Mening fokkers gevraagd!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel l.h.l.h.

Beste hondenfokkers,


Op dit moment ben ik bezig met het uitvoeren van mijn afstudeeronderzoek voor de opleiding HBO diergezondheid & management.

 

Mijn afstudeeronderzoek heeft betrekking op de vernieuwde regelgeving waarmee de rabiës vaccinatie verplicht is geworden voor alle pups die Nederland binnenkomen. Het is sinds 29 december 2014 dus niet meer toegestaan pups jonger dan 15 weken Nederland binnen te brengen.

 

Ik wil onderzoeken wat dit voor gevolgen heeft voor de fokkers in het buitenland. Het is erg lastig om voldoende fokkers in het buitenland te bereiken. Ik ben daarom ook op zoek naar de mening van Nederlandse fokkers! De vernieuwde regelgeving heeft voor hen geen of wellicht andere gevolgen, maar ik hoop dat zij mij met hun bedrijfsmatig inzicht toch kunt helpen aan de antwoorden op mijn vragen.

 

Als u een fokker in Nederland bent wil ik u vragen de enquête in te vullen met uw bedrijfsmatig inzicht, uzelf voorstellend dat u een fokker in het buitenland zou zijn en welke gevolgen de regelgeving dan voor u zou hebben.

 

Deze enquête kan dus ingevuld worden door zowel fokkers uit België als uit Nederland, of Nederlandstalige fokkers die in een ander land gevestigd zijn.

 

U kunt de enquête invullen door te klikken op:
http://www.thesistools.com/web/?id=459807

 

De enquête bestaat uit 11 vragen. Uw persoonlijke gegevens worden niet gevraagd, het invullen van de enquête is dan ook geheel anoniem.

 

Alvast ontzettend bedankt!

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

op 22 maart jl. opende eenzelfde topic.

 

http://www.hondenpage.com/hondenforum/199202/onderzoek-nieuwe-regelgeving-import-pups.php

 

je kunt zo af en toe dit topic een upje geven; zoals je vandaag al deed.

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Ingevuld, maar dit qaa wel een andere dan de vorige hoor!

honden page profiel l.h.l.h.

Loesje dit is een andere enquête inderdaad.

Ik neem 2 enquêtes af voor mijn onderzoek. Een waar ik de mening van hondeneigenaren vraag (die jij bedoeld)

en een waar ik de mening van fokkers vraag, waar dit bericht over gaat.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^