gps tracker

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel prulprul

honden foto van prul

Hallo.
Hier een berichtje vanuit zuid italie. Ik zou jullie nog even laten weten hoe het vergaan is met de gps tracker.
Na lang alle trackers vergeleken te hebben heb ik de tractive tracker aangeschaft voor 159 euro en een abonnement van 59 euro voor het eerste jaar.
Nu ben ik ermee op reis door hongarije roemenie bulgarije en nudan italie. Ik heb hem overal uitgeprobeerd maar eigenlijk werkt het alleen met een snelle wifi verbinding. Opmijn data zie ik alleen een wit scherm dat google maps zou moeten zijn en een blauw stipje datik zelf ben. Met geluk zie ik ook wel eens het stipje van prul maar kan dan nergens aan zien hoeveel meter ze werkelijk van me vandaan is. Het lichtje op afstand aanzetten lukt soms wel soms niet. Nu heb ik ook wel veel problemen met mijn data maar ik koop steeds een aantal mb en zelfs als het op de snelheid werkt die het moet zijn,en ook standaard is dan hou ik dat witte scherm. Beter dan niets maar als ik abonnement heb verwacht ik toch ook wel dat het werkt.
Maar met een snelle wifi werkt het best leuk. Zie je het kaartje een een lijntje hoe ze loopt.
Zoals ik al zei beter iets dan niets maar ik had beter verwacht. Ik heb dit een aantal x aangegeven buj tractive en ze namen me wel serieus maar zeggen dat het uiteindelijk aan mijn telefoonverbinding ligt terwijl de kpn zegt dat hun programma gewoon te hoge datasnelheid vraagt.
Nu ben ik ook de clip kwijt om het aan het bandje te hangen en dit is zo specefiek dat ik eerst een ander moet zien te vinden of mss ducktapen. 1 pluspunt hij is echt waterproof. Ze heeft er regelmatig mee in zee gezwommen en kan dus zelfs zout water aan.

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Ik ben me ook wat aan het oriënteren op een GPS-tracker voor Wispa. Ik snap er nog niet zo veel van, er zitten ook grote verschillen in de prijzen..

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Is dus niet echt optimaal

honden page profiel Monique RoscaDuendeMonique RoscaDuende

honden foto van Monique RoscaDuende

Hmmm dat valt dan een beetje tegen als ik het zo lees. Jammer!

 

Dank je wel voor de update. 

honden page profiel RobRob

honden foto van Rob

interessante feedback. Ik was me ook een beetje aan het orienteren. Was me niet zo bewust dat een goede mobiele internetverbinding noodzakelijk is voor real time tracking. Wat ik dan ook weer als een groot nadeel zie. Of je zou met een SMS GPS tracker moeten werken. Je stuurt een SMS'je naar de tracker die bijv. op je hond zit en je krijgt als antwoord de coordinaten terug die je meteen op Google map kunt zien.Ik ben er nog niet uit.

 

Beetje uitleg:

 

Welke GPS Tracker moet ik kopen?

Als u een GPS Tracker wilt kopen is het belangrijk na te gaan hoe u de tracker wilt gebruiken. Hierbij zijn er 2 keuzes:

  • Real-Time GPS Trackers: Direct de locatie zien of opvragen (real-time) en volgen
  • GPS Dataloggers: Achteraf de route, afstand, snelheid, e.d. inzien

Real-Time GPS Trackers

Real Time Trackers zijn vervolgens weer onder te verdelen in 2 type tracking systemen:

  • SMS tracking systemen
  • GPRS tracking systemen

SMS GPS Trackers

Bij SMS Tracking systemen wordt er een SMS bericht gestuurd naar de Tracker. Een antwoord SMS bericht bevat de coördinaten en kan m.b.v. een link naar Google Maps worden opgezocht. Voordeel van een SMS Tracking systeem is dat er geen abonnement nodig is. Hierdoor bent u vrij van vaste maandelijkse kosten en ook kan dit anoniem worden gebruik. SMS GPS Trackers werken zowel met prepaid SIM-kaarten als SIM-kaarten met een abonnement.

GPRS Trackers

Bij GPRS systemen wordt de locatie doorgezonden naar een server via een mobiele internetverbinding. Deze server slaat de locatiegegevens op en zijn opvraagbaar via een beveiligde online portal (webpagina). De geavanceerde portals (o.a. van Tracker.com) bieden uitgebreide en betere mogelijkheden wat betreft het beheren, instellen, maken van rapportages van een of meerdere trackers. Inmiddels hebben geavanceerde portals bijbehorende iPhone en Android apps beschikbaar. Traceren en

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^