn hond Woodstock gewisseld en weg waren de schilvers! Hoop dat die helpt.

honden page profiel Jackie en Kiba:)Jackie en Kiba:)

honden foto van Jackie en Kiba:)

" Even een vraagje:

 

Ik was daarstraks in Kruidvat en zag daar potten met zalmolie capsules, ook met knoflook capsules. Zouden we die aan de honden mogen geven? Of beter van niet? "

 



Zou je even naar de ingrediënten moeten kijken. Ik geef wel eens van capsules vitamine E of Omega 3 (soms last van onstoken oog). Ik knip ze dan door en doe het vloeibare door de brokken heen. Geef de omhulsel niet.

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

Capsules geef ik hier soms en nog nooit iets mis gegaan.

Soms de omega 3 of vitamientjes.

 

Zalmolie krijgen ze hier 1 à 2x per week, soms schapenvet (omdat het op moet). Kokosolie heb ik nog niet gegeven, gebruiken we zelf wel wanneer we exotische gerechten maken.

 

Daarnaast heb ik nu velcote gekocht, ik ga eens zien wat dat geeft eens ik de scschapenvetbonbons op heb.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Lekker eten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^