help!! open wond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

sorry (Gast)

Sorry dat ik er mee bemoei maar waarom hebben ze geen cap mee gegeven en nog condleert 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Sorry dat ik er mee bemoei maar waarom hebben ze geen cap mee gegeven en nog condleert  "

 

Volgens mij staat er heel duidelijk dat haar hond een kap omheeft.

Anderen hebben het over een rompertje. Zelf heb ik ook een rompertje voor na een operatie gehad voor Willem. Vind dat prettiger dan een kap.

 

Voor TS

Erg sneu dat je je hondje alsnog hebt moeten laten gaan.

Heel veel sterkte...zo verdrietig.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" hoi. hier ben ik weer.. en helaas 18.12.14 mijn trouwe maatje toch moeten laten inslapen. ze had echt pijn ..dat kan ook niet anders met een buikwond van 8 cm en dikke achterpoten vol met vocht. met pijn in me hart heb ik toch voor haar besloten een einde aan de pijn te maken. het was echt een verschrikking om haar zo te zien. plaste al op haar plekje en hinkelde rond als ze uitgelaten werd. in ieder geval bedankt voor de goede bedoeling. dikke kus "

 Ach wat verdrietig, sterkte.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

 

het zijn hele  zware operaties je hebt je uiterste best gedaan voor je meisje

sterkte met je verlies en verdriet

Anoniem (Gast)

heel erg bedankt voor de lieve reacties. ze is nu op een mooie plek zonder pijn. alleen kan ik niet stoppen met verdrietig zijn, waarom doet het toch zo pijn terwijl dit het beste was. ik wist niet dat een mens zo verdrietig kon zijn.

in ieder geval nogmaals vele dank voor het helpen en de lieve reacties

roef (Gast)

mijn franse buldog 12 jaar oud heeft ook een open wonde aan de onderbuik 5cm groot en 2 cm diep, volgens mijn dierenarts is het wel een goedaardige tumor maar aangezien die nog te groot is, is er van een operatie geen sprake dus moet ik nu dinsdag 7/0/015 terug onder controle als het nog te groot zou zijn is er weeral van een operatie geen sprake.De antibiotica en medicijnen slaan wel aan, maar moest al  eens nadenken over het laten inslapen van mijn hond, verder eet hij goed neem zijn pillen alsof het snoepjes zijn, en is springlevend.Geen haar op mijn hoofd dat daar al over denkt, neem die gewoon terug mee en zal ze zelf verzorgen tot zolang dit mogelijk is, gaat het echter niet meer dan pas zal ik haar uit haar leiden verlossen, maar tot nu toe is daar niets aan te bespeuren.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Heel veel sterkte

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^