Janken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

sarah (Gast)

Hallo allemaal!   Ik heb een groot probleem met mijn black and tan jack russel. Ze is nu 9 maanden en begint elke keer als ze in de bench zit te piepen en te janken nog veel erger dan toen ze pup was. Het is ook heel moeilijk haar in de bench te krijgen. Vannacht heeft ze wel 4 keer keihard gepiept en gejankt. In het begin ging ik nog wel met d'r uit omdat ik dacht dat dat het was maar dan deed ze niks buiten... ik ben echt wel ten einde raad. Ik kan amper slapen. Er zijn wel nieuwe buren met een pup gekomen die veel jankt en piept maar daar reageert ze overdag ook niet op. Wel is mijn vriend vaker weg en moet ie ook voor z'n werk 's nachts weg of komt ie helemaal niet thuis. Het is ook niet meer normaal janken zoals het eerst was maar echt krijsen ofzo. Ook graaft ze in de bench om eruit de komen. HELP MIJ ALSJEBLIEFT! 

sarah (Gast)

Ohja en als ik haar uit de bench haal ik ze helemaal aan het hijgen en is ze heel moe en vanmorgen plaste ze zelfs van vreugde wat ze nog nooit heeft gedaan!

honden page profiel MarleenMarleen

honden foto van Marleen

Heb je het haar op een positieve manier aangeleerd om in de bench te blijven? 

 

Wat is de reden dat jouw hondje in de bench moet? 

Is het ook mogelijk om haar gewoon uit de bench te laten? 

Als er geen dringende reden is zal ik gewoon proberen om haar in haar mandje in de kamer te laten, zo te horen vind jouw hond de bench vreselijk. 

 

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Ze is nu 9 maanden en begint elke keer als ze in de bench zit te piepen en te janken nog veel erger dan toen ze pup was. Het is ook heel moeilijk haar in de bench te krijgen. 

 

 

Het lijkt dat de bench geen veilige plek is voor haar. Of je doet haar niet meer in de bench, en zoekt een veilige plek voor haar, of je zet de bench in je slaapkamer naast je bed, en bouwt het in de bench zitten weer langzaam op.

 

Maar beter zonder bench als ik afga op je verhaal.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^