Gezocht: Wandelmaatje Eindhoven (noord)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Omdat ik merk aan Nyx dat hij het contact met Skye erg mist, ben ik op zoek naar iemand die met mij en Nyx zou willen wandelen, zodat hij toch af en toe leuk kan spelen en doen :-)

Hij trekt momenteel erg naar andere honden buiten en is door het dolle heen als hij merkt dat hij kan gaan spelen met een andere hond (springt zowat over het hek van het losloopgebied heen uit enthousiasme!)

Nyx is 5 jaar, een kruising husky met duitse staande, niet gecastreerd. 26 kg en 62 cm groot.

Nyx kan met de meeste honden prima over weg, een enkele reu geeft wel problemen, maar dat verschilt per hond.
Hij kan niet goed loslopen. Eventueel in een rustig, open gebied, met een hond die hij erg mag en die goed luisterd is het te proberen (maar dan moet je wel in zijn voor een potje ''vang of zoek Nyx'' en een portie geduld)

Nyx zijn favoriete spelletje is tikkertje, maar ook touwtrekken en stoeien vind hij leuk.
Het is een enthousiaste jongen, ik noem hem altijd mijn blije ei. Vaak klinkt hij goed met timide honden en honden die niet zo hondengek zijn.

Ik ben niet in het bezit van een auto, maar Nyx kan prima naast de fiets (zolang het niet te warm is) en het openbaar vervoer vind hij ook geen probleem.

Nyx: Spelen?

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Te ver voor mij maar een upje voor jou!

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) 3 doggies

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Wiiijjj willen wel weer een keertje komen spelen! Of nou ja.. mijn trio is enorm eenkennig en speelt eigenlijk alleen met elkaar.. maar goed, sociaal contact is sociaal contact! Helaas zijn er in Eindhoven geen Poddy-proof omheinde veldjes, zoals je reeds een keer hebt meegemaakt.. :P Ze schieten door gaten in de omheining, er onderdoor of er overheen. Maar we kunnen gewoon aangelijnd wandelen, of we kunnen een keertje naar de duinen? Daar kunnen Luuk en Mik los, dat scheelt er weer twee.

 

Spreken wel even af via Facebook als je wil, net zo makkelijk natuurlijk..

Volgende forumvraag: Fietsen met de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^