Cushing en Carnivore.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SproetjeSproetje

Hallo,

Ik heb hier al eens een stukje geplaatst mijn Beagle heeft de ziekte van Cushing al een tijdje en kreeg eerst Vetoryl maar daar werd die erg ziek van zakte door zijn achterpoten was niet meer bij. We hebben toen besloten hem in te laten slapen maar omdat mijn zoon in het buiteland zat hebben we gewacht tot hij terug was het was uiteindelijk zijn hond.
Ik ben toen gestopt met medicatie en vanaf toen ging het steeds beter nog wel een beetje wankelen maar hij kwam weer bij. Uiteindelijk was het aan het einde van de week mijn zoon was terug maar hij was zo goed dat we het uitgesteld hebben in overleg met de DA.

Je merkt het wel aan je beestje hij wilde niet meer ver lopen maar het overmatig drinken was minder maar hij heeft moeite het op te houden tot bepaalde tijden. Hij speelde niet meer en op een gegeven moment wilde hij zijn eten meer eten. Carnivore daar had ik een proef zakje van en nam het mee tijdens het wandelen en dat vond die lekker ik naar de dierenwinkel en daar met een groene rand gekocht puur vleesbrok nouja bijna dan. Ik heb hem eerst een paar dagen duck uitmuntend gegeven altijd lekker. En daarna begonnen met Carnivore binnen een week zagen we verandering hij werd alerter, stond steviger op zijn poten, ging af en toe weer rennen. Echt ongelofelijk. Billy is zo veranderd dat de mensen vragen of die weer beter is. Hij speelt, rent, en hij is zo allert hij is weer super eigenwijs dat hoort natuurlijk bij een beagle. Hij wilde zelfs een stukje meerennen met de fiets.
Hij reageert zo goed op dit eten. Echt ongelofelijk.
Binnenkort begin ik met cushing complex omdat hij last heeft van vraatzucht tot vervelens toe hij plundert alles dropbakjes, laats een bakje cashewnoten de vuilnisbak het bakjes van de kitten oja de kast als die erin kan. Ik heb begrepen dat het soms de vraatzucht verminder dus dat ga ik proberen.
En ik ga vers vlees bij lotgering bestellen als die al zo goed helpt dan zou vers vlees ook heel goed voor hem zijn.

Misschien is het eens iets om uit te proberen als je hond ziek is. Of ook cushing heeft zelfs zijn vacht wordt weer dikker.

Groetjes Linda

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

wow wat een verhaal Linda. Gaat het nog steeds goed met Billy?

 

Wat houdt die cushing complex in?

honden page profiel SproetjeSproetje

Deze link heb ik toen eens gekregen van iemand hier van het forum.
Je kan ook de reacties lezen van de gebruikers.

http://www.huisdierendokter.nl/inbijsluitercushing-complex.html

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

oja ik dacht al dat ik daar iets over gelezen had, heb zelf ook goede ervaringen met de chinese kruiden bij mijn eerste hond. En heb ze voor Jenna toevallig  ook besteld ivm haar jeuk.

Ik ben benieuwd.

 

 

honden page profiel SproetjeSproetje

Met Billy gaat het supergoed ben er zo blij mee. Het is een opgewekte hond die weer zin in het leven heeft.

Het enigste nadeel is de vraatzucht vandaar dat ik de tabletten ga gebruiken maar nooit meer die rotzooi van de DA ik snap dat sommige honden er beter van worden.
Maar ook zoveel honden verdragen het niet. Dan is voeding en deze tabletten al een goed begin om misschien het toch eens een goed idee om het in de natuurmedicatie te gaan zoeken. Er is nog een andere pagina waar ook tips worden gegeven ik ga daar ook eens naar opzoek.

honden page profiel SproetjeSproetje

https://www.facebook.com/groups/816101805117306/?fref=ts



En zoek voer zonder granen en gluten dat is vergif voor honden met cushing.

Volgende forumvraag: vaatwastabletten Omhulsel gegeten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^