Shiba Inu 3 jaar

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Shiba inu Jack (Gast)

Hallo,    Is er iemand geïnteresseerd om een shiba inu van 3 jaar in huis te nemen? Hij heeft een heel moeilijk karakter en hij is in het begin tegen vreemden heel afstandelijk en zou zijn tanden kunnen tonen. Hij kan ook niet loslopen enkel aan de leiband. Eenmaal hij je echt kent, is hij wel heel lief en komt hij bij je, maar dit kan wel een tijdje duren.    Durft iemand deze uitdaging aan te gaan?    Ik weet dat dit niet echt aanspreekt om deze hond in huis te nemen, maar ik moet het ook niet verbloemen.    Grtjs Op zoek naar een thuis. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Helaas mag je hier geen honden aanbieden zonder toestemming van de moderators.

Is de Shiba jullie eigen hond? En waarom moet hij weg? Je zou een oproep kunnen plaatsen via Facebook bij Stichting 'Ik zoek een warme mand' of een andere herplaats-site

honden page profiel nathannathan

honden foto van nathan

Kan deze eventueel met een andere hond? 

Wij hebben een amerikaanse akita dus qua karakter verschilt dat niet veel. En waarom moet hij weg?

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Gast, misschien kan je even een profiel aanmaken en op die manier via privebericht contact opnemen met Nathan. Gezien je oproep spoedig op slot zal worden gezet door de moderators als je geen toestemming hebt..

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Wel grappig dat wat voor "problemen" je beschrijft ook algemeen bekend staan bij de karaktertrekken van de shiba.. volgende keer misschien iets meer inlezen?

Voor nu misschien een gedragstherapeut inschakelen ipv hem naar een ander huisje te sturen? Jullie geven aan dat hij bezet is naar vreemden.. hoe zal hij zich dan voelen bij zijn nieuwe baasjes..

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

De TS beschrijft de karaktertrekken. Het is nog niet gezegd dat om deze redenen de hond ook weg moet? Ik mag het hopen van niet in ieder geval..anders geef ik je gelijk, Lianne.
Maar misschien zijn er andere redenen of is de hond niet eens van de TS?

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

waarom moet de hond weg dan?
is hij gecastreerd? uit welke lijnen komt hij?
is hij gezond?
hoe is hij met andere honden? reuen , teven?
hoe is hij met andere dieren?
en kinderen?
bench gewent?

vind het maar een vreemde 'advertentie', met weinig info.

misschien kan je ook eerst even een mailtje sturen naar de modjes met de vraag of je de hond hier mag aanbieden en dan een nieuw topic aanmaken met meer info en eventueel een foto.

ik lees hier;shiba met een echt shiba rot(ik houd ervan) karakter moet weg, luistert niet, loopt weg en bijt.


honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Waarom worden er toch zovaak relatief jongen honden aangeboden??

Niet ingelezen?
Tegengevallen?
Impulsaankoop?

Eens een hond altijd een hond was het toch ?
*zucht*

honden page profiel TamaraTamara

honden foto van Tamara

Als het nog van toepassing is, neem AUB contact met [email protected]! (www.shibarescue.be)
Het is toch de bedoeling dat deze Shiba onmiddellijk een blijvende thuis mag vinden. via Shiba rescue krijg je hoogstbelangrijke hulp en tips

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Goed idee Tamara !!! Zou die mensen zeker contacteren TS, al valt alles wat jij beschrijft gewoon onder het ras Shiba Inu..die zijn wat moeilijker. Een kennis van ons heeft er eentje, maar die wil hem toch voor geen geld kwijt. Erg is dat, kijk aub uit waar hij terecht komt !!

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

HERPLAATSERS

Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot en worden verwijderd.

Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage.

-Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor aktieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond.

-Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden.

-Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt.

-Als de hond van een verantwoordelijke fokker afkomstig is dan verwijzen wij naar de fokker. Een verantwoordelijke fokker zal altijd betrokken zijn en blijven bij de nakomelingen van zijn honden. Daarnaast is het ook aan te raden om contact op te nemen met de rasvereniging om te kijken of zij kunnen bemiddelen in herplaatsing.

Ben je op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden.

Hierbij plaatsen we ook een aantal links van herplaats sites;

[link]http://www.sosdier.nl/[/link]

[link]http://www.shhh.nl/[/link]

Het aanbieden van honden uit het asiel of via een stichting is niet toegestaan. Dit om problemen met deze instanties te voorkomen. Wanneer je toch graag een asielhond een kans wil geven, kan hij in aanmerking komen voor asielhond van de maand. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij het Moderatorteam. Asielhond van de maand gaat alleen in overleg met het asiel of stichting waar de hond verblijft.

het Moderatorteam

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: ik zoek een hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^