welke kruising is dit?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

lizzy (Gast)

Hoi allemaal   wij hebben een tijdje geleden een pup overgenomen van mensen en het zou gaan om een kruising husky/cocker spaniel rare kruising maargoed... nu is ze 6 maanden en ze is best groot   ik vermoed toch dat er iets anders in zit.. dat husky geloof ik wel dat zie je ook wel terug aan haar vacht en gedrag vaak, maar ik vraag me toch af hoe groot ze zal worden en wat er nog meer in kan zitten   ik dacht dobermann?? vanwege haar spitse snuit en lange oren???   iemand een idee?  

honden page profiel ellenellen

honden foto van ellen

ik zie geen foto

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

Tsja zonder foto kunnen we niet veel zeggen , en je weet het nooit zeker wat het is.

 

Maar misschien een malamute ? Deze zijn groter dan hussen maar hebben wel een bredere kop en de oren staan meer naar buiten gericht  , heb je een foto ? Ben wel benieuwd.

honden page profiel DogsWithLoesDogsWithLoes

honden foto van DogsWithLoes

foto?

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

 !!!!!!!!!!!Het is om zeep.

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

Oja en vergis je niet hoe groot husky oren kunnen zijn als pup haha ! Soms dan zie ik foto's en dan denk ik echt van waar gaan die oren met die hond naartoe ? Hier een voorbeeld van pepper als pup , niet extreem maar toch : 

Volgende forumvraag: DNA test doen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^