Lieve herplaatser gezocht (cocker-achtige kruising)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Beschuitje (Gast)

Lieve forummers,   Al enkele jaren overwegen ik en mijn partner een hond uit het asiel te adopteren. De laatste tijd zijn wij echt serieus aan het rondkijken geweest en werden totaal verliefd op een geweldige Cocker Spaniel-Cavalier King Charles spaniel kruising van 10 maanden oud. Een makkelijk hondje dat samen kon met andere dieren en kinderen, netjes aan de lijn liep, (eventjes) alleen kon blijven kortom echt de perfecte hond. Helaas waren er enorm veel gegadigden en is het hondje helaas naar iemand anders gegaan, tot ons groot verdriet.    Sindsdien zijn we dus op zoek naar een gelijksoortig hondje. Natuurlijk weet ik dat er geen kopie rondloopt, maar door dit hondje weten we wel precies wat we willen!    Waar zijn we naar op zoek:   Middelmaatje, 30 tot 45 cm hoog Cocker-achtige kruising Ongeveer een jaar oud (maximaal 3) Natuurlijk gaan we cursussen volgen met de hond maar basis opvoeding moet wel in orde zijn: netjes aan de lijn lopen, eventjes alleen thuis kunnen zijn (kort), zindelijk. Hoeft niet in huis te wonen met andere dieren/kinderen maar we vinden het belangrijk dat het gedrag naar andere dieren en kinderen goed is Wie o wie kent er een dergelijk hondje wat op zoek is naar een gouden mandje? Wij staan open voor adoptie uit het asiel, van een particulier of via een stichting die honden uit het buitenland wil redden. Wel vinden we het belangrijk om vooraf kennis te kunnen maken met de hond om te zien of de o zo belangrijke klik er is. Adopteren aan de hand van foto's of filmpjes uit het buitenland is voor ons dus geen optie.   Wij zijn een sportief, jong stel dat veel tijd vrij kan maken voor ons nieuwe gezinslid 

honden page profiel Monique RoscaDuendeMonique RoscaDuende

honden foto van Monique RoscaDuende

Stichting AAI (een hele goede stichting) heeft een super leuk hondje ter adoptie: Bepso. Hij zit in een gastgezin in Hilversum.

 

 

 

Omschrijving:

 

Bepso is een lief hondje die het goed kon vinden met de andere honden en kittens bij Louisa. Maar Bouro is zijn grote vriend. Je zag ze altijd samen en Louisa noemde ze niet voor niets Jut en Jul. Ze worden in Hilversum samen opgevangen. Ze spelen samen, rennen samen en gaan dan lekker samen in één mandje slapen. Het zijn vrolijke, vrije en aanhankelijke hondjes die het heerlijk vinden om aangehaald te worden en 't liefst gezellig naast je op de bank komen liggen. Ze lopen al braaf los mee over de hei en zijn ook met andere honden heel sociaal. Ook met de kat in de opvang gaat het goed, maar die is honden gewend. Bepso is niet zo gek op kleine kinderen. 
Het zou heel leuk zijn als ze samen worden geadopteerd; het is best wel uniek hoe deze hondjes aan elkaar verknocht zijn, maar ieder afzonderlijk kan natuurlijk ook.

 

http://www.stichtingaai.nl/Baasje-gezocht/Honden

 

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta

honden foto van Erika & Jetta

https://www.facebook.com/groups/381129311957734/

in deze groep is ook iemand die een Engelse Cocker van 2j herplaatst wegens ziekte.

https://www.facebook.com/dolfijntje1979?fref=ufi
dit is de eigenaar.

Beschuitje (Gast)

Bedankt Monique en bedankt Erika en Tosca! Stichting AAI is inderdaad een goede tip, bedankt! Het Engelse Cockertje op de Facebook pagina is echt een plaatje! Ik ga de eigenaresse benaderen om wat meer info te achterhalen. 

 

Nogmaals bedankt! :) Meer tips zijn overigens van harte welkom.

Beschuitje (Gast)

Verder niemand? We zijn nog altijd op zoek... Voorkeur gaat uit naar een reutje.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Hoi Beschuitje!

 

Hou websites als :   www.dierenasiels.com

 

en

 

www.ikzoekbaas.nl

 

dagelijks in de gaten.

 

Tip :     http://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asiel-dieren/hond/77059/dierentehuis-amersfoort

 

 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Naar aanleiding van de reaktie hierboven  één waarschuwing :

 

absoluut geen zaken doen met Dieren Zonder Dak.

Google maar even voor de verhalen! Ook op dit forum.

 

 

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

ik heb laatst hier een dagje geholpen, en wat een leuke hondjes zitten hier!

http://www.dierenadopties.nl/category/honden/

niet exact wat jullie zoeken maar wel enkele betoverende koppies

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

" Naar aanleiding van de reaktie hierboven  één waarschuwing :

 

absoluut geen zaken doen met Dieren Zonder Dak.

Google maar even voor de verhalen! Ook op dit forum.

 

  "

 



Wist ik niet! Bedankt het te melden, ga ik zeker onthouden!

honden page profiel SamiraSamira

honden foto van Samira

Misschien deze?

(Dierentehuis ter Marse)

 

Of deze?

(Vetas)

 

 

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

" Misschien deze?

(Dierentehuis ter Marse)


 

Of deze?

(Vetas)


 

  "

 

De onderste is volgens mij van dieren zonder dak daar moet je geen hond vandaan halen Jantien heeft geschreven hoezo

honden page profiel SamiraSamira

honden foto van Samira

Die onderste is vlgns mij van Vetas

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

 

Reactie claudia is verwijderd.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

HERPLAATSERS

Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot en worden verwijderd.

Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage.

-Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor aktieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond.

-Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden.

-Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt.

-Als de hond van een verantwoordelijke fokker afkomstig is dan verwijzen wij naar de fokker. Een verantwoordelijke fokker zal altijd betrokken zijn en blijven bij de nakomelingen van zijn honden. Daarnaast is het ook aan te raden om contact op te nemen met de rasvereniging om te kijken of zij kunnen bemiddelen in herplaatsing.

Ben je op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden.

Hierbij plaatsen we ook een aantal links van herplaats sites;

[link]http://www.sosdier.nl/[/link]

[link]http://www.shhh.nl/[/link]

Het aanbieden van honden uit het asiel of via een stichting is niet toegestaan. Dit om problemen met deze instanties te voorkomen. Wanneer je toch graag een asielhond een kans wil geven, kan hij in aanmerking komen voor asielhond van de maand. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij het Moderatorteam. Asielhond van de maand gaat alleen in overleg met het asiel of stichting waar de hond verblijft.

het Moderatorteam

Anoniem (Gast)

Hallo ik weet niet of jullie inmiddels al een lieve hond hebben gevonden

Anoniem (Gast)

Hallo beschuitje, mijn vraag was aan jullie of jullie al een lieverd gevonden hadden

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^