vechtende pups

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ilse Ilse

honden foto van Ilse

Ik zet wel veel vragen hier op het forum.maar ga eet van uit dat die hiervoor is gemaakt! Jullie zijn goedE honden kenners dus hoop op tips. Wij hebben storm van 13, weken. Vrienden van ons hebben ook een labje een vrouwtje van nu 9, weken. Beide pups kunnen leuk spelen met andere volwassen honden. Samen spelen ze 5 minuten en daarna wordt het echt vechten. Bijten in elkaar achter elkaar aanrennen. Grommen blaffen. Het gaat echt wilt dan piept er 1 van de pijn. Trouwens hebben we nooit wondjes oid ontdekt na samen spelen. Eerst haalden we steeds de pups uit elkaar. Dit hielp bood ze gingen gelijk weer verder. Correctie dmv onze stemmen had geen effect. OP een gegeven moment hebben we besloten ze maar te laten gaan. Ze maakten enorm veel kabaal waarna ik onze storm ineens heel hard hoorde grommen {normaal delft hij het onderspit}. Het vrouwtje schrok hiervan en is zeker een uur uit zijn buurt gebleven. Daarna weer rennen en dollen maar wel op leuke manier. Vervolgens hebben ze poos onder de tafel liggen slapen. Ze gingen daarna weer spelen maar zagen we weer ruzie aankomen en zijn we maar naar huis gegaan. Wat is nu de beste manier om hier mee om te gaan? Zou het de strijd zijn wie de baas gaat worden?We zien die vrienden zeker wekelijks dus het is wel van belang dat de hoonden nu en of later met elkaar kunnen opschieten! Iemand tips?

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Weet je waarom puppies van die scherpe tanden hebben?
Om te leren dat ze er andere pijn mee kunnen doen.

 

De pups proberen elkaar uit, kijken wat ze kunnen maken en wat niet.
Volgens mij is het voornamelijk schuldig.
Ze kunnen alleen wel feller worden door vermoeidheid (net als kinderen, die gaan dan ook jengelen). Probeer het punt van vermoeidheid voor te zijn en leg ze dan even uit elkaar om te slapen :)

Volgende forumvraag: help plotseling weer onzindelijk!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^