baasje doet raar?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Hoi, Lizzy en Ziva hier.

 

Onze baasje doet zo raar!

Ze is bezig met haar koffer in te pakken. Elke keer als we kijken wat ze aan het doen is, moeten we weg omdat we 'haar in de weg lopen'. Alles werd gepakt inclusief onze snoepjes en voer. Hier begrijpen we natuurlijk niks van. Ze zegt dat we morgen een midweek naar de Veluwe gaan, zodat we lekker lang kunnen wandelen. We hebben geen idee wat we moeten verwachten. Natuurlijk weten we wat 'wandelen' betekend. Daar houden wij heel erg van. Maar wat is vakantie? en wat is de Veluwe?

 

Zijn jullie wel eens op vakantie geweest en is dat leuk?

 

Lebber van Lizzy en Ziva

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba

honden foto van Vito & Beba

Wij zijn in de zomer naar de Kempense meren geweest! Nou ja alleen ik want beba was er toen nog niet...we hadden een heerlijk huisje met een tuin waar ik in kon spelen en een lekker mandje en een bank voor mij alleen. Het was heel mooi weer,hebben heerlijk gewandeld in de bossen en gezwommen in het meer. Ik vond het er heel leuk...hoop dat we daar nog eens heen gaan :-)

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Wij Kyra en Kaylin gaan 1X per jaar samen met vrouwtje en haar ouders en hun hond 2 weken op vakantie, meestal in de richting van Drenthe of Friesland  ( zij zoeken altijd een plekje vlak bij het bos )

 

Ook kiezen ze voor een huisje wat omheind is, dan kunnen wij lekker naar buiten zonder dat ze ons in de gaten hoeven te houden, kunnen wij lekker onaangelijd buiten spelen en lekker liggen slapen.

 

Verder gaan wij altijd 3X per dag lekker in het bos wandelen, en als het warm weer was, en er was water in het bos dan mochten wij ook nog eens lekker zwemmen, afgelopen jaar was het heel warm en was er een grote waterplas in het bos en gingen wij daar regelmatig zwemmen.

 

Dit was juni 2014 in de Mepperdennen in Drenthe 

 

En nog een paar relax foto's van ons in de tuin van de vakantiehuisjes.

 

Kyra relaxen met haar knuffel

Kaylin wil het liefs spelen met de bal in een sok

Wij met zijn 3en Kyra links Kaylin rechts en Yinti staand in het midden

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Opa woont op de Veluwe! Ik vind het altijd fijn om bij opa te zijn en mijn vrouwtje heeft gezegd dat ik een keer bij opa mag logeren, joepie!!!! Veel plezier op vakantie, pootje van Charlii.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Ik weet ook niet precies wat dat is, lizzy en ziva, vakantie? Veluwe? Geen idee, maar als jullie met je baasje meegaan word het vast leuk!

veel plezier

poot van gijs 

honden page profiel JapjesJapjes

honden foto van Japjes

Lekker ervan genieten

Nieuwe geurtjes omgeving even anders dan anders maar jullie zullen het vast heerlijk vinden

Veel plezier

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^