Romeo weer getiterd in Meijel !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Vandaag is Romeo weer getiterd. En zoals ik al verwachtte, had
hij nog steeds meer dan genoeg antistoffen. Hij hoefde niet ge-ent te worden, iets wat de dierenarts eigenlijk wel verwacht had. 5 Jaar was toch wel lang ! Het blijkt dat hij de laatste keer in 2009 ! ge-ent is, ik dacht in 2010, maar het was vandaag 5 jaar geleden ! Alles was nog meer dan voldoende aanwezig, de antistoffen van "hondenziekte" waren iets teruggelopen, maar nog steeds ruim voldoende. Hij is helemaal gecheckt, is hardstikke gezond, het gewicht is prima, hart,longen, bloeddruk prima, zijn tanden mooi schoon en wit, zit goed in zijn vacht en zijn oren zijn schoon en mooi rose. Ik ben trots op mijn ventje en blij dat hij zo het zo goed doet. :-D

honden page profiel LadyLady 3 doggies

Fijn zeg. Zo zie je maar dat entingen vaak niet nodig zijn.
Wij laten ons immers ook niet elk jaar inenten toch :-)
Leuk koppie heeft hij!

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

O fijn! Ik ga Maylo ook laten titeren in Meijel maar pas later dit jaar. En ik zag je laats lopen met Romeo :-D twijfelde nog als ik zou stoppen met de auto en uitstappen om hallo te zeggen. Maar ging wat moeilijk hahaha kon niet zomaar midden op de weg stoppen, maar wat is Romeo een schatje in het echt. 

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Super zeg Machtel!

Anoniem (Gast)

Dat komt natuurlijk door een baasje die er zo goed voor zorgt!

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Het is wel belangrijk te weten dat ze in Meijel eigenlijk liever enten. Toen de dierenarts het paspoort goed bekeek, zei ze dat het toch wel erg lang geleden was, dat Romeo ge-ent is. Ze stond zelf behoorlijk te kijken, dat hij nog steeds niet ge-ent hoefde te worden en de analyse duurde best lang. Waarschijnlijk heeft ze een dubbelcheck gedaan ! Ik kon er op wachten. Voor Romeo was het de tweede keer dat hij daar getiterd werd en nu zien ze zelf dat de antistoffen nog meer dan genoeg aanwezig zijn. Ook na 5 jaar !!! Je moet als baasje sterk in je schoenen staan, wil je niet overstag gaan. Toen ik een afspraak maakte vroeg de assistente wanneer Romeo voor het laatst ge-ent was. Ik zei dus 2010 en toen viel ze al stil ! Ik voelde me bijna een ontaard baasje. Ze moeten eigenlijk vragen of de hond getiterd moet worden en adhv die gegevens bepalen of er ge-ent moet worden. Dat is in elk geval wel de manier waarop het zou moeten. Maar goed,Romeo is getiterd en kan er weer jaren tegen ! En...de koffie was lekker.

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Maar Machtel is de DA in meijel ook jouwn vaste DA of zit jij voor andere dingen wat meer in de buurt? Want heb namelijk nog niet echt geïnformeerd daar over het titeren maar ik zit wel bij een hele andere DA. Is dat een probleem voor hun en ik sta best sterk in mijn schoenen, Maylo is vorig jaar nog ge-ent en was sowieso van plan om de enting van komend jaar over te slaan en te laten titeren.

 

alleen is meijel de enigste in omstreken die dit doet. Mijn DA doet het in ieder geval niet.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Meijel Dierenkliniek was de eerste dierenkliniek in de "buurt", die titerbepalingen deden. Mijn vaste dierenkliniek "de Helling" in Blerick deed het toen niet, nu wel. Alleen vragen ze er wat ik gehoord heb :

euro 150,00 !! voor en dat is een idioot bedrag. Gisteren was ik voor de titerbepaling en body checkup euro 68,00 ! kwijt, dus heel redelijk. Je kunt op de uitslag wachten. Zij doen het in eigen huis en veel dierenklinieken sturen het bloed op, dus naar een lab. en dan is het natuurlijk duurder, maar zo duur is overdreven. Romeo komt eigenlijk nooit bij een dierenarts, de laatste keer ben ik wel naar de Helling geweest, toen Romeo een ernstige verrekking had in zijn rug en daarvoor behandeld moest worden. Ze zeiden in elk geval niets dat ik elders liet titeren. En als ze het zouden zeggen, is dat hun probleem, omdat ik ze gevraagd heb te titeren en zij het toen niet deden en het mij meteen uit mijn hoofd probeerden te praten. Maar zoals het vaak gaat, ze titeren nu wel, omdat ze niet meer anders kunnen. Tannetje Koning vraagt bv. voor een titerbepaling euro 51,00 en als je met een aantal andere baasjes ergens waar zij een titersessie houdt laat titeren, iets van euro 31,00 !! Ik was normaal gesproken liever naar Tannetje gegaan, maar de afstand was me te groot. Als je vragen hebt, Laura, mail maar gerust hoor. 

Volgende forumvraag: Stoeien
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^